-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
-
-
beencee
őstag
válasz
DesertDog #1403 üzenetére
Már elnézést, de sztem így nagyon nehéz lesz előrébb jutnod. Egyértelműen le van írva a Viiv technológiai leírásában, hogy a Viiv = Core Duo. Erre persze lehet azt mondani, hogy ez egy baromság, mint ahogyan azt is mondhatod, hogy holnap péntek lesz, csak ez már a valóság téves érzékelése és megítélése, ami már egy ''más állapot''...
Azt írod ''...de a viiv install programja azt mondja, a hardverem nem viiv kompatibilis. Ez persze nem igaz. Kipróbáltam az Intel kompatibilitási teszt programját is, ami azt mondja, hogy a chipsettől elkezdve, gyakorlatilag semmi sem viiv kompatibilis a gépemben, ami egy baromság...'' Biztosan teljesen hülye az egész Intel Viiv csapat, nem beszélve az abitosokról, de nyilvánvalóan már rögtön a procid sem Viiv kompatibilis, amire te azt mondod, hogy ez nem igaz... Most erre szerinted milyen tanácsot lehet adni
Nyilvánvalóan nem egyszerű beállítani egy Viiv-es rendszert, de sztem különlegesen jól dokumentált az Intelnél ez a projekt, sok doksi, tesztszoftver, stb. van, illetve ha kérdésed van, segítenek. Az Abit-ot nem tudom megítélni. De úgy tényleg nem fog menni, ha tagadod a tényeket.
Bár az is lehet, hogy ezt meg sem kapod, mert ezt az egészet nem is a notimba, hanem egy CNC-s esztergagépbe írtam be valahol Észak-Koreában és holnap reggelre csak mindenféle őrült formák jönnek ki belőle, Viiv felirattal, amiért rögtön elvisz a titkosszolgálat -
róland
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest