Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zserrbo

    aktív tag

    válasz gurabli #39771 üzenetére

    Nagyon köszönöm a válaszod!

    Ha jól gondolom az OE (EGL) az OpenElec igaz? Nem ismerem még amúgy. Azért Debiant választottam, mert NAS+HTPC-t akarok linux alapokon. Az OMV debian alapú, ezért esett a debianra a választás. Kell a grafikus felület ezért sem ubuntu server.
    Nem csak torrentezni akarnék, hanem több mindent is, amit tud egy nas és a HTPC funkciók közül legalább annyi, hogy hdmi-n keresztül kiküldöm a jelet a tv-re (nem okos és nem 3d sajnos még). De gondoltam egy kodi vagy plex vagy bármi ami népszerű, azt kipróbálnám mellette. Tehát nem ragaszkodom semmihez, de az OMV + kodi párost ajánlották nekem.
    Tehát egy lépéseiben taglalt leírást szívesen vennék, legalább annyira hogy mit mi után rakjak fel :) A lapomhoz néztem az i965-ös driver nem hajtja ki eléggé az integrált vga-t, ha jól gondolom. Az Intel oldalán azt találtam az N3150-hez sincs hivatalos driver, csak közösségi: [link] Ebből még nem tudom melyik lenne jó nekem és hogy megy fel.

    " Passtrough limitedhez Braswell esetén kell a patched 4.3 kernel is" Ez azt jelenti, hogy ezért nincs hangom, ha jól értem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák