Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matbiasan
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy problemam! Van egy zalman hd160xt hazam, gigabyte DS3 alaplap, Msi nx 8600 gt, Blue Ray Philips SPD7000P, 2x1gb g.skill memoria, Intel celeron 420 Conroe-l Cpu!
Minden driver fel lett telepitve, minden tokeletesen mukodott! Azutan egy ujrainditast kovetoen, amikor elindul az Mplay zini program ami vezerli a front lcd-t, utanna a szin 32 bitrol automatikusan atall 8 bit-re es az eger sem mukodik. Egyaltalan nem tudom vezerelni mostmar. Ezelott elinditottam a cyberlink BD/HD advisor programot ez azt irja hogy:
1 Cpu nem megfelelo a blue ray-hez! / Kicsit fura mert minimum pentium 4 840 Cpu-t ir. Azert ez a proci csak jobb attol gondolom/
Amikor inditottam egy blue-ray filmet akkor az olyan volt mint egy lassitott felvetel. Mindig leallt a lejatszas es akkor irt ki valamit a processorral kapcsolatban. Ha valaki talalkozott mar ilyennel akkor pls help
Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Epic Games
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest