- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megcsináltam az MPC-HC + madVR + LAV filters tesztet kiegészítve a dtsdecoderdll.dll beszerzésével.
Az XBMC+Brazos egy szinte tökéletes médialejátszó (vagyis tökéletes, mert csípőből játssza a BD50-et is bármilyen hanggal), de a kicsi lap ettől a négyestől rendesen hasra esett
Maximum 720p-t bírt, azt is 80% körüli procihasználattal. 1080p már 100% és diavetítés (XBMC elvan 20-30%-kal).A madVR képminősége nem piti, élesebb, mint a normál lejátszók, de a legnagyobb változás bőrszínnél tapasztalható. Zavarbajejtően természetes képet sikerült vele kihoznom. Asztali gépen is 60-70% terhelés lehet 4 maggal Full HD alatt. Win 23Hz beállítással 23,976Hz problémát sem tapasztaltam, de erre még nem volt időm, majd megnézem.
A képet normál nézési távolságon belül néztem, kérdés, hogy a pozitív változásokból mennyit látni távolabbról. Képátló függvénye is lehet, gondolom minél nagyobb, annál látványosabb lehet. Ha jól tudom az MPC-HC ráadásul valahogy integrálható az XBMC-be.
Az A6 5400 elég lesz madVR alá, van tapasztalatotok? Vagy erősebbet rendeljek, az eredetileg is kinézett A10-et?
Bár vagyok annyira kényelmes, hogy továbbra is az XBMC-t használjam, mert jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Maximum 720p-t bírt, azt is 80% körüli procihasználattal. 1080p már 100% és diavetítés (XBMC elvan 20-30%-kal).