- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szinimini
senior tag
Sziasztok,
jelenleg van egy Zidoo X10 médiaboxom,de sajnos nem elég felhasználó barát vagy user error van és ezért gondoltam,h egy htpc-re cserélném,amin nyugodtan tudnék letölteni, gyorsabban másolgatni stb stb
Meg vh nem az igazi számomra eddig az android rendszer vagy csak meg kellene szoknom.A jelenleg ilyen tv-m van és ebből szeretném kihozni a maxot.
Ehhez szeretnék építeni egyet vagy venni egyet,ami windows alapú és tudja a 4K/UHD tartalmat.
Elsőre ez tetszett meg,de ha jól olvastam akkor ez sajnos nem tudja a HDMI 2.0.Ti mit tennétek a helyemben? Tarsam meg az X10-et ,m ha htpc lenne akkor 3x áron tudnám megcsinálni csak?
Most nagyon nem tudom,h mit tegyekHa már van ez a tv akkor kiszeretném használni maximálisan.
Most van pc.de nem tudja a 4K-t és később úgyis laptop lenne helyette ha ez fontos infó
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Windows 11
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- ASUS routerek
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Kompakt vízhűtés
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest