- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atuci
őstag
válasz
beencee #1788 üzenetére
Én is sokat filóztam, hogy milyen házat válasszak, de ami tetszik, az kb 40-60k (kijelző nélkül vagy kijelzővel).
A régebbi videó hátrányait feljebb leírtad, én inkább egy rossz AV erősítőt választanék, vagy olyan fekvő pc-házat, amelynek az előlapja helyett inkább egy alulapot vagy esetleg egy matt feketére szinterezett előlapot gyártanék (az legalább tuti olyan lenne, mint amit szeretnék- semmi felesleges gomb, meg csicsa)
De egyelőre még mindíg csak a tervezgetési fázisban vagyok - nincs rajtam kívül igény a HTPC-re a családomban. -
100b
tag
válasz
beencee #1747 üzenetére
Lehet, hogy most még hülyébbnek tartotok majd, de nekem még a 66 watt is sok (ezt olvastam a belinkelt topicban). Egyébként a belinkelt topic képeitz csak én nem tudom megnyitni, vagy a kepfeltoltes.hu-n változott valami.
Egyébként a lakásautomatizálás nekem is hosszútávú célom. De persze ezt is energiatakarékosan!
Mondjuk ha figyelembe vesszük, hogy egy darab AC/DC adapter (kis asztali halogénlámpa, USB háttértár, LCD monitor, nyomtató, router, modem stb mind-mind 3-6 wattot fogyasztanak akkor is, amikor nem is működik a rájuk csatlakoztatott cucc (csak ilyen jó hatásfokú trafókat sóznak ránk)... Akkor nem is olyan gáz a 66W... De ha lehet kevesebb is... -
Gzolo
senior tag
válasz
beencee #1740 üzenetére
Kösz az infót , mert így inkább a Mozart Sx-et fogom megvenni, mert vékonyabb, és ezáltal jobban illeszkedik bárhova is.
Mivel Kecskeméti vagyok , így nem olyan egyszerű beszereznem , a depós boltokat tudom csak megnézni, ahol tuti van, és ez mind Pesten van, de a nyári szünetben lesz időm szerintem felmenni, megfogadom a tanácsod. -
Smite
tag
válasz
beencee #1726 üzenetére
Köszi a választ! Az olvasást az elejéről kezdtem
Arra gondoltam hogy állat lenne egy ilyen kis ''tápegység'' mert iszonyatosan nagy helyet lehetne vele spórolni. (És van is egy AC-DC adapterem.) És vajon, hosszútávon biztonságosan el tudna-e látni egy mATX rendszert, ha egyáltalán lehet ilyet kapni itthon? -
Gzolo
senior tag
válasz
beencee #1709 üzenetére
A 7600Gs a jelenlegi gépem része, játszani kell , és ezt a gépet tenném át az új házba. Másik meg ahogy írtad , a későbbiekben jó lesz a HD filmekhez, van is talán hozzá HDTV-hez való kábel.
Depon nézem az árakat, és összevissza írják , mert azt írják VB8001SNS Bach 24000 Ft, aztán amikor meg megnézem az oldalon, akkor már 45000 Ft, és 24000 Ft-oshoz nem jár a szoftver, és a távirányítóEzekután, mivel a távirányító nélkülin is ott a kijelző, azt ugyanúgy működésre lehet bírni , vagy csak dizájn?
-
Gzolo
senior tag
válasz
beencee #1707 üzenetére
Azt komolyan írtam ,hogy végigolvasom, akkor a smiley félreérthető volt , sry.
Angolul nem értek, mert egyelőre németet tanulok, de ezek szerint Mozart kilőve, mivel nem használhatom a PCIE Vgamat a riserrel.
A programmal kapcsolatban kösz a segítséget, utánanézek annak is.
Ezekszerint marad a Bach , vagy esetleg létezik még hasonló árban hasonló felszereltségű ház? -
Gzolo
senior tag
válasz
beencee #1704 üzenetére
Thermaltake honlapját megnéztem , láttam milyen alaplapokat támogatnak , de pl. ez a Riser kártya PCIE 16X-osat viszi, hogy működjön a VGA?
