Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megcsináltam az MPC-HC + madVR + LAV filters tesztet kiegészítve a dtsdecoderdll.dll beszerzésével.
Az XBMC+Brazos egy szinte tökéletes médialejátszó (vagyis tökéletes, mert csípőből játssza a BD50-et is bármilyen hanggal), de a kicsi lap ettől a négyestől rendesen hasra esett
Maximum 720p-t bírt, azt is 80% körüli procihasználattal. 1080p már 100% és diavetítés (XBMC elvan 20-30%-kal).A madVR képminősége nem piti, élesebb, mint a normál lejátszók, de a legnagyobb változás bőrszínnél tapasztalható. Zavarbajejtően természetes képet sikerült vele kihoznom. Asztali gépen is 60-70% terhelés lehet 4 maggal Full HD alatt. Win 23Hz beállítással 23,976Hz problémát sem tapasztaltam, de erre még nem volt időm, majd megnézem.
A képet normál nézési távolságon belül néztem, kérdés, hogy a pozitív változásokból mennyit látni távolabbról. Képátló függvénye is lehet, gondolom minél nagyobb, annál látványosabb lehet. Ha jól tudom az MPC-HC ráadásul valahogy integrálható az XBMC-be.
Az A6 5400 elég lesz madVR alá, van tapasztalatotok? Vagy erősebbet rendeljek, az eredetileg is kinézett A10-et?
Bár vagyok annyira kényelmes, hogy továbbra is az XBMC-t használjam, mert jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Mikrotik routerek
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Maximum 720p-t bírt, azt is 80% körüli procihasználattal. 1080p már 100% és diavetítés (XBMC elvan 20-30%-kal).