Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
dabadab
üzenetére
Hát, sztem a procihűtő még 8k-t is megér, ha tényleg jó
Ha ránézel egy Fusion házra, és a 2db 12-es ventire a proci mellett, sztem nem sok dolga lesz a procin lévő ventinek, ezért még a full passzív proci hűtés is esélyes lenne, csak félő hogy ezek az általában jó nagy bordák nem férnek be a max 10-11 cm magas helyre 
Hm.. És egy olyan variáció milyen lene, hogy egy notis HDD-n lenne a rendszer, és lenne mellette egy nagyobb vinyó, ami csak akkor működne, ha mondjuk filmet akarnék nézni vagy ilyesmi, az alap esetben nem hallatszana. Amúgy 2,5-ös vinyót hogyan lehet jól rögzíteni? Kell neki vmi keret, vagy ilyesmi?
Igazad lehet, a videokártya talán mégsem olyan fontos. Elvileg az alaplaton van egy x1250, vmire talán elég 2d-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha ránézel egy Fusion házra, és a 2db 12-es ventire a proci mellett, sztem nem sok dolga lesz a procin lévő ventinek, ezért még a full passzív proci hűtés is esélyes lenne, csak félő hogy ezek az általában jó nagy bordák nem férnek be a max 10-11 cm magas helyre