- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
misimagaki
üzenetére
Szia.
Startmenü keresőjén bepötyögöd, hogy msconfig és máris el is tudod indítani, itt értelem szerüen az induló programok fület meg keresed, és hozzá adod a Kodi-t a listához, természetesen amit szeretnél, hogy ne induljon azokat meg törlöd. De rendszerhez kapcsolódó programokat csak szigorúan saját felelősségre
Én még a több ifül közt be állítottam azt is, hogy induláskor használja az összes magot, hogy evvel is gyorsítsak a rendszerindításon. Szóval nem kell itt mindenféle launcher meg egyebek. És igen windowsban az alt-tab variációval tudsz váltani a programok közt, vagy leteszed tálcára Kodi-t, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én még a több ifül közt be állítottam azt is, hogy induláskor használja az összes magot, hogy evvel is gyorsítsak a rendszerindításon. Szóval nem kell itt mindenféle launcher meg egyebek. És igen windowsban az alt-tab variációval tudsz váltani a programok közt, vagy leteszed tálcára Kodi-t, stb.