- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stigma #47709 üzenetére
Szépen összeszedted, gratula hozzá.
Észrevétel:
A GUI lehet hasznos a telepítésekhez, de utána csak arra használod kb. a GUI-t, hogy elindítsd a terminál ablakot ugyan azon a gépen.Az SSH és egy másik gépen a PuTTY pont ugyan erre való.Csak nem kell így GUI, mert másik gépről ugyan ezt fogod megcsinálni egy terminál ablakban, ugyan így kiadod a parancsokat és megcsinálja a célgép. Így még kevesebb dolgot raknál fel. Minden megy szépen a háttérben, egészen az EGL-es Kodi beröffentéséig. Onnantól kezdve ad képet is, a Kodi főmenüjét. Innentől kezdve meg távirányítóval ugyan úgy kell csak belőni grafikus felületen, mint más OP rendszerek esetén.
Amúgy a J3150-es gépemen is szerintem át fogok állni LibreELEC-re, mert nekem már a Server is túl sok fölösleges dolgot rak fel, amit betölt induláskor. LE alatt meg tényleg csak annyi az OP rendszer, ami éppen elég a Kodihoz. Ami a célja is volt az LE-nek. Most már van Krypton verzió is belőle.
Nekem külön gép a szerver, amit már korábban összeraktam és tökéletesen teszi a dolgát. Agyaltam amúgy rajta, hogy egyszer össze lehetne olvasztani a két funkciót, de mindig arra jutottam elméletben, hogy mivel már megvan a két külön célgép felesleges tovább kütyüznöm. Le kell állnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Valami baja van a tápomnak
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest