- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
-
beencee
őstag
Bocs, azt a kérdést nem vetem észre...
A dátum/időkijelzést mindig az adott theme tudja, a megjelenítése van leírva valamelyik screen fájlban, vagy a legtöbbször a main.template-ben. De a programozása a theme .dll-jében van, tehát utólag nem igazán lehet berakni. Esetleg vmilyen flash-sel lehetne, de sztem egyszerűbb választani vmilyen olyan theme-t, ami tetszik. Van azért sok...
Internetre: Internet Browser (Full-time plugin) -
beencee
őstag
Aha. A Blue-who-t én még nem használtam, de most megnéztem. Ha a folder image file-t nem használom (így: [link]) , akkor baromi lassan, de bejönnek az index képek [link] , de ez így biztos, hogy nem jó, hogy ilyen lassú. Valami gáz lehet ezzel a theme-mel, esetleg nézd meg a fórumon a topikját. (Lehet, hogy újabb .NET verzió kell hozzá, nálam még az 1.1 van
, nem tudom.)
-
beencee
őstag
Melyik theme-ről van szó konkrétan?
A Configure-ban a My Pictures menüpont, Pictures Module fülön a Folders pont, ahol a képeket tartod, Folder style az preview (ekkor felteszi az első négy képet index formában), a Folder image file arra való, hogy a folder megjelenítési képét meg akarod változtatni, ha nem tetszik az az alapértelmezett, amit az adott theme használ. Én ezt nem szoktam bántani.
Segíteni szokott még a ''...\data\thumbnails'' könyvtár kitakarítása. Ez vagy a ''\Program Files\Meedio\Meedio Essentials'' könyvtárban, vagy a ''\Documents and Settings\All Users\Application Data\Meedio'' könyvtárban van, attól függően, hogy milyen veziójú Meedio-t installáltál először. Ha ezt megtetted, futtasd újra a Meediot, a ?y Pictures menüpont először lassabb lesz (újra ''bekesseli'' a képeket a thumbnailekhez), de következőleg már jónak kell lennie.
Bizonyos témáknál még lehetnek különböző nézettípusok a bal oldali menükben a My Pictures menüpont alatt, itt a Picture Mode, vagy a Thumbnail mode-t kell választani.
Nálam pl. ez a Konyhai gépen így néz ki: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NBA és kosárlabda topic
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- Samsung QE55QN95A 55" 4K HDR Neo QLED 2 év Garancia!!
- InFocus IN3126 Projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest