-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni a tisztelt tagoktól!
Teljesen tanácstalan vagyok,mert vettem egy ES7000 3D-s tv-t és mivel ez tud full hd 3D-t szeretném is használni ezt a tulajdonságát.Na itt kezdődnek a gondok...először is multimédia lejátszó területen érdeklődtem,de ott még úgy látom a full hd 3D-s lejátszók eléggé a pálya elején tartanak - szoftveresen főleg -így kissé kiábrándultak.
Ott ajánlották inkább a htpc területen nézelődjek....mivel itt semmi tapasztalatom ezért kérném a segítségeteket.
Szóval mit ,mennyiből lehetne kihozni?...az alkotórészekből egy 120GB-s ssd már adott lenne....a pénzügyi része ...hmmm...első nekifutásban 50K-ig próbálkoznék.
A ház illetve kijelző része nem látványos helyen lenne így az a legolcsóbb változatban érdekelne....
Köszönet a segítségért előre is..
Szívesen fogadnék linkeket is ahol érdemes vásárolni,nézelődni.....
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest