- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volkov
senior tag
Kaptam kölcsön havertól egy Pi-t kipróbálni a lehetőségeket, mielőtt döntenék Pi és PC közt.
A CEC tök jól működik az LG 55LF652 -vel. Sajnos nem minden gomb (pl számok nem) de a lényeg, az iránygombok, az ok, a vissza és a lejátszás vezérlés megy, tehát ez pipa.
Viszont a Pi baromi tetű, ezt nem merem bevállalni hosszú távra.
Egy kis matekolás után úgy döntöttem, marad a PC vonal egy passzív pici barbone géppel.
(USB-s CEC adapter beszerzés alatt)
Vagy Gigabyte BRIX GB-BACE-3000 vagy ASUS VivoMini UN45. Néztem a BeeBox-ot is, de nem értem miért kerül majdnem egy 10-essel többe mint a BRIX.
(mindehárom ugyan azt tudja kb, N3000 proc)Másik kettővel van tapasztalata valakinek?
Illetve még egy kérdés:
van aki hosszabb távon pendriver-ról üzemelteti a gépet? OpenElec-hez bőven elég egy 4gb-os pendrive, kérdés csak az élettartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest