- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
Van ez a kodi launchert program, amit ha beállítok akkor a rendszer asztal nélkül direktbe a Kodival indul el. A kérdésem az lenne, ha valamiért mégis elszeretném érni újra a Windows-t, akkor ezt hogy tudom megvalósítani ?
Eddig Openelc+Kodi-t használtam, és ott a rutorrent-et használtam úgy, hogy tabról/mobilról vagy akár a laptopomból menedzseltem a böngészőn keresztül. Na már most a Windows alól a rutorrent nem elérhető a Kodi alá. Tehát a kérdésem, hogy milyen torrent-et használtok Win+Kodi pároshoz. Olyan megoldás érdekelne amit hasonlóan lehetne menedzselni mint a rutorrentet, illetve tudná kezelni az rss-en keresztüli letöltéseket. Beállítási segítséget is szívesen fogadnék Pü-ben.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest