- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem lesz Xiaomi 16
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
sziasztok,
mostanra igényem lett egy htpc/nas kombóra, és keretem is van rá. korábban már tapogatásként érdeklődtem itt is, most talán véglegesre fordult a dolog.
amit a gépnek tudnia kellene:
- ezen tárolnám a zenéim, filmjeim, tudjon torrentezni is
- lejátszás: 1080p a közvetlen rádugott tvre, de alkalom adtán a helyi hálózaton/máshol található raspberry pi-ra és okostelefonokra streamelni is kellene tudnia (pl. elutazok otthonról, de a telefonomról szeretnék valamit megnézni az otthoni gyűjteményből)
- egy seafile szervert kellene futtatnia házi felhőként
- egy miniatűr webszerver is jó lenne házi projektekheza következő gépet néztem ki egyelőre, szerintetek alkalmas lenne a célra?
- GIGABYTE GA-N3150N-D2H alaplap+ celeron n3150 integrált cpu
- HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz CL10 KIT HX316C10FBK2/8 memória
- HyperX 120GB FURY SATA3 2,5" SHFS37A/120G ssd a rendszernek
- WD Red 2TB 5400rpm 64MB SATA3 WD20EFRX egyelőre ekkora vinyó az adatoknak, de amennyiben később lesz még némi pénzem, lecserélem nagyobbra (illetve most az asztali gépemből egy 1 TB-s WD Blue WD10EZEX vinyó kerül még bele)
- LITE-ON iHAS122-04 dvd lejátszóházat és tápot még nem tudtam választani, ebben is a segítségeteket szeretném kérni: házból valami kultúrált méretű darab kellene, ami elfogadhatóan mutat egy tv alatt akkor is, ha nem akarom eldugni nagyon, és elfér benne egy előlapi dvd-lejátszó (lehet slim is, akkor olyan meghajtót keresek), valamint egy rendszer ssd és 2-3 3.5"-os vinyó is, tápegységből pedig valami olyanra lenne szükség, ami mindezt gazdaságosan tudja üzemeltetni, 24/7-ben, és minimális bővítés is belefér, ha kell
az össz keretem kb. 120.000 ft, ebbe kellene beleférnie
köszi szépen előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest