- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
par hete egyebkent elozo telefonomnak par napra meghalt a kijelzoje, na az ugy most kb olyan szinten szivas volt, mint 20 eve felrakni a friss win XPt, aztan utana harom oran keresztul egyenkent felrakni az osszes drivert, csak most egyenkent kellett visszajelentkezni az osszes helyre es frissiteni az eleresem. 2FA szuper (es 10+ eve muszaj is), csak amikor harom oran keresztul folyamatosan azt csinalod, az nem annyira vicces.
mindezt ugy, hogy hala egnek pl IoT kapcsolom van dedikaltan minden szobahoz, szoval nem harom villanykapcsoloval kellett a teljes asszocialt arrayt aramtalanitani. meg van chromecast ultra ami eszkoz nelkul is megy.
kenyelem egy dolog, nekem tenyleg csomo idot megsporol. es nem hobbi, az az lenne, ha kezzel konfolnek *nix dns servert itthonra, aminek kb a gondolatatol is kiraz a hideg (de meg tudnam csinalni, btw).
-
proci985
MODERÁTOR
Pont forditva. Nem csereltem itthon egot miota attertem Hue infrastrukturara kb 5+ eve, a tradicionalisokat kiveve. Dragak, de tenyleg birjak, evekig. Reszben pont emiatt vettem oket, mert az egyik csillarban nem tudok egyedul cserelni. Ez a torvenyi szabalyozassal pedig csak javul.
Porszivo ugyanez, felporszivoz, feltorol, elrakja a zsakba, kimossa a rongyot. Kb egy het legalabb olyan hasznos lesz, mint a mosogatogepem.
Jacuzzi ugyanez: adott esetben kell neki par ora felmelegedni es aram arak miatt fontos, hogy tudjam akkor inditani amikor esszeru.
Anyamnal a mosogep pl annak fuggvenyeben megy, hogy hogy kap aramot a napelemtol. Munkatarsak ugyanigy hasznaljak kb. Lampakat szinten reszben automatizaltuk.
En iszonyatos mennyisegu idot sporolok meg vele, amit masra lehet forditani.
Ja igen: munka miatt van cybersec hatterem is es latom a privacy / cybersec problemakat, nem veletlenul lett kamera nelkuli robotporszivom bar azt lehet feleslegesen aggodtam tul (viszont tudom hogy kb a machine vision mit tud 2023ban). Tehat barmennyire is bulvaros a cim, a szabalyozas nekunk consumereknek nagyon jo.
-
proci985
MODERÁTOR
logolashoz kellene valami kozponti egyseg is a lakasban. a "felho" ugye nem letezik, az csak offsite hardver.
konfig es frissites USBn keresztul jol hangzik, ha az osszes usernek van otthon laptopja (de nincs). egy mosogepet, surround erositot vagy egy jacuzzi nem mozdithato, kihuzni kabelt vagy USBt nem praktikus... meg minek, amikor wifi modullal sokkal egyszerubb confolni, frissen tartani es loggolni.
nalam kb 30+ egyseg log az IoTn, csunya vilag lenne, ha egyenkent kene az osszes lampat firmware frissiteni kabelen keresztul.
Apollyon: az altalam referalt kavefozo itt a vilag legelso webcamja volt. 1991, illetve 1993bol.
az air fryeremen egyebkent meg nem vagyok biztos, hogy mennyi ertelme van az app supportnak. minden mas eszkoznel (lampak, jacuzzi, porszivo, AV) azert en boven latom az elonyet. foleg a jacuzzi es a porszivo, avagy munkabol be tudom oket inditani.
a biztonsagi kockazat egyebkent valos, emiatt is orulok a dontesnek.
-
proci985
MODERÁTOR
szuper, es nagyon kellett. lathato, hogy a neten logo eszkozok egy resze nincs rendesen vedve, IoTnel privacy es security komoly problema.
masik oldalrol viszont userkent imadom, hogy automatizalva egy csomo minden, a hosszabb torvenyi szabalyozas pedig jobb termektamogatast is jelent.
---
az egyik elso neten levo kamera konkretan egy kavefozot figyelt, pontosan ezt a problemat megkerulni.
joghurt: aha persze, ne kelljen mar USB hubot telepiteni access pointra kotve korben a lakasban, es akkor a kertrol meg a teraszrol eleve nem beszeltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Eladó Gamer Laptop
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest