- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Még régebben írtam ide, akkor még csak tervezgettem a HTPC építést, mára viszont reális céllá vált. (eh, egy költő veszett el bennem)
Szóval a konfig amit kinéztem (minden egyebem van)
MSI E350IS-E45
RAM DDR III 2 GB 1333 SAMSUNG 3 ÉV
CFI CBI-A6719 Slim Mini-ITX fekete számítógépház 150WEz úgy kb 35k. Ennél többet nem igazán szeretnék rákölteni, hisz nem professzionális rendszer építését tervezem, hisz az egészen más árkategóriába esik. Remélem nem nyúlok vele mellé. Vélemény? Ahogy olvasom, pl egy OpenELEC telepítésével ez az összeállítás gond / szaggatás nélkül viszi a full HD mkv és BluRay filmeket is, és a hardveres gyorsítás is támogarorr, tehát nem kell a processzornak számolnia mindent. Egy 37"-os LCD TV-re lenne rákötve, melynek 1366x768 pixel a felbontása. A hangról egy Sony HiFi rendszer gondoskodna, mely nagyon jól teljesített eddig is. Na Ő jackkel csatlakozna, tekintve hogy optikából azt hiszem csak kimenet van rajta.
Amiért igazából írok az az, hogy ennek a távvezérlésével akadt egy kis elméleti gondom, mégpedig:
Van egy hasonló távvezérlőm mint a képen, csak épp infravevőm nincs hozzá. Egy kedves fórumtárs említette nekem beszélgetésünk során, hogy csinálnak infravevőt a fórumon elég kedvező árakon, amely tuti hogy fog működni a távirányítóval.
Kér(d)ésem annyi lenne, hogy ha tudtok ilyen emberről itt aki csinálna nekem infra vevőt, akkor kérlek osszátok meg velem elérhetőségét.
Köszönöm szépen!
Üdv. core2
-
-
Sziasztok!
Legjobbnak láttam ide írni! max. 60-70-ből (ez a küszöb, ha kérhetem maradjunk alatta!) kéne olyan HTPC-t építeni amellyel kiválthatom a UPC által adott digitális set top boxot. Van erre megoldás? Van olyan TV kártya amibe lehet UPC-s kártyát dugni? Lehetőleg minél halkabb kéne hogy legyen a gép.
Mit ajánlotok erre? Egy 37"-os HD Ready LG-re és egy Thomson 5.1-es hangrendszerre lenne kötve, utóbbi nem tud HDMI-t.
Üdv. core2
-
-
Sziasztok!
Végre van 5 méterem a projihoz!
Kérdem én, hogy melyiknek van jobb képe? Egy PLAZMA TV-nek vagy egy projektor által vetített képnek?
530.000 Ft-ból milyen gépet lehet összerakni (GÉP-TV) HTPC célra?
[FÉLIG OFF]
Az én elképzelésem:
50'' plazma HD-TV
+
X-BOX360
(Beencee ha van jobb 5leted NE TARTSD MAGADBA!)
[/FÉLIG OFF] -
-
válasz
beencee #1551 üzenetére
Szia beencee!
Akkor úgy kérdezem (és ez rád is vonatkozik hétalvó), hogy ez a gép mennyire jó?
ASUS P5B
Intel Core 2 Duo E6400
A-Data DDRII 800 MHz
A-Data DDRII 800 MHz
ASUS EN7600GT SILENT/2DHT/256M
Hitachi Deskstar HDT725032VLA380
Thermaltake VB8001SNS Bach
LG GSA-H10N
FSP ZEN
Acer AL2416Ws
Logitech Cordless TrackMan Optical
Genius SlimStar
Creative Labs Sound Blaster Live 5.1 OEM
Pinnacle Systems PCTV Analog Pro PCI
márcsak egy mAtx-es,C2D-s,PCI-E-s alaplap kéne a P5B helyett! -
Sziasztok!
Ez a gép jó HTPC-nek?
ASUS P5L-MX
Intel Pentium D 925
Kingmax KLCD48F-A8KB5
Kingmax KLCD48F-A8KB5
ASUS EN7600GT/2DHT
Samsung SP2504C
Samsung SP2504C
LG GSA-H22N
Cooler Master Cavalier 3 (CAV-T03)
FSP Blue Strom
+
Acer AL2416Ws
Logitech Cordless TrackMan Optical
Genius SlimStar
Creative Labs Sound Blaster Live 5.1 OEM
ASUS My Cinema P7131
iMON Knob
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest