Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

nagyúr

válasz stigma #47709 üzenetére

Szépen összeszedted, gratula hozzá. :R

Észrevétel:
    A GUI lehet hasznos a telepítésekhez, de utána csak arra használod kb. a GUI-t, hogy elindítsd a terminál ablakot ugyan azon a gépen.Az SSH és egy másik gépen a PuTTY pont ugyan erre való.

Csak nem kell így GUI, mert másik gépről ugyan ezt fogod megcsinálni egy terminál ablakban, ugyan így kiadod a parancsokat és megcsinálja a célgép. Így még kevesebb dolgot raknál fel. Minden megy szépen a háttérben, egészen az EGL-es Kodi beröffentéséig. Onnantól kezdve ad képet is, a Kodi főmenüjét. Innentől kezdve meg távirányítóval ugyan úgy kell csak belőni grafikus felületen, mint más OP rendszerek esetén.

Amúgy a J3150-es gépemen is szerintem át fogok állni LibreELEC-re, mert nekem már a Server is túl sok fölösleges dolgot rak fel, amit betölt induláskor. LE alatt meg tényleg csak annyi az OP rendszer, ami éppen elég a Kodihoz. Ami a célja is volt az LE-nek. Most már van Krypton verzió is belőle. :B

Nekem külön gép a szerver, amit már korábban összeraktam és tökéletesen teszi a dolgát. Agyaltam amúgy rajta, hogy egyszer össze lehetne olvasztani a két funkciót, de mindig arra jutottam elméletben, hogy mivel már megvan a két külön célgép felesleges tovább kütyüznöm. Le kell állnom. :D

Új hozzászólás Aktív témák