Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hunmyke
üzenetére
Ha még működik a Brazos CPU része, akkor én használnám még fájlszervernek, NAS-nak, de ha váltani,frissíteni akarsz, akkor neked is az előző hsz.-emben említett lapokat tudom ajánlani. Ezeken van 4 SATA port, amit én kiegészítenék egy PCIe mSATA kártyával, amivel lenne még egy SATA portod és a rendszer is lehetne SSD-n (én így tettem).
6. gen i3 nem rossz gondolat, ha egybe akarod megcsinálni a HTPC-t, fájlszervert. Nem írtad milyen házad van hozzá, de mATX lapokon sok SATA csatit lehet kifogni, így nem kellene plusz kártya sem és az alaplapi HDMI is jól jön.
Fogyasztás ügyileg csak a saját vasamról tudok nyilatkozni. Ez még Haswell procis, SkyLake talán már jobb energiahatékonyság terén, mert már egy lépéssel kisebb csíkszélességen készült. A pentium, amit én használok közel van szerintem ahhoz, amit egy i3 kér.
Integrált procis lapokkal lejjebb tudsz menni fogyasztásban, de ahhoz már PicoPSU és külső kocka adapter szükséges, ami drágább megoldás lesz. Mérlegelni kell, hogy amit az alacsonyabb fogyasztásás révjén nyersz, azt a drágább táp vámján mennyire veszted el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi