Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sanp

tag

válasz Salvador20 #9928 üzenetére

Szerintem túl sokat gondolkozol rajta.
    Egyértelműen vedd meg az Xtreamer Ultra-t ha el tudod fogadni a kissé olajradiátorszerű dizájnt valamint vegyél hozzá kötelezően egy 8-12GB 2.5" SSD-t amire a gyárilag adott 8GB USB tartalmát tükrözd át. Ezzel lesz egy gyors és reszponzív rendszered, kapsz supportot, software frissítéseket, csomó extra ajándékot, jó deal szerintem, ráadásul az egész koncepciót HTPC témára hegyezték ki (azaz nem kell végigszopni a sok apró dolgot amiket még nem is ismersz hogy probléma lesz, pedig az lesz)
    A processzor teljesítményével ne foglalkozz, az AMD és az Intel rendszer is egyformán döglassú mindennapi használatra, ezen egyedül SSD-vel lehet segíteni, ezek inkább célalkalmazásokra valók GPU támogatással.
    Mondjuk a Brazos konfignál nem is értem a 8GB ramot, tökéletesen értelmetlen és kihasználatlan marad, bőven nem ez a szűk keresztmetszet, 4 is sok bele, de ez ma már a minimum szokott lenni.

A fő kérdés az hogy olyan HTPC-t szeretnél ami olyan mint egy média lejtászó, azaz set-top-box közeli élményt nyújt de egy PC flexibilitásával rendelkezik vagy egy általánosabb PC-t szeretnél amin néha fut csak HTPC frontend?

Új hozzászólás Aktív témák