- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ks52
csendes tag
válasz
Mittu88 #65544 üzenetére
Semmi baj, de a többi lámpát én nem tudom ajánlani, mert puding próbája az evés, mondá a "művelt japán", vagyis azokat nem ismerem. De amit márkában mondott sarajhvh lámpás kolléga Olighttól, abból a márkából nekem is van egy H2R-es fejlámpám, nem rossz és igen megbízható! De sajna, az sem olcsó.
Már lehet, hogy elévült, nem kapható márka.
-
Vlah
tag
válasz
Mittu88 #65537 üzenetére
Széles körben nem akarnak egy fejlámpával 15 másodpercig 4000 lm-t, szóval levés ilyen lámpa van és azok nem olcsóak. Tapasztalatom nincsen, de ezeket találtam:
Thrunitite th30,
Acebeam h15,
Acebeam h30,
Klarus Ha2c.
Tapasztalata Zozznak van valamelyik Acebeammel, csak jókat mondott róla.A nagy led miatt szép flood fényük van és jó hatásfokuk, de 1000 lm felett nem tudják tartani magukat, arra ne számíts. Emiatt én a többi ledet sem zárnám ki.a helyedben.
-
sarajhvh
tag
válasz
Mittu88 #65537 üzenetére
Szia!
Fogok tudni ajánlani én is neked fejlámpát, bár nem én vagyok a legmegfelelőbb ember, mert vannak itt tapasztaltabb kedves kollégák.
Miért ragaszkodsz a Cree xhp-70 ledhez?
Amit én tudok ajánlani, Olight seeker 2, Nitecore HC-35, ezek 21700-akkuval működnek, vagy a Fenix HM-61r, ami 18650-nel megy. -
Kozy10
tag
válasz
Mittu88 #19169 üzenetére
Amit linkeltél abba szerintem nem fér el védett akku. az utolsó képen a sima akku elég jól kitölti a teret :-)
Én is magam raktam össze a Powerbankomat.Tomo V8-4 / Soshine E3
Én ezt vettem: [link]
Ebbe simán belefér a 2600 mAh-s védett Sanyo akku.Én azzal használom biztos ami biztos.
Itt egy nagyon jó leírás/teszt róla: [link]Én meg vagyok elégedve vele, tölteni nem ezzel töltöm az akkuit(bár lehetne vele), van külön töltőm.
pl a múltkori 2xfél napos áramszünetkor már jó hasznát vettem. a gyerekek tabletjét is meg a telefonomat is töltöttem róla
Persze ezeknek a Powerbankoknak a hatásfoka nem 100%-os, nem lehet kisajtolni belőlük a teljes kapacitást.
Még nem kellett csutkára lemerítenem egyszer sem, hatásfokát megtippelni se meremItt egy fórumtárs véleménye a 2 akkus verzióról: [link]
-
Gibbs
csendes tag
válasz
Mittu88 #9729 üzenetére
Én is tegnap indítottam el-a 44. napon-egy dispute-ot a PayPal-nál, mert a fancyflashlights.com nem válaszolt a leveleimre a kis aranyos BlackShadow Queen hibája miatt. Én is kértem a 48USD-re refund-ot. Azt írták, hogy értesítik az eladót és ha elfogadja a refundot, akkor fizetnek, ha a szállító nem válaszol, akkor nov. 18-án automatikusan lezárul a dispute és visszafizetik a pénzt. Kiváncsi vagyok, erre lép-e a szállító.
-
gepeszgyerek
csendes tag
válasz
Mittu88 #9685 üzenetére
Éppen most szerettem volna megkérdezni ,hogy áll a lámpa érkezése, de visszaolvasva látom, hogy tényleg átverés lehetett.
Én egyszerűen nem is fizettem ki neki a pénzt mert sikerült nekem is leütni egy 3 ledes lámpát nála.
Fogok csinálni én is néhány fotót a lámpákról használat közben.Még egy kérdés, valakinek van tapasztalata erről a lámpáról: SMALL SUN ZY13?
-
zazenke
őstag
válasz
Mittu88 #9683 üzenetére
ne engedd hogy 45 nap felé húzodjon ez a lényeg mivel már az eladó eltünt igy valószínű ő a bűnös és megérdemli a negatívot . gyakran megpróbálnak korupcióra kényszeríteni .Rendeltem egy parker tollat ami hamisitvány volt és adtam negatívot rá .nemsokra indiából hívott a csóka de nem nagyon tudok angolul és annyit tudtam neki nyögni hogy írja le emailbe hogy mit akar . A lényeg az volt hogy visszatéríti a 60 % át ha visszavonom a negatívat . Már bánom hogy akkor nem gondolkodtam és megtettem így hozzájárultam egy csaló üzletéhez és további működéséhez . ha elindítod a visszatérítést természetesen akkor már nem számít ha a 45 nap letelik
-
zazenke
őstag
válasz
Mittu88 #9679 üzenetére
én már többször is .és amikor időbe elindítottam a kártalanítást az mindíg meg is történt . Ez 45 nap a vásárlástól .ezután nem lesz módod rá csak 60 napig esetleg negatívot adni ugyan csak a vásárlás napjátol .Ha ez nem tetszik az eladónak akkor lehet hogy ő is visszatérít nem csak az ebay ag . Mindezek mellett szerintem az ebay biztonságosabb vásárlás mint pl a dealextreme mert ott nem hinném hogy ilyen védelembe részesülsz ha betartod a szabályokat . javítsatok ki ha rosszúl tudom ,és ugyanazok a cuccok megtalálhatóak sőt még szerintem több is . Közel 140 vásárláson vagyok túl .
-
Fotozgato
tag
válasz
Mittu88 #9495 üzenetére
Megrendeléskor (http://www.manafont.com), mikor kifizettem a lámpát, aksit, töltőt, kaptam e-mailt, amiben ez a link volt:
http://www.hongkongpost.com/eng/tracking
[link]Hogyan tudom követni, hogy jelenleg merre felé tart a csomagom?
Kaptam e-mailben egy Order Number-t és egy
Registered Mail Number-t. -
Auratech
őstag
válasz
Mittu88 #9306 üzenetére
Bringázás közben kétféle módon használom. Az egyik városon belül, magam elé terítve a fényt, kb a fókuszgyűrű fél-állásban, halványan, olyan 6-8m-re. Ilyenkor a lényeg, hogy lássanak és legyen egy kis segédfény, néha villogva.
Városon kívül a fókusz 1/3-ra van nyitva és kb-20m-re elém világít. Ez sebességfüggő. Ilyenkor nem takarékoskodom a fényerővel, élvezem a jó fényt, a biztonságos belátást. Különösen lényeges ez, mikor a szembejövő kocsik vakítanak és az útból jóformán semmi nem látszik, ha gyenge a világítás. A lámpának köszönhetően ilyen nincs már.
Azért figyelek arra is, hogy a szembejövő bringásokat ne vakítsam, mert képesek elvakultan pont nekem jönni...Tehát nem refizek vízszintesen csak néha-néha.
150fokot mire használjak? A fókuszgyűrűt kitekerve a bringa előtt az út szélességének duplája kerül bevilágításra, pedig nem hinném, hogy 40-50foknál nagyobb a látószöge. Legfeljebb macskaijesztegetésre...Amúgy nem félek a sötétben..
-
korn
aktív tag
válasz
Mittu88 #9250 üzenetére
Pontosan nem tudom hogy van, azt hiszem ha bizonyítani tudják paypal felé, hogy postára adták, akkor nem fognak refundolni. Pesze ez csak akkor, ha paypalon dispute--t meg claim-et nyitsz ellenük.
Sokszor a jóhiszeműségükből kifolyólag (vagy inkább a negatívtól félve) akkor is refundolnak, ha csak velük levelezel közvetlenül (paypalt kihagyva).
Jártam már így egyébként. 40 nap után nem érkezett meg egy akksi tesztelő kütyü, szóltam nekik és simán visszafizették az árát. Másnap hozta a postás, és én újra kifizettem. -
gepeszgyerek
csendes tag
válasz
Mittu88 #9199 üzenetére
Én ezt kaptamaz ebaytől:
We have opened an unpaid item case for TrustFire 4200Lm CREE XM-L T6 LED Aluminum Flashlight Torch 18650 Charger Em32.
If payment isn't received by Oct-04-12, the seller may withdraw from the contract and you would no longer be entitled to receive this item. Additionally, an unpaid item may be recorded on your account, which could lead to your account being suspended.If you've already paid and think payment should have been received by now, please contact eBay Customer Support.
Ennyi vásárlás utan mar egy negatív belefér, de irok majd az ebaynek is.
-
gepeszgyerek
csendes tag
válasz
Mittu88 #9194 üzenetére
Szia!
Én is leütöttem egyet nála egy 50 centtel olcsóbban, de sajna utána olvastam csak a fórumot, hogy lehet átverős a dolog, így én ki sem fizetem neki, már küldi a felszólitást az ebay. Irtam a csávónak ,hogy törölje a rendelést, de gondolom nagyon nem fog vele foglalkozni.
Ilyenkor mit tud tenni az ebay, ha nem fizetem ki? Letilt a vásárlásról?
Kíváncsi leszek a dolgokra.
-
zoli03
őstag
válasz
Mittu88 #9122 üzenetére
Írni kell az eladónak 1-2 sort, hogy nem jött meg, ő valószínűleg hiteget majd. Írsz még egyszer 45 napon belül, ha nem akar refundot adni, nyitsz egy dispute-ot PayPalon, pár kattintás, ide is írsz pár sort. Aztán valószínűleg nem lesz semmi, claim-mé eszkalálod, aztán visszaadják a pénzt.
-
zoli03
őstag
válasz
Mittu88 #9120 üzenetére
Ha kiderül, hogy csaló, a PayPal úgyis visszaadja a pénzed. Maximum nélkülöznöd kell 1-2 hónapig. Azt ne csináld, hogy nem fizeted ki, pár ilyen után korlátozhatnak. Inkább írj az eladónak, hogy valamiért nem kell a termék, aztán visszavonja az aukciót (általában megteszik).
-
korn
aktív tag
válasz
Mittu88 #9109 üzenetére
én is belefutottam már...
Ne vedd kézpénznek, hogy csaló, de kísértetiesen hasonló ez az eladó az említett breeze-hez. Ugyanígy 500-700 lámpát árult akksikkal, töltővel, a képek is hasonlóak.
Ez a lámpa pl ugyanígy volt meghírdetve, 5x xm-l, ami igazából xr-e ledes.Itt a fórumon is pár ember beleszaladt.
Kifizetted, vagy nem?
-
korn
aktív tag
-
magedla
tag
válasz
Mittu88 #9002 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ, igyekszem betartani a javasoltakat.
Időközben Ádyka kollégával felvettük a kapcsolatot a multiméter kérdésben. -
Ádyka
őstag
válasz
Mittu88 #8934 üzenetére
1A-rel egy T6 az kb olyan mintha egy Q5 lenne 1A-rel. Ha így használja valaki, akkor kár volt megvenni a fejlettebb / jobb / drágább ledet.
Simán megkapják a 3A-t a kínai T6-osok, legalábbis amikkel eddig találkoztam. Nem fogják vissza őket.Azért 1 és 3A között elég látványos a különbség. Én 2 és 3A között már nem látok egetverő fényerő különbséget. Mivel 3A-rel már a csúcson vannak járatva, így elég sok megy el hőnek. Persze ha nincsen összehasonlítási alap, akkor tök mind1, hogy mennyin megy a usernek.
Elektronika nélkül, jól rászorított vastag mérőzsinórral 5A felett is meg tudtam etetni a T6-tal, valamit 2A felett is meg tudtam etetni a Q5-tel. A fényerő már nyilván már nem nőtt.
A Q5-öt így hagytam lemerülni, de 10 perc után egyáltalán nem lehetett megfogni a lámpát.Persze, sima procira való trutyit használok. (mivel fogy a készlet, gondolkoztam a bacsis féle lekváros megoldáson.
)
Nagyobb kiszerelésbe valami ilyesmit tervezek beszerezni.csaszi72: ez a 7 watt valami marketing adat? Ez inkább 3 körül van, pont annyi, amennyit a technika enged. Tök jó, hogy ekkora méretben még zoomos is.
-
XM-L T6
tag
válasz
Mittu88 #8930 üzenetére
Mittu88:
Tisztában vagyok vele, hogy a ráírt adat nem fedi a valóságot. Azért vettem meg ezt a f.st. kedves Mittu88 mert ha kínai webshopban veszem meg az sem olcsóbb. Az utolsó hozzászólásomban kifejtettem.Igen én is ismerem a TR-J12 meg 18-as típust csak sajnos nem merem bevállalni nagyon a külföldről való rendelést. Macerás egy kicsit. De legközelebb már rá kell vegyem magam, mert TR-J18 nincs magyarba, és szerintem az az egyik legjobb ár/érték arányban.Javíts ki ha éppen nem.
Szeretném azért ha linkelnél nekem olyan biztonságos webshopot, ahonnan ugyanilyen vagy hasonló áron megkapom ezt a szettet. Be is tudod bizonyítani, hogy kategóriákkal jobb? Erősebben világít vagy mi? Ugyanaz a led van benne! Vagy nem? Ha be is tudod bizonyítani elhiszem neked és legközelebb csak kintről rendelek.
Nem vetted el a kedvem, csak az esik rosszul, hogy egyből fikázol pedig neked csak egy Q5 ledes van. Még az asszonynak is rosszul esett, hogy leszóltad a lámpám.
Ádika: Ezt kifejtenéd bővebben.
"- 2 akksis, amit kinaiból nem szivesen használnék egyszerre kettőt
- Valamivel kisebb a terítése, mint az 1 akksis verziónak"
Hűtőzsírt milyet használjak? Olyat mint a PC-ben a procihoz? -
Ádyka
őstag
válasz
Mittu88 #8932 üzenetére
Ja, Q5 ledes, nagyobbat el sem bírna az a megoldás. Akkor még menő manó vóót.
Lehet nem hiszed el, de az a T6-os amit linkelt a kolléga kimondottan minőséginek tűnik, ahogy fogdossa az ember.
Valamint arra is rájött már a kínai, hogy nem adhat hozzá szutyok akksit mert 10 perc után OFF van. Ehez a fogyihoz kimondottan jó akksikat adnak.Amúgy attól kapok hülyét, hogy a vakerás fickó azt sem tudja mit árul. Leolvassa ami a dobozon vagy a lámpán van, és ömlesztve leírja. Az már fel sem tűnik neki, hogy egy (szerintem is szutyok) 4x1 wattos lámpájára 150Wattot írt, a T6-ra meg 50-et.
-
korn
aktív tag
válasz
Mittu88 #8860 üzenetére
ez szerintem 1db hidegfehér, vagy neutral ledből jön ki
itt a teszt, a xintd képei után van egy melegfehér xm-l, azzal hasonlítsd össze
-
Virág et.
senior tag
válasz
Mittu88 #8824 üzenetére
Nem kötekedésnek szánom, de miért ilyen közkedvelt az 50x sorozat?
Megközelítőleg ugyanakkora mint egy C8 és annak különböző "mégkínaibb" átíratai, de azoknak a nagyobb reflektor miatt gondolom jobb a fényük.Miben tévedek?
(Gyakorlati tapasztalatom nincs, a minimális árkülönbség és a fentiek miatt inkább 4,5cm-es átmérű lámpákat vettem eddig.) -
magedla
tag
válasz
Mittu88 #8660 üzenetére
Egyelőre nem sikerült a fent bemásoltakhoz hasonló tracking infót megtudnom a csomagjaimról, ezért hozzátok fordulnék.
Manafont-ról rendelt csomagom státusza: Dispatched - Augusztus 29.
A link, amit kaptam: http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp (Magyarország, mint célország sajnos nem választható ki alul és így elvileg ez érvényes ránk: "For destinations not on the list, tracking information is only available up to departure from Hong Kong.")
Registered mail number: 13 karakter (2 betű, 9 szám majd megint 2 betű)
Rákeresve, célországot nem kiválasztva ezt kapom:
"To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A."
Egy ilyen regisztrálásához pedig éppen csak a nagyim bugyiméretét nem kell megadnom.Lightmalls-ról rendelt csomag státusza: Shipped - Augusztus 30.
Nem kaptam linket, de "Shipped by: China Post Airmail". Ezt a rettentően gagyi oldalt találtam: http://www.track-chinapost.com/
Tracking number: 13 karakter (2 betű, 9 szám majd megint 2 betű)
Amikor rákeresek, ezt a csodás angolsággal megfogalmazott error-t kapom:
"Tracking Results
No Result!
Please tracking number is correct, then try again!"Ezek az első rendeléseim, elnézést a bénázásért. Ha esetleg van ötletetek, örülnék minden segítségnek. Köszi.
-
ludsimon
veterán
válasz
Mittu88 #8660 üzenetére
Ugyan ez nekem is, állandóan minden nap frissítik ezt a célországba elküldve, úgy látszik neked is kínából jön nem hongkongból.
2012.08.28 13:03 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.28 20:07 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.28 22:46 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.29 22:45 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mittu88 #8571 üzenetére
Satuba befogtam, csavarhúzóval és kalapáccsal megvéstem az illesztést 2-3 oldalán az akksinak (nemcsak pattintva volt az illesztés, hanem még ragasztva is), majd szétfeszítettem kézzel. Igazából, miután megláttam a cellákat, már eléggé türelmetlen voltam, szóval onnét már gyorsan ment
.
-
korn
aktív tag
válasz
Mittu88 #8406 üzenetére
Ja, az 1800 lumen fele igaz lehet, ha kihajtják a maximumot (ami még nem csökkenti a led élettartamát) a ledből.
A felének a fele, ugyanis a lencsésekre jellemző, hogy egy csomó fény nem érkezik meg a lencsébe, és elvész. Ha meg nincs kihajtva a led, akkor lehet az akár 300 lumenes is.
-
wargabcy
csendes tag
válasz
Mittu88 #8394 üzenetére
Köszönöm szépen az eddigi segítségeteket, már csak ellenőrzésképp szeretném megkérdezni, hogy akkor ezek jók lennének-e a drágaságomhoz :
(más... az normális, hogy a Sanyo-n nincs márkajelzés meg semmiféle felirat? fura, hogy egy tudtommal neves márka nem ad ennyit a dologra...)
Köszi
-
-
BaLee
addikt
válasz
Mittu88 #8394 üzenetére
Kiegészítésnek annyit, hogy a dealextreme.com mostanában sokkal gyorsabb. Nem tudom mikor rendeltél utoljára, de nekem az elmúlt 1-2 hónapban a rendeléseimet rendre 2 nap alatt feladták. A jobb ebayes helyeken sincs ennél gyorsabb.
Igaz régebben tényleg volt olyan periódusuk, hogy 1-2 hét kellett mire egyáltalán feladták, sőt haver volt, hogy hónapokat várt arra, hogy egyáltalán beérkezzen készletre a termék és fel tudják adni, pedig ő rendeléskor kifizette de sokat javultak.
Azt még hozzátenném, hogy a garanciális ügyintézésük párját ritkítja. 1 napon belül válaszolnak a felvetett problémára és cserélik a hibás darabot, ráadásul a visszaposta árát visszautalják.Vicces, de a legtöbb magyarországi webshop garanciális témakörben példát vehetne erről a filléres (termékek árára gondolok) kínai webáruházról. Bár a kínaiak biztos eljutottak odáig, hogy inkább buknak valamin pár dollárt, mint hogy elvesszenek egy vevőt aki hosszútávon több 100$ hasznot is hozhat nekik...
Hogy ne legyek teljesen off, nekem úton van egy itt lentebb ajánlott Kaidomain-es C8 lámpa, a DX-ről pedig egy TR-J12-es...
Ez utóbbihoz még 3 Sanyo 18650-es akku.
Kíváncsi leszek rájuk nagyon, úton vannak már... -
-
belsodavid
aktív tag
válasz
Mittu88 #8248 üzenetére
Ne is mondd! Nálunk családban maradt, de hát akkor sem az enyém. Egyedül az üzemidő aggaszt vele kapcsolatban. Az viszont jó, hogy az stl-ben csak egy led van és ahhoz képest nagyon frankó. Mondtátok hogy közelre nem olyan jók az ilyen lámpák, most tudatosult is bennem, eddig nem gondoltam így.
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Mittu88 #8208 üzenetére
Trustfire 3000mAh, ha jól tudom 2400-2500mAh körül van a valós kapacitása.
Ennyiért megéri. -
porpi007
tag
válasz
Mittu88 #7105 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap este remekül működött a lámpa!! Csak fel kellett tölteni rendesen
. Én úgy gondoltam, hogy az akksi ha merül, akkor csökken a fényereje, de nem csökkent semmit...Ezért fel sem merült bennem ez a lehetőség, hogy tölteni kéne...
Nem baj, valakinek lámának is kell lennie
.
Köszi még egyszer a sok segítséget!
-
porpi007
tag
válasz
Mittu88 #7086 üzenetére
Köszönöm!
Lehet, hogy igénybe veszem. Olcsóbb elutaznom és vissza, mint venni egy új pakkot. Most amúgy nm tudom mi lelte, de már negyed órája világít...
Az akksik töltés közben egyáltalán nem melegednek fel, a lámpát meg megvártam míg kéz melegnél melegebbé válik, de még mindig nem kapcsolt ki. Kb. egy órát volt a töltőn most.Még töltöm egy kicsit, aztán csütörtökön kipróbálom. Ha nem működik és még áll az ajánlatod, akkor felkereslek.
Köszi még egyszer.
-
porpi007
tag
-
-
tjano8
csendes tag
válasz
Mittu88 #7000 üzenetére
Ez már elvileg T6 os... csak itt a képek alapján rugó van a lámpa végébe nem az a kis rézpöcök : http://www.ebay.com/itm/1300-Lumens-UltraFire-CREE-XM-L-T6-C8-5-mode-LED-Torch-Flashlight-/280859899690?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41648df72a
vagy melyik a jobb? amibe rúgó van? vagy a másik? (sajnos nem mindegyikről tesznek fel szétszedett képet)
-
-
jada00
tag
válasz
Mittu88 #6842 üzenetére
Közel kettő hónapja rendeltem valamit, akkor volt még nekik, de azóta kifogyott, és így áll az oldaluk másfél hónapja!!!!!!
Szerintem nem kapom meg még egy jó ideig!
Order Number Ordered Date Order Status Grand Total
120227001027106720 2012.02.27. 4:20:58 Payment Confirmed USD$ 6,90 -
QWAZU
csendes tag
válasz
Mittu88 #6777 üzenetére
Talán igazad van, de én úgy gondolom, hogy ez a világ nem az a világ, ahol feltétlenül helye van mindenféle jóhiszeműségnek. Szeretném, ha így lenne, de sajnos a valóság nem ezt mutatja. A kresz példád meg azért sántít, mert én nem azt mondom, hogy mindenki balf@sz, aki részt vesz a forgalomban, hanem mondjuk az, aki jobbkezes utcánál nem nézi meg, hogy valóban megkapta-e az elsőbbséget és jóhiszeműen azt gondolja, hogy biztos megadják neki az aranyos közlekedési partnerek... Pontosan itt jön be az, amit írtál, hogy a tapasztaltabb utána kérdez a dolgoknak. Utána kérdez. Nem pedig vakon elhisz minden sz@rságot. Mindenkitől bocs az offért!
-
Mittu88
senior tag
válasz
Mittu88 #6652 üzenetére
bocs tudom nem a reklám helye, de http://hardverapro.hu/apro/power_led_es_zseblampara_igenyfelmeres/hsz_1-200.html itt van 300Ft-ért ez a biciklis felfogató. Nekem legalábbis innen van.
-
Gibbs
csendes tag
-
korn
aktív tag
válasz
Mittu88 #6546 üzenetére
Mert szerinted a szürke TF mennyi lesz?
Max 500-600mAh újkorukban, amíg le nem hervadnak a nagy áramtól. De ez az 5-600mAh is csak kis kisütő árammal értendő, 1.5-2A-nél elég gyorsan le fog merülni, úgy értem percek alatt. Ezeknek a celláknak ez már sok. Az imr jobban bírja a nagy áramot.
-
korn
aktív tag
válasz
Mittu88 #6544 üzenetére
Ilyen méretben nem sok van. pl AW imr jó drágán:
http://www.lighthound.com/AW-IMR16340-550-mAh-IMR-CR123-size-LiMN-Rechargeable-Lithium-Battery_p_2626.htmlvagy olcsóbban generic kínai imr akksi, amik azért elég jók:
http://www.bestinone.net/index.php?route=product/category&path=57_67
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest