Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
Eldöntöttem közben, hogy nem kell asztali PC+ erős HTPC is, a videó, vagy komolyabb hangformátumokhoz úgyis erős gép kell, így az asztali cuccot eladom.
Így most tovább lehet nyújtózkodni, és meg lehet venni azt a 300W lineáris tápot a hdplextől, így tápban és audio minőségben nem kell kompromisszumot kötnöm.
Ház kérdésben nem döntöttem még. Hdplex H5, vagy H1.SODD.
Az 5-ösbe lehet tenni videokarit, de max 95W TDP-t tud passzívan hűteni. És prociból is, most azt nem tudom, hogy a kettő egyszerre is megy-e neki :-) mert akkor processzor választásnál nem kell több pénzt fizetni a kisebb fogyasztásúért, ha már tápban is jó vagyok.
A Skylake esetén mondjátok ugye, hogy a HEVC kiforratlan, meg valamit olvastam, hogy nemtudommit nem 10, csak 8 biten tud, meg nincs natív HDMI 2.0 szóval ott tartok, hogy kár lenne early birdként sok pénzt kifizetni az új technikára.
Van még egy szempont, az pedig a virtualizáció. Most van 32GB memóriám, de ha az asztali gép megy, akkor itt is olyan alaplap kell, ami tud ennyit. Nem tudom, ilyen téren hogy teljesít az AMD vs. Intel.[/ON]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi