Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Analóg módon van most összekötve a rendszer, 3 jack kábellel. Így most működik rendesen. Sikerült megoldani a sub problémát is végre.
A windows valamiért szélessávú hangfalaknak állította be a front hangszórókat, így hiába volt 5.1-be állítva a kimenet, a mélyhangokat nem a subra küldte, hanem kompletten a frontokra adott mindent.
Hiába állítottam többször is, kis méretű, korlátozott sávszélességűre a frontokat ( és a többi hangszórót is ), valamiért mentés után, mikor le "OK"-éztam a beállításokat, ő visszakapcsolta ezt a részt és már nem ment a sub...
Ma valahogy, egyszercsak hajlandó volt felfogni, hogy nem dísznek állítottam be külön mélynyomót a rendszerhez és el is fogadta végre, így már teljes a konfig. Mind a 6 hangszóró működik rendesen. Ötletem sincs, hogy ezt miért nem tudta eddig megcsinálni. Semmit nem telepítettem, nem állítottam be máshogy, mint korábban.
Marad így egyelőre, majd egyszer, ha a mostani tönkremegy, akkor veszek egy hdmi-s erősítőt, aztán remélem azzal már menni fog digitális formában is ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest