- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Tasker
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Szerintem félre értettük egymást. Én csak azt írtam, hogy gyűjtöm az infókat, ezek alapján pedig egyelőre nem alakult ki bennem az a "kettéosztott táboros" kép amire utaltál. Én is leírom akkor még 1x, hogy én is legjobb, legoptimálisabb minőségre törekszem, a jövőre is gondolva és fel sem vetült bennem, hogy ha valaki megteheti, hogy ezt az utat válassza, akkor miért menne a másik irányba és pl. konkrétan HTPC célra venne egy gyengébben teljesítő videokártyát. Most már értem, hogy a "koca" PC-s mozisokra utaltál, ez sem volt világos az első hsz.-edből. De még sok ilyen kombináció létezik. Oké ezen felesleges tovább vitatkozni, mert a java csak spekuláció, hogy ki mit, miért állít és tart jobbnak. Jobb szerettem volna ha a konkrétan felmerülő kérdéseimre kapok inkább konkrét válaszokat. Mert miért baj az, ha az időközben felmerülő technikai kételyek az AMD kártyák kapcsán tisztázódnak (még akkor is, ha attól még ugyan úgy jobbak HTPC-re mint az Nvidia) és ha azoknak a véleményeknek a technikai hátterére is kíváncsi vagyok, amik épp az Nvidia-t ajánlják jobban? De akkor átmegyek inkább abba a Topic-ba, ott lehet több sikerrel járok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- Revolut
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest