Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco
aktív tag
Hello,
már tv-tuneres topicban feltettem egy kérdést [link], de aztán megláttam ezt és gondoltam körbe szaglászom itt is. Mivel új házat húzok, ezért van egy kis helyzeti előnyöm. Történetesen a tv szoba mellett lesz a gardrób, ezért úgy gondoltam oda dobom be a gépet, így nem kell a házzal, hűtéssel, zajjal vacakolni. Az egyetlen hátulütője, a hosszabb vezetékezés. Eddig kb. így néz ki a config:
A64 3000+ 7700Cu (így viszi passzívan
)
Gigabyte lap nforce4 passzív hűtéssel
2*512 ram
Audigy 2+ Gigaworks S750
ha már lúd legyen kövér alapon játszani is szeretnék néha napján így a videókártya még nem dölt el, de 7800Gt-n gondolkodom, esetleg sli-ben
ami viszont még nagyon kéne a rendszerbe az a tv-tuner(kérdések a linkben), ha vlkinek lenne 5lete, megköszönném
Egy izmosabb winchester is kerül a gépbe, az optikai meghajtót pedig úgy gondoltam bedobom a falba, szerintem egész pofás megoldás és máshogy nem is nagyon tudnám megoldani
Tápnak tettem bele, egy 500as Bluestorm-ot, gondolom elég lesz.
Biztos akad itt olyan, akinek nagyobb a ''rutinja'' úgyhogy építő jellegű kritikákat szívesen látnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)