Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Ha 10bit-re váltom a forrást (Fire TV Stick 4K Max), akkor a TV is kiírja, hogy 10bit-en van az infó gombra, szerintem akkor ez nem kérdés. Ha viszont HDR-es videót játszok le, akkor színhelyes a kép és 10bit-en van, de csak BT709-es színtér, aminek HDR esetén ugye BT2020-nak kellene lennie. Így csak arra tudok gondolni, hogy a Kodi HDR->SDR konverziót végez. Ezt direktbe is próbáltam HDMI kábel nélkül. Az még lecsekkolhatom, hogy a saját lejátszójával milyen színteret ír ki HDR-es videó esetén, mert ha akkor is BT709, akkor ott is valami konverzió lehet, vagy már nem is tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest