- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Erről eszembe jutott, hogy zsenge tinédzserként amikor az éjszakába mentünk bulizni (2000-es évek eleje) és betértünk a
teszkóbateszkóhoz munícióért, nem engedtek be, hanem az éjszakai műszakosnak kellett mondani, hogy mit kérünk, ő meg pár perc múlva megérkezett a termékekkel és blokkal, és úgy kellett fizetni egy ilyen beadós ablakon át. -
Apollyon
Korrektor
Ez kivitelezés kérdése. Én már mindenhol ahol lehet önkiszolgálóhoz megyek, számomra ezerszer gyorsabb. Nemrég voltam Magyarországon, spárban és ósünben szerintem teljesen jól működik. Itt britben a Lidl és Aldiban áldás az önki, sokkal több van belőlük mint sima kasszából. Már egy másik brit áruházláncban is leszedtek egy rakat kasszát, csak kettő maradt, és több önki lett, sokkal jobban pörög a sor. Tescoban is jobb lett, és itt is, mint mindegyiknél figyeli a lehúzott termékek súlyát. Az angol Tescohoz amúgy magyar szoftverfejlesztő cég csinálta a szoftvert, szóval indokolt lenne otthon is megoldani ezt mindenhol.
És akkor az Amazon boltokat még nem is említettem, ott elég csak a qr kódot beolvasni, és vásárlás után csak levonja az összeget a bankszámládról.
-
Apollyon
Korrektor
Ezeknek a dolgoknak az automatizálása azért valóban nem lenne olyan egetrengetően szükséges. Mosás, oké, az egy hosszú folyamat, meg legyen a mosogatás is. Na de kávét főzni kb. 3 perc, úgy, hogy elmosom a berendezést is. Ezt most nem neked, csak úgy általánosságban, de gondolom facebookozni meg tiktok görgetésre mindig van idő, csak egy 3 perces kávét főzni nincs.
Az okos kávéfőzőt figyelő webkamera meg egy újabb kihasználható biztonsági kockázat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest