-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Képzeljétek hogy jártam:
Ugye fent volt a laptopomon a win7 már régen és leválasztottam a D partícióból egy darabot, hogy kipróbáljam az xbmc live-ot. Nem igazán akart menni a partíciók kezelése, mivel a D egy ntfs és nem ment az indításkori mountolás a live-ban. Na, mondom ezzel csak a bajom lesz, lemondok róla és inkább használom Win7 alatt az xbmc-t. Annak rendje és módja szerint leszedtem, helyreállítottam az mbr-t (látszólag) és restartot adtam. Mit ad Isten, nem indul a win! Na, mondom ebből gebasz lesz, főleg ha elűnt a D-m is, mert azon voltak fontos cuccok!
Nagy nehezen egy csomó boot és live cd segítségével kiderítettem, hogy megvannak a partíciók érintetlenül, de valahogy a windows eltünt a C-ről. De teljesen eltünt, nyoma sincs! Holott a partíciója megvan!
Na, ha már megmenekült a D, akkor egye fene újratelepítem a wint. Sikerült is. Indul is. D nincs sehol...! Eltünt a betűjele, de a partíció megvan és sértetlen. Nagy nehezen sikerült helyrehoznom. Most megvan minden. Csak van egy újonnan installált oprendszerem.Tanulság: Neeeeeem kell nekem CSAK a linux a gépemre. Jó lesz ide a windowsos xbmc is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest