Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
TitiRii
üzenetére
Régebben olvastam róla teszteket ebben az összehasonlításban is, kicsit ízlés kérdése volt, ki melyiket szerette.
De nyilván teljesen jogos, hogy az újabb technika előnyt élvez, különösen, ha már megvan a proci
Mindenesetre sztem. ez a DFI lap ennyiért, zsír újan, DFI garival jó vétel még most is. -
róland
veterán
válasz
TitiRii
üzenetére
Pár ház:
Talán a legszellősebb, de drága: [link] (13,5 cm magas Zalamn ház, és mellékelnek hozzá egy Zalman feliratú, s általuk kissé áttervezett Soundgraph iMon távirányítót is).
Egy szépséges Origen: [link]
S egy most felfedezett ''újdonság'' az Ahanix-tól: [link]
Legjobban a Zalman használható, mert normál méretű ATX táp is elfér benne, a többiben csak mATX-es táp.
Ezen felül mindhárom versenyző normál méretű ATX alaplapot is képes fogadni.
Íme egy AM2-es lap az Abit-tól: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=KN9+Ultra&fMTYPE=Socket%20AM2
, vagy ez, ha SLI-t szeretnél: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mindenesetre sztem. ez a DFI lap ennyiért, zsír újan, DFI garival jó vétel még most is.