- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
VoidXs #57709 üzenetére
A DD+Atmos a kompatibilitás miatt is lehet. A DTS licenc díjas még mindig, míg a DD már nem, bár ha jól tudom az Atmos már igen. Szóval a lényeg, hogy nem minden lejátszó és TV támogatja a DTS-t (főleg manapság), a DD ingyenes, a DD+Atmos meg lehet olcsóbb, mint a DTS.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
VoidXs #57545 üzenetére
Saját tapasztalatból nem tudom, hogy milyen a HDR "minősége" MPC-BE-vel (csak FHD / SDR TV-m van), de elvileg semmi gond nincs vele, abban a Topic-ban is már főleg csak azt használják HDR-re is és igen, már egy modernebb intel-es IGP-vel is tudja a 4K / HDR-t, nem úgy, mint a MadVR, amihez izom VGA-k kellettek. Szerintem a képminőségre sem lehet panasz, hozza a "natív" képet, a projektorosok szoktak már csak inkább MadVR-ezni.
#57546 ron8: Más ilyen megoldásról nem tudok, ahol ennyit lehetne tweak-elni a képet, mint a MadVR-el, de mint írtam, szerintem az MPC-BE-nek is "normális" képe van. De ezekről már inkább abban a Topic-ban érdeklődj tovább, lehet a MadVR-re is tudnak valami beállítást. Szokott ott lenni pár MadVR "fanatic" is.
-
fap333
aktív tag
válasz
VoidXs #57535 üzenetére
Csak a gyári hangkártya van benne, ami szintén csak sztereót tud produkálni. Az 5.1-es hangot HDMI kábelről szeretném levenni egy megfelelő átalakítóval. Jelenleg van egy HDMI-audio extractor, ami a HDMI-ről spdif-re átteszi a hangot, majd egy másik kütyü, ami az spdif-ből 6 analóg csatornát csinál.
És az én nagy problémám, hogy ebből a sokmindenből még csak sztereó hangot tudtam kicsalni... -
bnorci71
addikt
válasz
VoidXs #57427 üzenetére
Ok
ez nekem már mélyvíz
kedvem sincs megtanulni úszni benne.
Csak azt látom, hogy ezen az nincs azon az nincs amazon ez a gond.
Én meg nem akarok 3 formátumhoz 3 eszközt tartani azért az évi 3 filmért amit fotelhez ragadva nézek meg, már ha van ilyen egyáltalán.
Aki meg ilyen vájt szemű az tartson 3-4 céleszközt -
mandju
senior tag
válasz
VoidXs #57416 üzenetére
Én nagyon régóta használok htpc-t a mozimban. Igaz nálam nincs netflix... vagyis van, de arra ott az apple tv. A moziban a nasról játszok le tartalmakat.
Win10 alap, de kodi a felhasználói felület jukebox-szal. Cinemascope skinnel, hogy mindig a vászonra illeszkedjen a kép. A lejátszó az mpc-hc madvr-rel, kodiból, külső lejátszóként meghívva.
[link]A vezérlés logitech harmony elite, hub-bal. A technika külön teremben van, mégis egy távirányítóval, vagy a telefon harmony appjával mindent tudok vezérelni.
Én inkább a gombos távra esküszöm.
Ennek ellenére az utóbbi időben foglalkoztam egy serial apival működő felülettel. A pc-t, processzort, vetítőt, világítást, igazából bármit tudok vele irányítani, ami ismeri a protokollt és csatlakozik a belső hálózatomhoz. Akár egy creston rendszer... persze nem az, de a célnak megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest