-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
ratkaics #56566 üzenetére
Egyszóval: felejtsd el. A proci IGP-je sem tudja a HDR-t. De ha már a TV nem tudja, akkor teljesen felesleges a HDR-es anyagokat erőltetni rá. Van olyan lejátszó, ami tud HDR->SDR konverziót csinálni, de ez szerintem fából vaskarika. Sokkal jobb és eredetibb képminőséget kapsz az eleve SDR-es videókkal. Maradj inkább ezeknél. Szoktak lenni "natív" 4K / SDR-es verziók is a videókból, ezek talán a legjobbak a te célodra. És vannak utólag HDR-ből átkonvertált 4K / SDR-es anyagok is, de én még ezeket is kerülném, mert egyik sem "az igazi".
#56567 Alien!: senki nem mondta hogy lehetetlen, csak sokkal kényelmetlenebb, akár csak pl youtubozni is.-> Ha a TV app-jával YT-ozol, akkor is távval YT-ozol,. szóval nem értem mi lenne a különbség? Ha pl. lemezes BD lejátszóról játszol le filmet, vagy akár a TV Netflix-es app-jával, akkor is dettó távirányítózol. Megintcsak: Mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest