- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
sziasztok
tegnap feltettem és is az ION-ra a win7-et.
eddig linuxal ment, de a tárolók átcsoportosítása illetve néhány eladása után, itt volt a legjobb alkalom egy win7 felrakására.
az alaplap zotac ion a-e
vettem hozzá múlt héten még kék giga ramot, így most összesen 4 giga dolgozik a gépben.
egy 64 bites ultimate win-nel próbálkoztam.telepítés közben - ami már korábban is előjött - találkoztam egy problémával, miszerint nem tudtam feltenni a wi7-et a gépre.
megvan a megoldás, miért nem ment.
telepítés közben be volt dugva a hdmi kábel a tévébe - dvi-n meg a monitor ment .
mire rájöttem, hogy telepítés végéig ki kell húzni a spagót......(a tévéből)elég gyors lett a masina, eddig csak pozitív a véleményem róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest