- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelenleg az van, hogy kevesen foglalkoznak vele. Ha nagyobb igény lenne, több embert tartana el, többeknek megérné. Nem biztos, hogy a klasszik szabály működne
@benedekco : ". Mi ez ha nem ha nem tervezett elavulás."
Nem, ez nem az, hanem ahogy írod is, idióta tervezte.
Tűzveszély, ja@Sanya : Ugyanolyan impedanciájú, teljesítményű hangszóró csak lett volna bárhonnan...
-
Sanya
nagyúr
Igen, de pont nem.
Amikor vettem a TDK-t, még nem volt annyi pénzem, és a célnak megfelelt.
Most mindenhol Bose hangszóróm van( bose companion 2 series 2 és series 3, valamint soundtouch 300), de annak ellenére, hogy sokak szerint ez csak egy túlárazott vacak, szerintem szépen szól.Sajnos a javíthatósága ennek is csapnivaló, pl nem találtam sehol sem egy bose companion 2 series 3-hoz bal oldali hangszóró vezeték végén lévő csatlakozót, mert nem szabványos és nem gyártja senki sem. Ha sérül (márpedig sérül) akkor az egész kuka (megforrasztható).
Én is azt vártam, hogy a bose jobban szerelhető, de pont a bose nem, vagy alig szerelhető.
-
"az ember odaállt a pulthoz, elmondta a boltosnak, hogy mit szeretne, a boltos összeszedte neki és a kezébe nyomta"
Mármint azt, ami volt@Carl18 : "Hány-hány olyan termék van ami gyakorlatilag 1-2 év után kuka hajszárító stb."
És hányan javítják meg? Azt kéne látni, hogy egy összeégett érintkező nem nagy dolog. Javítottam kenyérpirítót, idiótán tervezték, megégett az az érintkező, ami a fűtőszálat indítja amikor lehúzod a szeleteket. Pucolás, és jó. De a tulaj ki akarta dobni, mert nem éri megA fejekben nagyobb baj van, mint a gyártásban.
"Az a jó vásárló aki újra és újra megveszi a termékedet.
"
Valójában ez csak zárt piacon igaz. Különben csalódik a termékben, és nem fog tőled vásárolni többet. Kivéve, ha a konkurrencia valójában igazodik hozzád, és ugyanolyan szemét; ezért nem szerették a telekom cégek a Digit pl. -
Apollyon
Korrektor
Erről eszembe jutott, hogy zsenge tinédzserként amikor az éjszakába mentünk bulizni (2000-es évek eleje) és betértünk a
teszkóbateszkóhoz munícióért, nem engedtek be, hanem az éjszakai műszakosnak kellett mondani, hogy mit kérünk, ő meg pár perc múlva megérkezett a termékekkel és blokkal, és úgy kellett fizetni egy ilyen beadós ablakon át. -
btprg
senior tag
Valóban sok ilyen érvelési hiba. A kedvencem az izzós összeesküvés elmélet, a tűzoltószertárban 100 éve folyamatosan világító izzóval, és hogy direkt esküdtek össze a gyártók hogy jobban fogyjon a termék, ezért jöttek ki az 1000 órás izzók. A valóságban meg ugye a hatásfok és az élettartam közti optimalizálás eredménye, és nincs semmi összeesküvés
Ettől függetlenül a "tervezett avulás" szerintem minden kétséget kizáróan létezik, amennyi gagyi bóvli szemetet gyártanak gyakran patinás márkák is, az nem magyarázható tervezési hibával. A szar olcsón mindig is kelendőbb volt mint a jó drágán, de hamar rájöttek hogy a szart drágán módszerrel még nagyobb haszon érhető el.
Már 100 éve is tudtak jó csapágyazást, tartós dolgokat gyártani megfelelő anyagokból. A műanyag mindenféle mechanikában, a 10V-os legolcsóbb alu elkó 10V-on hajtva a melegedő trafó mellett, a szándékosan javíthatatlanra gyártás és 0 ideig alkatrészutánpótlás, a filléres spórolás miatt a jó helyett szar gyártás mind azok a dolgok, amik lépten-nyomon tapasztalhatók, és nem véletlenek. -
-
Nekem ilyennel nincs tapasztalatom sajnos/szerencsére.
Mellesleg én is így gondolnám, csak mások beszámolói alapján mondtam amit mondtam.re: #81 buherton
Ennek ellenére vannak megoldások amik mind kettőt csinálják. Illetve nem annyiban merül ki, ugyanis mind két gép a ruha tisztításának egy folyamatában vesz részt.
Pont mint a pickup. Nem is kamion, de nem is személygépjármű. -
-
proci985
MODERÁTOR
par hete egyebkent elozo telefonomnak par napra meghalt a kijelzoje, na az ugy most kb olyan szinten szivas volt, mint 20 eve felrakni a friss win XPt, aztan utana harom oran keresztul egyenkent felrakni az osszes drivert, csak most egyenkent kellett visszajelentkezni az osszes helyre es frissiteni az eleresem. 2FA szuper (es 10+ eve muszaj is), csak amikor harom oran keresztul folyamatosan azt csinalod, az nem annyira vicces.
mindezt ugy, hogy hala egnek pl IoT kapcsolom van dedikaltan minden szobahoz, szoval nem harom villanykapcsoloval kellett a teljes asszocialt arrayt aramtalanitani. meg van chromecast ultra ami eszkoz nelkul is megy.
kenyelem egy dolog, nekem tenyleg csomo idot megsporol. es nem hobbi, az az lenne, ha kezzel konfolnek *nix dns servert itthonra, aminek kb a gondolatatol is kiraz a hideg (de meg tudnam csinalni, btw).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hardcore café
- Amazon Kindle
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest