- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont tegnap javítottam meg egy karácsonyi izzót kollégának.
Csak pár petty forrasztás egy usb dugóban. Na jöttek is a kollégák, hogy tűzveszély meg minden, meg ha majd felgyullad a ház akkor én leszek a hibás. Ennyit a javításról.
Annyi volt a gond, hogy a zsinór közvetlen volt a nyákra forrasztva és ment ki a burkolat alól, csak kellett volna egy kis csomó, vagy valami bogyó rá, hogy ha meghúzod a maddzagot, akkor ne leszakadjon a nyákról. Mi ez ha nem ha nem tervezett elavulás. (még ha nem is a szószoros értelmében mert mondjuk nem feltétlenül tervezett, de nagyon hanyag kivitelezés, nagyon hanyag tervezés)Múltkor vettem egy elemes cateye bringa világítást, AA elemeset (li-ion nem játszik mert akié a lámpa az nem tud rá figyelni és állandóan lemeríti csutkára így az akkuk egy szezont sem bírnak ki, ni-mh elemeket meg pont csurig kell meríteni ) , hát nem gyárilag szar volt, leesett a csatlakozóról. De ahogy elnéztem, volt egy sorozat ahol nem jól jött ki a lépés. Namost vissza is küldhettem volna, de semmi esély rá, hogy a csere darab ne lenne hibás, ráadásul volt már egy ami pont ugyanott eltört előtte 3 év használat után. Hát tettem a rögzítő pöcök alá egy darab gumit, ami feszességet ad neki, remélhetőleg így nem fog tudni letörni sem. Egyszerűen vicc, hogy milyen alacsonyan van manapság a minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honda topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- LEGO klub
- Tesla topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest