- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
-
beencee
őstag
Bocs, azt a kérdést nem vetem észre...
A dátum/időkijelzést mindig az adott theme tudja, a megjelenítése van leírva valamelyik screen fájlban, vagy a legtöbbször a main.template-ben. De a programozása a theme .dll-jében van, tehát utólag nem igazán lehet berakni. Esetleg vmilyen flash-sel lehetne, de sztem egyszerűbb választani vmilyen olyan theme-t, ami tetszik. Van azért sok...
Internetre: Internet Browser (Full-time plugin) -
beencee
őstag
Aha. A Blue-who-t én még nem használtam, de most megnéztem. Ha a folder image file-t nem használom (így: [link]) , akkor baromi lassan, de bejönnek az index képek [link] , de ez így biztos, hogy nem jó, hogy ilyen lassú. Valami gáz lehet ezzel a theme-mel, esetleg nézd meg a fórumon a topikját. (Lehet, hogy újabb .NET verzió kell hozzá, nálam még az 1.1 van
, nem tudom.)
-
beencee
őstag
Melyik theme-ről van szó konkrétan?
A Configure-ban a My Pictures menüpont, Pictures Module fülön a Folders pont, ahol a képeket tartod, Folder style az preview (ekkor felteszi az első négy képet index formában), a Folder image file arra való, hogy a folder megjelenítési képét meg akarod változtatni, ha nem tetszik az az alapértelmezett, amit az adott theme használ. Én ezt nem szoktam bántani.
Segíteni szokott még a ''...\data\thumbnails'' könyvtár kitakarítása. Ez vagy a ''\Program Files\Meedio\Meedio Essentials'' könyvtárban, vagy a ''\Documents and Settings\All Users\Application Data\Meedio'' könyvtárban van, attól függően, hogy milyen veziójú Meedio-t installáltál először. Ha ezt megtetted, futtasd újra a Meediot, a ?y Pictures menüpont először lassabb lesz (újra ''bekesseli'' a képeket a thumbnailekhez), de következőleg már jónak kell lennie.
Bizonyos témáknál még lehetnek különböző nézettípusok a bal oldali menükben a My Pictures menüpont alatt, itt a Picture Mode, vagy a Thumbnail mode-t kell választani.
Nálam pl. ez a Konyhai gépen így néz ki: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Cyberpunk 2077
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Metal topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest