Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• v.attis

őstag

Képzeljétek hogy jártam:
    Ugye fent volt a laptopomon a win7 már régen és leválasztottam a D partícióból egy darabot, hogy kipróbáljam az xbmc live-ot. Nem igazán akart menni a partíciók kezelése, mivel a D egy ntfs és nem ment az indításkori mountolás a live-ban. Na, mondom ezzel csak a bajom lesz, lemondok róla és inkább használom Win7 alatt az xbmc-t. Annak rendje és módja szerint leszedtem, helyreállítottam az mbr-t (látszólag) és restartot adtam. Mit ad Isten, nem indul a win! Na, mondom ebből gebasz lesz, főleg ha elűnt a D-m is, mert azon voltak fontos cuccok!
    Nagy nehezen egy csomó boot és live cd segítségével kiderítettem, hogy megvannak a partíciók érintetlenül, de valahogy a windows eltünt a C-ről. De teljesen eltünt, nyoma sincs! Holott a partíciója megvan!
    Na, ha már megmenekült a D, akkor egye fene újratelepítem a wint. Sikerült is. Indul is. D nincs sehol...! Eltünt a betűjele, de a partíció megvan és sértetlen. Nagy nehezen sikerült helyrehoznom. Most megvan minden. Csak van egy újonnan installált oprendszerem.

Tanulság: Neeeeeem kell nekem CSAK a linux a gépemre. Jó lesz ide a windowsos xbmc is!

Új hozzászólás Aktív témák