- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matbiasan
csendes tag
A gepem egy Zalman HD160XT Gigabyte 965P-DS3 alaplap, Core 2 Duo 4400, MSI NX8600GT (passive), 2GB ram, jelenleg Vista ultimate az op. rendszer.A PowerDvd BD edition a lejatszo.Minden drivert a gyartooldalarol szedtem le, a legfrissebbek, a videokartyahoz kellett a purevideo decoder ami szinten font van.Most jelenleg az Anydvd vel beraktam a filmeket a HD re es onnan hiba mentesen letudom jatszani, persze egy kicsit messze van a HD tol......
-
Matbiasan
csendes tag
Szia
Panasonic TH-42PA60E a tv tipusa.Igazad van, font van a Vista, de nem indul el azon sem ami varhato volt.En is ketelkedtem benne.Az az igazsag, hogy ahol vettem a tv t ott adtak egy BP szerviz tel szamot es egy nevet, szoval csak egy illetovel tudtam beszelni es nincs is otletem, hogy kivel lehetne beszelni ez ugyben.Gondolkodtam mer a gyarton, de nem tudom milyen infot adnanak ki.Holnap kiprobalok egy DVI-HDTV komposit (RGB) kabelt, ha azon mukodik akkor valoszinu, hogy csak a tv vel lesz a problema -
Matbiasan
csendes tag
Ok, a Panasonic szervizben kozoltek, hogy barmivel is probalkozom nem fog mukodni a dolog, mivel a Panasonic Plazma es LCD tevek nem tamogatjak HDMI n keresztul
(HDCP) Blu-ray illetve HD lejatszast ezert jott fol a hiba code- Connectionigital, without HDCP.Ez alitolag egy megegyezes, hogy kivel es miert....?
Nem tudom megerteni, hogy egy tv be miert kell masolas vedelmet beepiteni (HDCP).Magyarazatot sem tudtak ra adni csak annyit, hogy probaljam meg Vista val, valoszinu, hogy mukodni fog.Ennyi.....Csak nem kellene ratenni a sticker-t a TV re hogy HD Ready vagy tudnia kellene az eladonak hogy ez mit foglal magaba.Nekem 100% osan ajanlottak az eladok a TV t amikor kineztem es a HDMI csatlakozason kivul az ara volt ami megfogott, de igy nem erte meg. -
Matbiasan
csendes tag
Koszi, megprobaltam az AnyDVD-t.Elindulnak a filmek, de mintha lassitott lejatszas lenne, szaggatott a kep, a hang jo.Vegigfuttattam a BD advisort, egy problemat jelez a Video Konnekt: digital, de nincs HDCP.Az elso dolgom holnap beugrok a Panasonic szervizbe megerdeklodni, hogy a Tv vel mi a helyzet.Mostmar csak arra gyanakszom.Egy Angol forumon viszont olvastam, hogy valakinek a kabellel volt problemaja, talan meg azt megprobalom.Koszi a segitseget...
-
Matbiasan
csendes tag
válasz
Balinov #2313 üzenetére
Koszi az infot megprobaltam, de nem ez a gond.Xp van a gepen, mert a benne levo M-audio hangkartyahoz nincs Vista driver ezert voltam kenytelen az Xp-t felrakni.A furcsa csak az, hogy hard drive-on van par HD filmem es onnan tokeletesen mennek a filmek.Ha beteszek egy Blu-ray t elindul de egy-ket masodperc mulva kikapcsol.
Megjelenik egy figyelmesztetes, hogy kapcsoljak at VGA,D-sub analog kimenetre es probaljam ujra (error code 0107) tovabbi infoert futtassam a BD/HD DVD advisor-t. -
Matbiasan
csendes tag
Sziasztok.Osszealt a gepem (Zalman HD160XT)Panasonic 106cm es HD tv re megy a kep.Normal DVD lejatszasakor tokeletes, de Blu-ray nel nem indul el.Van egy teszt programom
(HD advisor) ami vegig nezi a gepet, a memoriaktol a displayig, videokartyaig.Egy NX8600GT 256Mb videokartya van a gepben (passziv huteses a zaj miatt).A progi mindig aqzt jelzi, hogy a videokartya nem alkalmas HD hez.Pedig az Nvidia vilagosan felsorolja a HD hez ajanlott tipusokat es ez is benne van.Van egy 8800GTS em is de azert nem akarom kicserelni, mert a passziv hutes zajtalan es minnel csendesebb gepet szeretnek es nem akarom csak filmre es zenere hasznalni.Ha valakinek van otlete megkoszonnem a segitseget -
Matbiasan
csendes tag
válasz
dabadab #2201 üzenetére
Azert kerult bele Celeron, mert ugy gondoltuk ezzel is elindul, mert csak arra akartam hasznalni amire terveztek, filmek, zene.Mostmar persze benne van egy Core 2 Duo.
A hankartyaval kapcsolatban az enyemben egy M-audio Delta 410 es van.Ezen van kulon Coaxialis Digitalis ki es bemenet valamint kulon RCA ki es bemenetek
www.m-audio.com -
Matbiasan
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy problemam! Van egy zalman hd160xt hazam, gigabyte DS3 alaplap, Msi nx 8600 gt, Blue Ray Philips SPD7000P, 2x1gb g.skill memoria, Intel celeron 420 Conroe-l Cpu!
Minden driver fel lett telepitve, minden tokeletesen mukodott! Azutan egy ujrainditast kovetoen, amikor elindul az Mplay zini program ami vezerli a front lcd-t, utanna a szin 32 bitrol automatikusan atall 8 bit-re es az eger sem mukodik. Egyaltalan nem tudom vezerelni mostmar. Ezelott elinditottam a cyberlink BD/HD advisor programot ez azt irja hogy:
1 Cpu nem megfelelo a blue ray-hez! / Kicsit fura mert minimum pentium 4 840 Cpu-t ir. Azert ez a proci csak jobb attol gondolom/
Amikor inditottam egy blue-ray filmet akkor az olyan volt mint egy lassitott felvetel. Mindig leallt a lejatszas es akkor irt ki valamit a processorral kapcsolatban. Ha valaki talalkozott mar ilyennel akkor pls help
Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest