Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanos
aktív tag
Napközben nem voltam otthon. Este megint nekiálltam, mostmár minden szuper. (egy kábelt a dobozban felejtettem, ezért nem tudtam tápot adni a VFD-nek).
USB-ből meg rájöttem, hogy 6-ot tudok az alaplapra kötni. Reggel még korán volt.
Egy dologra nem lőttem még, hogy távirányítóval indítható legyen. Erről olvastam valahol, majd utánanézek, hogy mit hova kell kötni (beiktatni).
Egy dolog viszont nem tetszik (szépséghiba). Ha a házon lévő gombbal is szeretném az optikai meghajtó ajtaját nyitogatni, csak olyan pozitúrában működik, amikor is a meghajtót nem lehet csavarral rögzíteni a kerethez (SATA-s Pioneer, talán 212). A meghajtó alján lévő 4 "bemélyedés" és a kereten lévő 4 "köröm" egymásra találása rögzíti csak a meghajtót.
Fixen áll, de a csavaros rögzíthetőség mégiscsak jobb lenne...Még sokat kell reszelni, hogy az igényeimnek megfelelően működjön (összeálljon a rendszer).
De ez már csak SW-es meló, és látom hogy jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest