- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzebub
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni,htpc építésre adtam a fejem,de vannak fekete foltok
Az alaplapot már beszereztem egy MSI H61M-E33.Amire használnám a gépet,hd film,képek,zene és használnám amolyan media storege-nek is mert elég sok gép van a lakásban(3 laptop)ősszevissza és kell egy biztos pont,játék az nem szempont arra van Xbox,esetleg az új Starcraft-ot kiprobálnám,de gondolom az integralt gpu nem nagyon alkalmas erre.Az első kérdésem a proci: i3 2100 vagy 2105(Tudom a különbség csak a gpu,de hd 1080 as filmeknél azért számit gondolom az a plusz 6 egység) vagy pedig i5 2400?Következő gondom a ház,illetve a PSU.Egy i3( vagy i5ös)as konfig 8 gb rammal Bluray iróval 1tb-s vinyóval,mennyit eszik szerintetek?És ha később bővíteném valamilyen mid-range vidkarival az sokat dobna a fogyasztáson gondolom,ezért szeretnék bíztosra menni,de micro atx-es tápból elég ramaty a felhozatal.Hát egyenlőre ennyi a bibi azt hiszem,illetve még esetleg annyi hogyha tudnátok ajánlani valami jó online boltot europában vagy angliában,ugyanis sajnos nem magyarhonban élek,és ha otthonról rendelek az már nem éri meg,ebay amazon kilőve,itt nem nagyon virágzik a homemade computing,mindent készen vesznek,ezért kéne egy kis segítség.Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest