- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrelli
csendes tag
Nekem még mindig tetszik ez a ház és mindenféle dologgal lehet rendelni. Kérdés, hogy milyen plusz éri meg(oldal alja)? Sztem a 12cm-es ventiket és a vinyó hűtőt külön veszem meg.
Itt pedig azt írják, hogy szinte ugyanaza a ház, mint az SuperFlower Atlas SF-101-ház.
Arról meg jókat írtak...
Két 12cm -es ventivel bőven elég hűteni szerintem..Szóval, nem tudom, de sztem megrendelem..(Ha nekem nem tetszik, akkor max jó lesz akándéknak karácsonyra valakinek
)
Aki nem akar onnan rendelni az innen is megrendelheti
[link] Bár itt mintha csak 1év garancia lenne.. -
beencee
őstag
Teljesen jogos, valóban jobb egy régi (kevésbé csicsás) erősítő háza, vagy még jobb egy régebbi (fémből készült) CD játszó háza, ott még a CD ajtó is adott. Én is elég sokáig kerestem egy rossz, Sony QS sorozatú CD-t, annak kellőképpen letisztult a formája, 3mm vastag alu az előlapja, jók a méretei, stb. De persze nem találtam és akkor kezdtem el gondolkozni ezen a régebbi, már akadozva működő videómon. Ez mindössze a lenyíló előlapja, az egyszerű kinézete, a megkímélt volta és a kellően egyszerű belső szerkezete miatt lett alkalmas a célra.
Igényt meg teremteni kell - tudod, mint a konyhai PC-nél, vagy TV-nél nálad - meg sztem a kislányod is sok mesét szeret nézni... Miért ne nézhetné ezeket HTPC-ről -
csimmasz
aktív tag
Hali nekem egy pinnacle usb-s tv tunerem van (idaz digitális) de nem vagyok elégedett a sofwear néha kifagy van hogy el sem indul,az antennára nagyon érzékeny,stb.
Valo igaz 2-éves a Winem,agyon zsufolt,de minden működik rendesen csak ez nem.
Ugyhogy én csalodtam a pinnacle-ben. -
beencee
őstag
Igen, valóban, igazad van, pontosan ezt írtam én is Rosep kollega kérdésére egy post-tal feljebb.
Mint ahogy valószinűleg egy 6-7'' kijelzőn is elég nehezen olvasható a normál betűméret... mondjuk egy Dign X11-es házon és társain. De nem is arra tervezték, hanem hogy egy megfelelő front-enddel helyettesítse a beviteli eszközöket (nem véletlenül touch screen). Meg szerinem elég zavaró is lehet egy ilyen kijelző, este, filmnézés közben (bár valószínűleg kikapcsolható) és hát persze az áraDe ahogy írtam, ízlések és pofonok...
Ettől függetlenül, ha nem lenne horror ára, illetve létezne 430mm szélességben ez a ház, persze én is kipróbálnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest