Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joco

aktív tag

válasz sirály12 #269 üzenetére

Pctv pro-m volt és nem igazán voltam megelégedve a képminőséggel. Lehetett volna a jelre fogni, de egy 1000 éves mercury-ból húztam ki a kábelt és azon is szebb volt a kép. Annyira nekem nem szívügyem a tv, de ennyit engedek, ha viszont már foglal 1 pci helyet, akkor legyen értelme. Szóval olyat nem szeretnék, hogy kirakom a képet és csíkoz, húzza a képet stb. Azt meg külön tudnám díjazni, ha egy kártyán tudná a műholdat és a földet, mert hely sincs sok+nem zavarnák egymást, meg ugye a kényelem :)
    De ha upc, nem szereti a pc-s felhasználokat, lehet az lesz, hogy beltérijükön áthúzom és megy az egész egy natúr tuner kártyába. :U

• Joco

aktív tag

Hello,

már tv-tuneres topicban feltettem egy kérdést [link], de aztán megláttam ezt és gondoltam körbe szaglászom itt is. Mivel új házat húzok, ezért van egy kis helyzeti előnyöm. Történetesen a tv szoba mellett lesz a gardrób, ezért úgy gondoltam oda dobom be a gépet, így nem kell a házzal, hűtéssel, zajjal vacakolni. Az egyetlen hátulütője, a hosszabb vezetékezés. Eddig kb. így néz ki a config:
    A64 3000+ 7700Cu (így viszi passzívan :) )
    Gigabyte lap nforce4 passzív hűtéssel
    2*512 ram
    Audigy 2+ Gigaworks S750
    ha már lúd legyen kövér alapon játszani is szeretnék néha napján így a videókártya még nem dölt el, de 7800Gt-n gondolkodom, esetleg sli-ben
    ami viszont még nagyon kéne a rendszerbe az a tv-tuner(kérdések a linkben), ha vlkinek lenne 5lete, megköszönném
    Egy izmosabb winchester is kerül a gépbe, az optikai meghajtót pedig úgy gondoltam bedobom a falba, szerintem egész pofás megoldás és máshogy nem is nagyon tudnám megoldani ;)
    Tápnak tettem bele, egy 500as Bluestorm-ot, gondolom elég lesz.

Biztos akad itt olyan, akinek nagyobb a ''rutinja'' úgyhogy építő jellegű kritikákat szívesen látnék. :R

Új hozzászólás Aktív témák