De arra a kérdésemre nem ad választ a honlap, hogy mennyire jó az a program, ami a Bach-hoz van.
A topikot még nem olvastam végig időhiány miatt, de ígérem pótlom
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
válasz
beencee #1700 üzenetére
''Vagy - a főmenü, stb. esetében - direktbe átírni a menüpont nevét a Configure Meedio-ban.''
Eszembe sem jutott ennek a lehetősége...
A videolejátszásai hiba a készülékemben lesz, mert a GB-PVR is elszáll (a MediaPortal meg nem, ki érti ezt...?)
Továbbiak a másik topikban. -
canniball
nagyúr
válasz
beencee #1671 üzenetére
Nem tudtam, hogy már free...de ezért vagy TE a Meedio guru.
Az Essential verzióval egy (nagy) bajom van: nem támogatja a tunereket. Nem bántam volna, ha ''ha már homár legyen kövér'' alapon a Pro verziót teszik közkinccsé.
Azért köszi a linkeket, lehet így is ''belekukkantok'' majd.
-
freddirty
senior tag
válasz
beencee #1669 üzenetére
Köszi beencee!
Áfésültem 7végén a netet kis ATX táp ügyében. Itthon kapható horror áron (25e) a Shuttle barebone gépébe táp, illetve egy nagyobb ám ATX-nél kisebb Chieftec táp (SI-A300-P3). Ebay-ről (főleg usa) tudnék venni 1U magas (6-7cm) és hosszú tápokat de a szállítás drága lenne (30-40USD), és kevés az olyan amelyiken van 24-es es 4-es csati is.
Úgy néz ki veszek vmilyen olcsó 300W körüli tápot (FSP, CoolerMaster) és megszabadítom a házától majd beépítem. Remélem elég alacsony lesz úgy már...
Procihűtőt egyenlőre csak egy nagyon egyszerű darabot tervezek venni, ha az nem lesz elég a 4300-as C2D-nak akkor low profile zalman8000 vagy CM HyperL3 kell sajna...
Ha így sem férek be a leselejtezett műholdvevő dobozába, akkor nekiállok hajtogatni készülékházat
Sajnos nem igazán találtam olyan fekvő készülékházat ami magasságában max. 9-10 centi, mélységében és szélességében max. 36cm. -
freddirty
senior tag
-
-cobra-
aktív tag
válasz
beencee #1629 üzenetére
A lényeg az hogy a meediohoz nem kell semmi féle plugin. Start menü -> Meedio -> Meedio configuration. My Movies -> Module properties -> Video file types to include... ide beírod a *.mkv, alul OK. Annyi a feltétel hogy a windows media playernek le kell tudnia játszani az mkv fájlokat. Én coreavct használok. Ja és ha van fenn vobsub akkor a feliratot is frankón rádobja.
-
footy
addikt
válasz
beencee #1601 üzenetére
Htpc-ben nekem is ez a BESTOF, de nem csak a külcsín, hanem a belbecs miatt is.
Itt egy teszt róla akit érdekelne:
[link]
(remek megoldások vannak benne).
Na de ha a saját építésű házam elkészül ,az mindent fog überelni.
Csak először az álló házat kellene befejezni
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
válasz
beencee #1591 üzenetére
Ez teljesen szubjektív véleményem.
A MCE-t élvezet volt használni, a meedio-t pedig töröltem fél óra után.
VISTA természetesen.
Meedio-nak nem tudom melyik verziója volt, frissítettem és végignéztem a pluginokat. Akkor igaz závirányító progit kerestem, de nem találtam megfelelő plugint. -
GBX
aktív tag
válasz
beencee #1590 üzenetére
Ami az időzatett felvételt illeti, nos egy vérbeli htpc nem áll le soha, ezért énnálam a htpc egyben netes letöltő is , így tényleg 24/7ben fut.
De ha csak médiacenternek szánod akkor sem érdemes teljesen lekapcsolni, csak hibernálni vagy alacsonfogyasztású módban tartani.... sztem -
válasz
beencee #1551 üzenetére
Szia beencee!
Akkor úgy kérdezem (és ez rád is vonatkozik hétalvó), hogy ez a gép mennyire jó?
ASUS P5B
Intel Core 2 Duo E6400
A-Data DDRII 800 MHz
A-Data DDRII 800 MHz
ASUS EN7600GT SILENT/2DHT/256M
Hitachi Deskstar HDT725032VLA380
Thermaltake VB8001SNS Bach
LG GSA-H10N
FSP ZEN
Acer AL2416Ws
Logitech Cordless TrackMan Optical
Genius SlimStar
Creative Labs Sound Blaster Live 5.1 OEM
Pinnacle Systems PCTV Analog Pro PCI
márcsak egy mAtx-es,C2D-s,PCI-E-s alaplap kéne a P5B helyett! -
beencee
őstag
válasz
beencee #1536 üzenetére
''...azt még nem fejeztem be.). Ezek szerint nem csak én vagy read-only... Pedig valahogy én úgy...''
Néha pedig teljesen érthetetlenül írok, ilyen egyszerű ez. Szóval, a dőlt betűs részben csak annyit szeretettem volna írni, hogy ezek szerint van olyan, aki csak write-only... Értitek, na.
-
róland
veterán
válasz
beencee #1415 üzenetére
Célszerű lenne Budapesten összehozni. Talán a Prohardver! csapatának segítségével, ők teszteltek már többször is tv-tunereket. Rögzítés: jó lenne mindegyik tuner saját képességeit is szemléltetni, valamint egy Microsoft Windos Media screen capture féle rögzítés is hasznos lehet.
-
DesertDog
tag
válasz
beencee #1404 üzenetére
Naja persze. Nem hangsúlyoztam ki eléggé, ezért leírom egyértelműbben: A viiv-et lexarom. Nekem a Suspend to S3 kell, amit talán már a 9 évvel ezelőtti P2-esek is tudtak Win98-on. Nekem ezt most valamiért a viiv szoftver (ami nem más, mint egy tartalomszolgáltatás, köze nincs a hardverhez) meglétéhez próbálja kötni az Intel. Ezt aszeretném valahogy kikerülni. Tehát a valódi cél: Suspend RAM-ba, viiv nélkül.
-
kollDani
csendes tag
válasz
beencee #1340 üzenetére
Szia beencee. Nagyon szépen köszönöm válaszod. Ezt amit leírtál, két számteches cégnél nem tudták megmondani, bárkinek - ha érdekli - szívesen leírom a nevüket privátban, mert szerintem azért ez valamit elárul a hozzáértésükről, ráadásul az egyik hely az volt, ahol a ventit megvettem.
Sajna most a venti valóban úgy van megcsinálva, hogy a molexszéből két vezeték jön ki, egy piros és egy fekete, de mielőtt nagyon örülhettem volna, ha rádugom a táp molexszére, akkor a venti piros vezetéke a tápvezeték sárgájával néz farkasszemet, ezek szerint 12V-ot vesz fel most. Szerinted ilyen átalakítót lehet készen kapni, vagy barkácsolni kell? Ha barkácsolni kell az se baj. iIgazán sokat segítettél, nagyon köszönöm.
Üdv: -
kollDani
csendes tag
válasz
beencee #1332 üzenetére
Szia beencee! Köszönöm válaszod. Idő közben már találtam két csúszócsapágyas 6 cm-es Chieftec (af-0625s) ventit, a Chieftec egyébként ezt ajánlja a házához - a cs01b 13 cm magas, hátra két 6 cm-es ventit terveztek be. Szerintem ez igen jó megoldás, mert így egy szélesebb sávban tudják együttes erővel kihúzni a meleg levegőt, ráadásul sejtésem szerint épp a ventik szomszédságába kerül a PCIe 16x-es bővítőhely, és gondolom egy videokártyának ez nem utolsó szempont, pl. ha passzív hűtésű.
Nagyon-nagyon sokat segítenél, ha le tudnád tömören írni, hogy hogy oldható az meg, hogy a ventiket 5V-n járatod. Helyzet nálam: van a tápról lejövő két Molex csatlakozóm, amikre úgy egyébként szükségem sincs, mert csak egy optikai meghajtó lesz pata-s. Szóval arra gondoltam, hogy minthogy a ventiknek is van Molex csatlakozójuk, ezt így valahogy össze lehetne hozni, meg hát ott van 5V is, csak hogy magyarázom el a ventinek, hogy a 12V-t ne vegye figyelembe. Tudsz esetleg ajánlani vmi átalakítót, amit valahol meg is lehet venni, ami vagy egy vagy két a tápról lejövő Molexes csatlakozójú kábelről 5V-n tudná tartani a két ventit. Ja, van a ventiknek 3pines alaplapi csatlakozójuk is, ha ez lendít vmit a dolgon.
Bocs, hogy ezzel terhellek, de elég reményvesztettvagyok, miután tapasztaltam, hogy a kereskedők csak néztek, amikor ilyet mondtam, hogy 5V-on járatni, semmi ötletük nem volt. Persze biztos van olyan kereskedő, akinek van, mert hát egy másik helyen, amikor 6 cm-es ventit kerestem ugyan ilyen döbbentek
voltak.
Ha lenne ötleted, és megírnád, előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv: -
atuci
őstag
válasz
beencee #1287 üzenetére
Igen, csak sajna ha hangtalan (illetve kevésbé hangos ventillátorú, esetleg passzív hűtésű) gépet akarsz csinálni, akkor fent áll annak a veszélye, hogy a procit környező kondik hamarabb kiszáradnak, így instabillá válik a gép. Persze ez új lapnál akár 3-5 év is lehet, de én találkoztam olyan 2 éves P4-es gépekkel, amelyeknél a xar gyári hűtőventi nem hűtötte rendesen a kondikat, felpúposodott mind. Pedig normál irodai gépek voltak, no tuning.
De egyetértek, 60-70 fokot simán bírniuk kell az alkatrészeknek. Én epiás konfigot raktam össze nemigazán szellőző dobozba (nem házba) és az is csak 45-55 °C volt.
-
repasi
tag
válasz
beencee #1266 üzenetére
A jelszó: bátorság
Egyébként én is valahogy így voltam vele ahogy te, és elöször mélyebben a munkám miatt kerültem kapcsolatba a (beágyazott) linux-szal. Azóta viszont ezt erőltetem, mert azokra a feladatokra amikre használom sokkal, de sokkal kényelmesebb (parancssor rulez). Ma már desktopon is azt használok.
-
repasi
tag
válasz
beencee #1261 üzenetére
Így van mindegyik sokkal többet tud. Gyakorlatilag ezek már egy kis teljesítményű, de gyakorlatilag teljes értékű számítógépek. Én nekem ugyan nem NAS van, hanem egy olyan routerem (Asus WL-500g), aminek nyílt forráskodú a firmware-e, de ez is nagyon sokat tud -> USB-n tudok rá vinyót dugni, torrent, ftp server, ftp kliens, www server, SIP proxy, XBMSP (Xbox Media Streaming Protocol) server, ssh, VPN szerver . Szóval jó sok mindent tud ez is.
Miért nehéz egy ilyet használni, ezt is beállítod egyszerre, aztán megy. Gondolom neked se kell naponta buherálnod a home-servered. Ja és van X10 script XBMC alá is. Meg láttam X10 cuccot (MisterHouse) Linux alá és szerintem simán lefordul az NSLU2-n vagy a Buffalon. Én most láttam egy 160 Gigás Buffalot az Ebay-en, meglátom meddig mennek el, de úgy 120-140 dollárt adnék én is érte.
[Szerkesztve] -
repasi
tag
válasz
beencee #1255 üzenetére
Az én projektem áll idő hiányában illetve most próbálom kiokoskodni a legjobb megoldást. Semmiképp nem akarok PC-t backendnek, de az NSLU2 32 mega RAM-ja úgy érzem kevés, úgyhogy most találtam egy másik NAS-t: Buffalo Linkstation, amiben 128 mega RAM van 400-as PPC procival, szerintem ez lesz a nyerő, csak ez már nem teljesen passzív, de sebaj. Ja és 17 watt a fogyasztása
-
róland
veterán
válasz
beencee #1223 üzenetére
Köszönöm szépen a felajánlást! Mindenképpen kértem volna, hogy nézzed/nézzétek át a végleges változatot, mielőtt kitenném a Logout-ra. Remélem január első napjaiban készen leszek vele.
Hogy, jobban on legyek: ma megvettem a SiliconImage SiI 3114-es SATA RAID vezérlőt. Ráadásul már a RAID5-ös BIOS-ra frissítették. Remélem tavaszra lemegy az ára az 500 GB-os HDD-knek, így tudok venni 4 db egyforma merevlemezt. RAID5 hot swap funkcióval, nettó 1 TB tárhellyel lenne a cél. -
róland
veterán
válasz
beencee #1221 üzenetére
Tényleg nem lenne rossz! Átgondolom még egyszer a fenti/lenti (ki, miként állította be a PH!-n a hozzászólások megjelenítését) leírásomat, kicsit összerendezem és akkor mehet is az első hozzászólásba, persze DANE engedélyével.
De lehet, hogy megírom életem első blog bejegyzését itt a Logout-on.
Amúgy a rokon topicok jók így külön-külön, mert egybevéve őket áttekinthetetlen lenne a topic.
[Szerkesztve] -
Sztanik
tag
válasz
beencee #1203 üzenetére
Hát nem tudom. Mint írtam a MediaPortal és a Médioo közt akarom eldönteni, hogy
mi legyen a HTPC-m alapja. A Medioo-n egy egyszerű nyelvbeállítás is kifog rajtam.
Hiába állítom be Hungarianra, semmi változás. 1 - 0 a MediaPortalnak.
Mod. Azért a manual-t még áttanulmányozom.
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
beencee #1177 üzenetére
Úgy tűnik sikerült 5.000,- Ft-ért szereznem egy Silicon Image Sil 3114-es PCI-s SATA RAID vezérlőt. Annyiban különbözik a 3112-től, hogy ez már 4 SATA portot támogat. Ráadásul a fenti árban a vezérlőhöz adnak 4 db SATA kábelt és 2 db SATA tápkábel (ezek 2-2 SATA HDD-hez vannak).
-
repasi
tag
válasz
beencee #1146 üzenetére
Hi, már régen beszéltünk. Nem, a lényeg itt nem a konzolon van, hanem a backenden. Rendkívül kicsi fogyasztása van, nincs benne mozgó alkatrész (leszámítva a vinyót) ,de mégis rendelkezésre áll 24/7. Az már csak hab a tortán, hogy a frontend egy konzol, de egyébként gondolkozok egy Hauppauge Media MVP-n is, mert olcsón hozzá lehet jutni és ehhez is van MythTV frontend.
-
Petiapó
tag
válasz
beencee #1113 üzenetére
Helló!
Engem is érdekelt a téma, vajon mit lehet kezdeni az elterjedt ''óriásházak'' problémájával.
Egy kicsit megrágcsáltam a dolgot, és arra jutottam, hogy a sokak számára sokat jelentő garancia elég durva összeget eredményez. Főleg, ha azt nézzük, hogy általában a sufni-tuningos cuccok azért készülnek, hogy olcsóbban kijöjjön mint a kompakt gyári.
Nos, szinte bármely műszakis áruházban már lehet venni DVD lejátszót 10K alatt, ráadásul olyat, ami már azt is lejátsza amit még ki se találtak.(MP3, MP4, DIVX, MPEG...) (Egyszerű kereskedelmi fogás, ha nincs elismert neve a cégnek ill. a terméknek, de el akarjuk adni, akkor túrjunk bele mindent amit lehet)
Mindez PC-ből:
Csak a legszükségesebbeket választottam:
Kosarának jelenlegi tartalma:
Megnevezés: AMD Sempron 2800+ 64bit 754 BOX
Egységár: 10.681 Ft (8.900 Ft)
Rendelt darabszám:
Összesen: 10.681 Ft (8.900 Ft)
Megnevezés: ASROCK K8NF6G-VSTA
Egységár: 12.781 Ft (10.650 Ft)
Rendelt darabszám:
Összesen: 12.781 Ft (10.650 Ft)
Megnevezés: SEAGATE 80GB 7200rpm 8MB SATA2
Egységár: 11.400 Ft (9.500 Ft)
Rendelt darabszám:
Összesen: 11.400 Ft (9.500 Ft)
Megnevezés: VERITECH 256Mb DDR 400Mhz
Egységár: 7.241 Ft (6.450 Ft)
Rendelt darabszám:
Összesen: 7.241 Ft (6.450 Ft)
FIZETENDŐ ÖSSZESEN: 42.100 Ft
(ezek a jelenleg a piacon található, újonnan beszerezhető, legegyszerűbb, garanciális cuccok, viszonylag alacsony áron)(+ -5K)
Ez így egy táppal (amit már nem is volt kedvem belevenni), és egy házzal (házi: valszeg nem szép, és sok meló; bolti: +20K legalább) már működik is. Csakhát a cél messze nem valósult meg. Ellenben kisebb játékok jól futnak rajta(ezesetben még egy RAM szükséges)
Azonban, hogy ne tűnjek illúziórombolónak, valamint pozitív hozzászólásom is legyen, szerintem jó ötlet ''eltűntetni'' a gépet az asztal környékéről, pláne ha van egy szép képátlóval megáldott TV-nk. Azonban a billenytűzet és az egér elhelyezése kérdéses.
Végeredményben anyagilag nem, de esztétikailag jó megoldás.
Ui.:Ha esetleg vkit, vagy vkinek a céljait sértettem elnézést. -
TitiRii
senior tag
válasz
beencee #1110 üzenetére
jol hangzik
teszt is van rola mit tud az nvidia 6100-430 kombohoz képest?
bár szux mert már az am2 es kocka meg van(cska azért lett am2 mert olcsobb mitn a 3800+ os 939 x2) és a ddr2 is olcsobb mint a ddr1
ilyen feltételek mellet nincs ellenemre az ujabb technika még ha nem is hasit anyival jovan, vagy hát söt.. -
[w]
őstag
válasz
beencee #1103 üzenetére
köszi, akkor inkább vadászok másik témát. ami érdekes ezzel az Inet pluginnel kapcsolatban, hogy nálam kilépéskor valami hibával elszáll. úgyértem a teljes Meedio-ból való kilépéskor dob egy ''nem sikerült a memória nemtommicsinálása'' ablakot. nálad is volt ilyen?
.net 3.0 van fent, de javításokat nem találtam hozzá sajnos. -
[w]
őstag
válasz
beencee #1092 üzenetére
megmutatom mire gondolok.
első körben itt [link] beállítom, hogy milyen képet szeretnék látni a könyvtárak helyén.
aztán itt [link] mégsincs a könytvár megjelenítéseként semmi. azért bosszantó, mert így nem látni, hogy az valójában egy folder és még beljebb lehet lépni.
a theme egyébként Blue-who, a thumbnailek ürítése nem járt sikerrel.
más: szeretnék például egy órát kirakni a főmenübe, sőt inkább állandóan legyen a képernyőn akármelyik menübe is navigálok. ezt hogy lehet megoldani? csak a theme tudja vagy belerakható bármelyikbe külön is?
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
válasz
beencee #1085 üzenetére
beencee, te vagy a nagy meedio-szakértő.
miért van az, hogy a configurátorral nem tudom beállítani, hogy az adott theme-ben a folder-ekhez milyen képet rendeljen hozzá?frankón belövöm az elérési utat a megfelelő képhez, de amikor pl. a My pictures-ben bogarászok, a könyvtáraknak nincs ''képe''. eléggé bosszantó...
-
TitiRii
senior tag
válasz
beencee #1070 üzenetére
Samsung vinyok legalább olyan halkak ha nem halkabbak mint a noti vinyok
legalábbis bent a boltban rendszeresn kikapcsolom a gépeket bekapcsolás végett mert egyszerüen nem hallom hogy megy a gép, csak ha ránézek akkor látom a ledekböl hogy ezt már bekapcsoltam egyszer(már ha olyan gépet rakunk öszse ahol a megrendelö igényes és nem sikitó üvöltö gépet rendel ahol az északi hidtol kezdve a vgan sa tápon át mindne ordit a gépben)
-
beencee
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Óra topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest