Hirdetés
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeny7
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Most jött el az idő, hogy összeállt a pénzmag és időm is lesz a HTPC-m összerakására. Jelenleg egy popcorn a210-est használok, Samsung ES7000-es tv-vel, valamint egy Yamaha rxv 663-as erősítővel. Viszont NAS-om nincs, 4 db 2TB-os vinyót cserélgetek egy külső usb cuccban a popira kötve.
Most a célom az lenne, hogy egy olyan pc-t építsek, ami kizárólag letöltésre és filmnézésre, zenehallgatásra lenne használva, de azt minden gond nélkülmegoldaná, legyen az egy 40gigásmkv, full3d anyag, 24ps cucc. HTPC lenne, de annyi kompromisszumot kell kötnöm, hogy szeretném ha legalább 3 db 3,5"-es merevlemez beleférne, de jó lenne ha 4 is menne. Tehát ez esetben a ház és a táp ami kérdéses.
Az alábbi alapkonfigot néztem:
mobo: ASUS H87M-PLUS
proc: core i5-4570S
memó: KINGSTON 4GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KITSegítség kérés:
- jó az elgondolásom, hogy a célnak teljesen megfelelne (sőt) a konfig?
- milyen házat tudnátok ajánlani? Nem szeretnék 50et költeni a házra, design nem számít nekem annyira, ebben igen könnyen tudok kompromisszumot kötni (ár/design), de a vinyók számítanának
- milyen táp kellene nekem?előre is köszönöma segítségeteket.
Üdv,
greeny
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest