Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Celtis

veterán

válasz MasterMark #40409 üzenetére

Hogy mi a normális termék, az pl. abban is megnyilvánul, hogy mennyire részletes a specifikációja.
    Anno bajban voltam, mert az épp meglévő HDMI kábelemen nem ment át a CEC vezérlés. Biztosra akartam menni, és olyat venni amelyik tutira tud CEC-et és ARC-ot. Hiába volt ezer féle kábel, alig találtam olyat, ahol ez le is volt írva. Super high speed meg gold plated meg minden marketing duma rajta volt csak az nem, hogy be van-e kötve a CEC szál vagy sem. Ekkor találtam rá a Mall-os kábelre.

Csak az összehasonlítás kedvéért a két termékleírás:

***KCE-HH5 - 1.4
    The KáCsa® cables Expert Line HDMI digitális összekötő kábel, OFC réz vezetővel, aranyozott HDMI csatlakozóval - 5 méter hosszú kivitelben. HIGH SPEED HDMI® CABLE with ETHERNET.

***PremiumCord HDMI High Speed kábel, 5 m
    A PremiumCord HDMI High Speed + Ethernet kábel műszaki adatai:

Felbontás: Max. 4096 × 2160 képpont, támogatott formátum 1080p HD/1080i/720p/720i
    Támogatja: HDMI 1.4 és alacsonyabb
    Támogatja: 4K, Deep Color, 3D-s, xvYCC (xvColor), Auto Lip-sync, ARC, CEC, HDCP, Dolby TrueHD, HEC
    Színmélység: 24-bit (16,7 millió szín)
    3D-s video a HDMI csatlakozáson keresztül
    Audio kábel visszirányú csatornáján a TV tuner visszaküld egy jelet a házimozi / surround rendszernek
    Átviteli hálózati (Ethernet) a HDMI-kábelen keresztül
    Aranyozott csatlakozók
    HDMI 1.4-es verziója
    Szín: Fekete
    Kábelhossz: 5 m
    Kábel végek:

HDMI A típusú (19pins) / M
    HDMI A típusú (19pins) / M

Még ha gépi is a fordítás és nem is teljesen szakszerű, nekem bizalomgerjesztőbb egy részletes specifikáció, mint a NÉV.

Ha már biztosra akarunk menni...

Új hozzászólás Aktív témák