- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni a tisztelt tagoktól!
Teljesen tanácstalan vagyok,mert vettem egy ES7000 3D-s tv-t és mivel ez tud full hd 3D-t szeretném is használni ezt a tulajdonságát.Na itt kezdődnek a gondok...először is multimédia lejátszó területen érdeklődtem,de ott még úgy látom a full hd 3D-s lejátszók eléggé a pálya elején tartanak - szoftveresen főleg -így kissé kiábrándultak.
Ott ajánlották inkább a htpc területen nézelődjek....mivel itt semmi tapasztalatom ezért kérném a segítségeteket.
Szóval mit ,mennyiből lehetne kihozni?...az alkotórészekből egy 120GB-s ssd már adott lenne....a pénzügyi része ...hmmm...első nekifutásban 50K-ig próbálkoznék.
A ház illetve kijelző része nem látványos helyen lenne így az a legolcsóbb változatban érdekelne....
Köszönet a segítségért előre is..
Szívesen fogadnék linkeket is ahol érdemes vásárolni,nézelődni.....
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest