Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

Analóg módon van most összekötve a rendszer, 3 jack kábellel. Így most működik rendesen. Sikerült megoldani a sub problémát is végre.
    A windows valamiért szélessávú hangfalaknak állította be a front hangszórókat, így hiába volt 5.1-be állítva a kimenet, a mélyhangokat nem a subra küldte, hanem kompletten a frontokra adott mindent. :((
    Hiába állítottam többször is, kis méretű, korlátozott sávszélességűre a frontokat ( és a többi hangszórót is ), valamiért mentés után, mikor le "OK"-éztam a beállításokat, ő visszakapcsolta ezt a részt és már nem ment a sub... :W
    Ma valahogy, egyszercsak hajlandó volt felfogni, hogy nem dísznek állítottam be külön mélynyomót a rendszerhez és el is fogadta végre, így már teljes a konfig. Mind a 6 hangszóró működik rendesen. Ötletem sincs, hogy ezt miért nem tudta eddig megcsinálni. Semmit nem telepítettem, nem állítottam be máshogy, mint korábban.

Marad így egyelőre, majd egyszer, ha a mostani tönkremegy, akkor veszek egy hdmi-s erősítőt, aztán remélem azzal már menni fog digitális formában is ez az egész. :U

Új hozzászólás Aktív témák