Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok

Jövök már ide is kicsit rontani a levegőt :)

Szóval tanács és vélemény kellene, mert a délután óta már 3. verziónál tartok

A lényeg hogy az asztali 2600K-s i7-es gépem megy eladásra mert feleslegesen nagy már nekem, nem használom ki, és szökő évente 1x játszok komolyabb játékkal, ha mégis az elfut az i7-esem integrált videokártyáján is.
    PC-t viszont mindenképp kell, letölteni netezni, meg kéne egy HTPC aztán így ötvözném a kettőt.
    Délután még az volt a terv hogy veszek egy HP N54L mikroszervert, bele a mostani gépemből a 8gb ram, az ssd, és a hdd-k, és valami LP 6/7-es AMD vga.
    Aztán gondolkodtam hogy akad itthon egy N68C-S UCC lap, egy Sempron 140-es procival.
    Jött az ötlet, hogy ebbe kéne egy erősebb proci (X3 450) plusz szintén a többi sallang és akkor marad ez.
    De ezen se sata3 se usb3 se semmi. Így most ezt is kezdem elvetni

Legújabb tervem most az lenne, hogy hagyom a francba a fenti lapot, inkább veszek egy csinos házat (ez már eldőlt, HAF XB-RC902XB-KKN1) ebbe átkerül a mostani Corsair 520 moduláris tápom, az ssd, a vinyók, és akkor marad a kérdés hogy mi legyen az alap benne.

AMD-be gondolkodok, mivel olcsóbb mint az intel, és pl néztem egy A8 5600K procit és abba már ugye 7000-es vga van. Nem tudom mennyire van pariba mondjuk egy ugyanilyen kártyás társával, de ha elmegy rajta a FullHD film akkor már több mint elég, és nem kéne külön vennem egy 6/7-es sorozatú AMD kártyát.
    Ha mindent jól gondoltam, akkor ez alá kéne már csak egy valami sata3/usb3-at támogató lap amin legalább 1 pci még van, mert ide meg bedobnám a Xonar D1-et.

Szóval véleményeket, javaslatokat szeretnék kérni, ki mit javasolna? :) :R

Új hozzászólás Aktív témák