Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabaka
tag
Üdvözlet!
Előre elnézést szeretnék kérni, mert nem olvastam végig a topic-ot
Szeretnék egy gépet összerakni otthonra (nem is tudom, hogy HTPC-e egyáltalán) amely éjjel-nappal menne, mert rá lenne kötve egy usb-s nyomtató, egy nagyobb winyó helyi gépek közti fájlcsere érdekében, és persze tv mellett lenne, mert filmet néznék rajta, és zenét hallgatnék.
Tehát fájl- és nyomtatószerver lenne a multimédiás képességek mellett.
Lényeg, hogy minél halkabb, és energia-takarékosabb legyen.
Elsőre egy bontott laptop alaplapra gondoltam, mert ahhoz nem kell tápegység, csak elég az adaptere. A procira pedig tennék egy nagyobb passzív hűtést.
Vagy érdemesebb egy alap p4-es teljesen integrált alaplapot egy csendes táppal használni?
Melyik lenne takarékosabb, filmnézés alatt, illetve csak üresjáratban, esetleg internetről töltögetés közben?
Laptop alaplap, mobil proci, adapter, vagy p4 alaplap, proci, táp?Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest