- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco
aktív tag
válasz
sirály12 #269 üzenetére
Pctv pro-m volt és nem igazán voltam megelégedve a képminőséggel. Lehetett volna a jelre fogni, de egy 1000 éves mercury-ból húztam ki a kábelt és azon is szebb volt a kép. Annyira nekem nem szívügyem a tv, de ennyit engedek, ha viszont már foglal 1 pci helyet, akkor legyen értelme. Szóval olyat nem szeretnék, hogy kirakom a képet és csíkoz, húzza a képet stb. Azt meg külön tudnám díjazni, ha egy kártyán tudná a műholdat és a földet, mert hely sincs sok+nem zavarnák egymást, meg ugye a kényelem
De ha upc, nem szereti a pc-s felhasználokat, lehet az lesz, hogy beltérijükön áthúzom és megy az egész egy natúr tuner kártyába. -
Joco
aktív tag
Hello,
már tv-tuneres topicban feltettem egy kérdést [link], de aztán megláttam ezt és gondoltam körbe szaglászom itt is. Mivel új házat húzok, ezért van egy kis helyzeti előnyöm. Történetesen a tv szoba mellett lesz a gardrób, ezért úgy gondoltam oda dobom be a gépet, így nem kell a házzal, hűtéssel, zajjal vacakolni. Az egyetlen hátulütője, a hosszabb vezetékezés. Eddig kb. így néz ki a config:
A64 3000+ 7700Cu (így viszi passzívan)
Gigabyte lap nforce4 passzív hűtéssel
2*512 ram
Audigy 2+ Gigaworks S750
ha már lúd legyen kövér alapon játszani is szeretnék néha napján így a videókártya még nem dölt el, de 7800Gt-n gondolkodom, esetleg sli-ben
ami viszont még nagyon kéne a rendszerbe az a tv-tuner(kérdések a linkben), ha vlkinek lenne 5lete, megköszönném
Egy izmosabb winchester is kerül a gépbe, az optikai meghajtót pedig úgy gondoltam bedobom a falba, szerintem egész pofás megoldás és máshogy nem is nagyon tudnám megoldani
Tápnak tettem bele, egy 500as Bluestorm-ot, gondolom elég lesz.
Biztos akad itt olyan, akinek nagyobb a ''rutinja'' úgyhogy építő jellegű kritikákat szívesen látnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest