- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBLLMAG
senior tag
Azért nem ilyen egyszerű.
Udvarva, kertbe, kamrába, szerszámos bódéba elegek a 2AA -s lámpák is. Ezelőt 10 évvel ezelőt is elegek voltak. Nem kell erre a célra a 18650 / 21700 akkuval rendelkező. Nekem Nitecore EA21, MT20A, Olight S2A, Fenix LD22, Armytek Prime A2 PRO lámpáim voltak, vannak. Nem zöld, nem sárga, hanem fehér fénnyel. Stabilak ezek is. Olcsóbbak mint a Li-Ion -os társaik. Lemerülnek, ugyanúgy feltölthetők a NiMh akkuk is. Klipsz, tok járt mindegyikhez. Mivel vékonyabbak, a monterka lábszárán lévő vékony zsebben is hordhatók. 40 °C fölé nem melegedik a fej ezeknél. Nem égeted meg magad, nem égeted ki a zsebed, mégis látsz velük.
Ezek után szereztem be az Eagtac D25A2 -est majd a 47 Quark QK2A lámpáimat. A Quark -ot teljes készlettel. AA cső, lencse, fehér visszaverő a tükör helyett, stb. Még jobb fényt adnak az esti sétánál. OP refivel rendelkeznek. Ezek használata után a Fenix PD35 V3 használata is zavaró volt az esti sétánál.
Manapság meg hódítanak a 141000 -es akkus, 2AA -s lámpák. Magam részéről a 30000 cd alatti Li-Ion lámpák kilőve. Az Emisar D4V2 is. (Meg a hasonlók is.) Ami inkább 15000 cd fényerejű lámpa. Az a 4000 lm nagyon gyorsan halványul. Az Anduril esetében a rengeteg kapcsolás ha valamit el akarok érni.
Vagy írjál 1" -os Li-Ion akkus lámpát 50000 cd fényerővel a Nitecore MH12 PRO, meg a Malkoff üdvőskéjén kívül.
-
WestBam
Topikgazda
Régen minden jobb és tartósabb volt. Még a "gagyi" kategóriában is voltak tartós, megbízható darabok. Több ilyen szétosztogatott lámpám is él még ismertségi körben. Ellenben több sokkal fiatalabb ugyan ilyen halt már meg. WF501-502 ha még emlékeztek rájuk. Aztán ezek is elemntek a mindenből a legolcsóbb irányba, aminek meg is lett az eredménye, széthulló kapcsolók, megdöglő LED és driverek...
Ettől függetlenül én bízok benne, hogy ma is vannak olyan lámpák amik elmennek ennyi időt valós aktív használat mellett is úgy, mint régen. -
FBLLMAG
senior tag
Én sem szeretem az Olight saját akkus rendszerét. Mint írtam a Nitecore MH23 -asom is fogadja a Samsung 30Q akkut.
A Convoy M1 valahogy csak a felét tudja a régi önmagának. A BLF A6 -ossal ilyen szempontból nincs gondom. A 30Q akkura még jót jelez a töltő. A többire is. Nem kell új. Az AA -s NiMh akkuk is kb ugyanennyi idősek. Majd valamikor lecserélem, amikor a kapacitásuk nagyon beesik.
-
FBLLMAG
senior tag
1., Az Armytek esetében is dönthetsz a melegfehér és a hidegfehér fény között. A hideggel távolabb világítasz el.
2., Az Armytek előmelegíti, előkészíti az akkut a 4000 lm fényáramra. Ezzel is kímélve az akkut.
3., Jobb az elektronikája, jobb a hatásfoka. Az 1000 lm körüli turbo fokozatot egészen jól tartja. Mind az elektronika, mind a led hője el van vezetve a testre, külön - külön + eléggé el van egymástól választva a fejen belül a 2 rész.
4., 10 m ejtést, mélyen ülő üveg, 10 m vízméjséget bír 5 órán keresztül, dupla tömítések mindenhol, és az elektronika be van öntve, az akku oldali testhez hozzáragasztva
5., Jobb a felületkezelése
6., 10 év gari
7., Mágnes a talpában (ez szórt fényű lámpa)
8., Továbbfejlesztett kapcsoló
9., 21700 -as akku jár hozzá, de egyébként mindenevő
-
FBLLMAG
senior tag
Ez lenne az Armytek C2 PRO MAX.
-
luciferk
senior tag
Sejtettem, hogy gagyi
de gondoltam felpörgetem egy kicsit a topikot, na meg ha egy ráharapós netán ide néz a topikra, egyből el megy a kedve a beszerzéséről
Az eldoble szaki amit be linkelt Wurkkos HD10 mini beszerzésén, már elgondolkodok. Jaj jaj gyerekek, te jó ég, végül még én is megfertőzödök ebben a topikban?
-
alexandrosz
aktív tag
Írok majd.
Ma az esős fos időben botorkáltunk egy kivilágítatlan helyen a városban, az FC11C olyan parádés módon segített, hogy öröm volt használni. Imádom.
Teljesen evidens lett számomra, hogy az esetek 90%-ban nincs szükség több ezer lumenes rakétákra. Nekem is van erősebb fényű lámpám, de egy edc esetében más a fontos - nekem. -
Jack72
aktív tag
Na, akkor nekem is rendelni kellene megint valamit....
Nagyon fertőző ez a betegség, múlt héten jött meg a nagyágyú Convoy de már szemezgetek a kistesóval és még ott lenne valamelyik erős thrower is szintén, ami szintén Convoy...ja, és a NITECORE MH40 Pro is pofás darab, aztán itt van még ez, meg az, meg amaz...na jó...léptem a fórumról... -
WestBam
Topikgazda
Szerintem már írtam erről az AAA “Convoy”-ról itt is, nem olvastad?
Nekem teljes csalódás volt, nem Convoy szint. Maga a fém az ok. De a fej az rugóval van a testtől elnyomva, ha zsebre vágod simán bekapcsol a legkisebb benyomódásra is. Ismerős gyereke viszont szereti, neki adtam -
FBLLMAG
senior tag
Saját szoftware a lámpához. Csatlakozás után beállítod a dolgokat. Még időzített kikapcsolást / bekapcsolást is tudsz állítani. Nagyon egyszerű. Látod mit csinálsz szó szerint. A mobilon elolvasod mit csinálsz (oda van írva, fényerő állítás) alatta a csúszka vonal, húzod az újaddal, a lámpa fényesedik, vagy halványodik attól függően, hogy merre húztad.
A lámpán is egyszerű. Míg átérek a zebrán, már át is programoztam a lámpát. Az Anduril -t azért tovább tart, és bonyolultabb. Pillanatok alatt belelépek a kezelésbe (a kapcsoló is villant 1 -et), fix1, fix2, fix3, fokozatmentesen erősödő, csökkenő fény, rákkattintok ahol jó nekem, hosszú gombnyomással mentem, és kezdi elölről. A villogásokat is innen válogatom ki. Ha kell. Annyi fokozatot, olyan sorban állítok, amennyit csak szeretnék. Az utolsónál megvárom míg 2x villant a lámpa. És már használhatom a kiosztott fokozatokat, amit én állítottam be. És látom, hogy mit állítok be!!! Igazából leírni, olvasni tovább tart mint megcsinálni.
A mobil lux mérőjével meg elég pontosra beállíthatom az adott fokozatot, hogy számolni tudjak vele, ha számít az üzemidő is. (Lakott területen szemre állítom be.) A tartalék 20% üzemidő is aktiválható, meg a figyelmeztetés is. Ház körül ezeket kikapcsolom. Be tudom állítani, hogy áramkimaradás esetén automatikusan kapcsoljon be. Hogy ne törjem össze magam a sötétben. (Elég levennem a mágneses tápról és már világítok is.)
Éjjelre a memóriát kikapcsolom, és az eco fokozatot állítom induló fénynek. Van, hogy ezt át sem állítom.
-
WestBam
Topikgazda
Szerintem 2 oka van:
1. szoftverhiba lehetősége
2. mert az "átlagos" felhasználók nagy része nem igényliMi a 2-es csoporton kívül esünk, ez nyilvánvaló, hogy nem átlag felhasználónak minősülünk. Ettől függetlenül én pl. nem szeretem a ramping módot. Nehezebben tudom belőni a szükséges fényt ha elsőre nem ott állítom meg ahol kellene, illetve azt látom, hogy rampingban feleslegesen magasabb fényáramon állítja meg mindenki a fényt. Nyilván, mivel mikor látod, hogy na ez jó, akkor engeded el a gombot pár tized laggal ami az agy-ujjak közti idegpályán végigfutó jel ideje. Ergo felslegesen magas fényárammal égeted a plusz akkuidőt.
Persze a fix fokozatkiosztásnál meg meg vagy kötve, mert lehet, hogy pont egy kicsit több, vagy kevesebb fény kellene. Alapvetően mégis azt gondolom, hogy a saját szokásainkhoz kiválasztott módelosztású lámpa tökéletesen tud szerepelni minden helyzetben. Szerencsére nagy a választék nem csak LED, hanem fokozatelosztás tekintetében is.
Több olyan földi halandót is ismerek, akiknek a vágyálma egy erős, mégis csak két fokozattal rendelkező elemlámpa, mint a legtöbb Surefire modell. Mindenkinek más az igénye.
Fater pl. csak 1 fokozatot használ minden lámpáján, pedig kapott már tőlem jópárat. Egytlen igénye van csak: módmemória, hogy a neki tetsző, (általában közepes) 3-400 lumen körüli fokozaton kapcsoljon ki-be a lámpája. -
FBLLMAG
senior tag
Van "fokozatmentes" állítás itt is.
A Maglite esetében giroszkópos, ahogy fordítod a csuklódat úgy erősödik, vagy gyengül a fénye, gyorsul, vagy lassul a villogása.
A LedLenser esetében vagy a lámpán a beállításnál a fokozatmentes beállításnál választod ki az adott fényerőt, adott sorban, a másik megoldásnál a mobilodon húzkálod a csíkon a kezed, és elmented a lámpába a beállításokat. Későbbiekben úgy üzemel mint a fokozatokkal üzemelő lámpa. A lámpás továbbra is fokozatmentes, mint a fehér, mint a piros fény. Ja és távirányító is jár hozzá.
A Zebralight esetében a 12 fokozat közül kiválaszasz 6 fokozatot (akár 3 csoportban) amiket fogsz használni. Ez majdnem fokozatmentes, mert olyan közel vannak a fokozatok.
Az Acebeam esetében sávot szoknak megadni. Pl a H40 fejlámpámon 15 - 350 lm között lehet fokozatmentesen állítani. Az 1 lm holdfény, az 1000 lm turbo külön van.
Az EagTac esetében az első 2 fokozatot lehet 3 csoportban lehet módósítani, majd a maradék 2 fokozat meg fixen kapcsolható.
A Manker lámpáknál a legalacsonyabb fokozatot lehet 25 fokozatban módosítani.
A LUX-RX lámpákat régebben a PC monitorán keresztül programoztad fel, manapság ezt is mobilról programozod. Teljesen szabad a kezed. A Fényerőn kívül a villogást is tudod programozni.Egyébként, egészen jó a fénykiosztásuk ezeknek a lámpáknak.
-
-
luciferk
senior tag
Én is jelenleg tünetmentes vagyok, pedig egy temu-s 700Ft-os zeblámpáról léptem előre egy MATEMINCO A1S LED zseblámpára (amit a te dicsérő írásodat olvasva köszönhetek) egy Vapcell M52 5200mAh akkuval kiegészítve kitünő minőségű lámpára tettem szert, elég nagy előre ugrás a temu-s zseblámpához mérten amelyet az asszonypajti ki is sajátított, lakásba jó az is. A topicot olvasva, főképpen a lámpa gurukét, Pl tiéd, Jack72, FBLLMAG stb fórum társakét, sok hasznosat lehet olvasni töletek, Nem mondom amikor megemlitetted a Wurkkos TS11 lámpát, megdobbant a szívem érte, de nagy nehezen túltettem magam rajta, így továbbra is "tünetmentes" maradtam.
A mateminco mellett
látható a temu-s lámpa,,,,
-
FBLLMAG
senior tag
A MH40 PRO 10% alatt rezgéssel jelez. A turbo fokozaton rákapcsolja a +8 db ledmagot.
Szép szórt fénye is lesz. A focipályát megvilágítja, átlövi gond nélkül. A 400 m távon, ha addig ellátsz, mindent is látsz vele. A 4000 lm -ről 2000 lm -ra lép vissza, amit stabilan tart. A magas fokozatán is már elvilágít kb 300 m távot. És 4 órán keresztül lesheted a nyuszikat. Meg sem fognak mozdulni.
-
FBLLMAG
senior tag
Szerintem tudod a véleményemet.
Szúró fényű lámpa. Szűk szórt és szűk szúró fénnyel. Az UHI40 ledhez képest kb fele szélesen világít.
Mágnes a talpában. - Minek? Szúró fényű lámpa, nem szórt fényű. Mit szerelnél a fényénél? Kulcsot összeszedni a zsebedben? Nagy a zsebed mert 4 cm körüli a fejátmérő, tok meg nincs hozzá.
Közvetlen led meghajtás = lineáris áramkör = 3,7 V -nál 100 - 150 m a reális hatótáv. Ezt tudtad.
Túrára nem vinném ahol nem lehet tölteni.
A muksi mutatja, hogyan használható a parkban. Ilyen használatot magyaráztak nekem már (ugye G@ben). Ahogy én használom, magam előtt világítom meg az utat, zavaró a középső fényes fénykör. A szórt fénye meg túl gyenge hozzá képest.
Szétnézni a határban, jó lesz Neked. Bár a Nitecore MH40 MAX -hoz hasonló lámpát is beszerezhetnél. Vagy az Acebeam L18 / L19 -hez hasonlót. Vagy valami 3° -os lep lámpát (nem szűkebbet világítót). Olcsóbb is van már.
-
FBLLMAG
senior tag
Á dehogy. Nem fogok cd, lm, stb értékeket ide írni. Felesleges. Neked tetszik? Tetszik. Ez a lényeg.
De tény, hogy 4 cm -es a feje. Igaz? Igaz. A MH12 PRO keskenyebb fejű? Keskenyebb. Kb ugyanolyan távról hasonló a fényességük? Igen. A Wurķkos TS11 kb fele olyan középső fénykörrel világít? Igen.
A Wurkkos 900+ lm fokozaton pár perc után pislákol / villog kicsit? (Halványodik - erősödik a fénye folyamatosan.) Igen vagy nem?
Csökken a fénye a Wurkkos TS11 -nek? Igen. De kit izgat. Nem olyan nagyon, és nem sokat. Mikor zavaró, feltöltőd. Ezt írtad Te is.
Máshogy használjuk a lámpáinkat. Más célra. Valaki a nagyon szórt fébyt kedveli, valaki a jól szúró fényt. Én valahol a 2 véglet között helyezkedek el. Inkább az apróbb, vékonyabb lámpákat kedvelem, de nem a túl aprót, túl vékonyat.
-
Jack72
aktív tag
Sajnos minden csoportban vannak huhogók, akik nem tudják elfogadni a másik preferenciáit, szokásait. Nekem így 8 hónap elteltével is a nagy lámpák tetszenek és egyáltalán nem érzem tehernek egy séta során a súlyukat. Igen, van fejlámpám is de azt akkor használom, amikor mindkét kezemre szükség van például futás közben.
Nem városi környezetben sétáltatom a kutyát, hanem nehezített terepen, ahol fontos a részletes megvilágítás és a távolabbi nézelődés.
Sokat tanultam itt a csoportban az elmúlt hónapokban és sok segítséget is kaptam. -
FBLLMAG
senior tag
Elismerem. Szép darab. 2019 -ből. Ugyanezt a távot világítja meg a Nitecore MH25 PRO, Acebeam L16 v2 is, és ha kell az 5000 lm, akkor az Acebeam L35 v2. Az Acebeam L16 v2 a leggyengébb, mégis ennek a fényénél is lehet bandukolni az erdőben.
Az Acebeam L16 v2 és a Nitecore MH25 PRO 4 cm -es fejjel, az Acebeam L35 v2 5 cm -es fejjel rendelkezik. Ezek mind 21700 akkut használnak.
Ezektől erősebb már az Acebeam L17. Valamivel. 160000 cd turbo. Tir lencsével. És igen, a szórt fény kevesebb, viszont a hot spot, a szúrófénye nem túl szűk. Csupán 4 cm -es fejméret. És könnyebb példány.
Az Acebeam L17 mellé érdemes hozzátennem az Armytek Predator PRO és Viking PRO lámpáimat. A Predator szúrósabb, a Viking szórtabb fényű. Mind 18650 -es. Régebbi iskola. Ezek az Armytek lámpák 30 m ejtést, 30 m vízmélységet bírnak. Dupla áramkörrel rendelkeznek. Az üzemidejük is rendben van. Még soha, de soha sem hagytak cserben.
Erdőbe, mezőre, inkább ezek közül válogatok.
-
-
iatti
aktív tag
az én projektom a wizzard nyomógomb meggyógyítása.
fbs ragasztó még nincs, kérdeztem már pár ismerőst, de senkinek sincs. egy borsószemnyi adagért nem szívesen vennék egy tubust. holnap nézek a garázsba vékony gumilapot, lyukasztóm van, megpróbálok egyet csinálni, hátha működne vele. most a kupakot tekergetem, fényerőt meg nem váltogatok ha nem muszáj
-
Saughassy
aktív tag
Koszonom a tippet, megnezem. Ahogy olvastam vissza a Wurkkos ts22 t is megtalaltam, amit eddig nem is ismertem. Naluk a gyartoi oldalon tenyleg benne a vam es az afa a webshopos arban? Mert akkor az is alternativa. Vagy mi az, amit rutintalan szemem nem lat?
(tetszik a vetitesi kepe, az az igazsag)
-
FBLLMAG
senior tag
És anno a Convoy S2+, M1, BLF és hasonló "ajánlott" lámpákat is leteszteltem. Csak ide óvatosan kell megmutatni az olcsóbb lámpákat, mert mindjárt felhördül a tömeg. Majd a hétvégén megpróbálok bejátszani valamit, az öregebbekből is, meg tehetek pár újabbat érdekességnek. Az Acebeam 3, 10, 30 óra üzemidejét csak az egyszerűség kedvéért írtam. Az eredmények még szebbek. Viszont így nem lesz számomra meglepetés. És stabilan!!! tudja a számokat. Ez is.
A led túlhajtásának is meg van az eredménye a Convoy, BLF, stb esetében.
-
FBLLMAG
senior tag
Igen, ha otthon vagy az akkucsere megoldható. De írhatok 2 példát az életemből, amikor nincs rá lehetőséged.
Régebben kijártam gyakrabban ügyfelekhez falukra. Voltak akik este 8 után értek rá. Pár éve volt az a szokás (városon is), hogy a mellék utcákban lekapcsolták este 7, 8 óra után az utcai megvilágítást. A legtöbb esetben az utcaszámok egymás után mennek (az út egyik oldalán a páros, másikon a páratlan). Találkoztam olyan pár 1000 lakosú faluval, ahol nem voltak utcanevek, a házszámok meg részben, össze - vissza voltak dobálva. Az épületek meg többször a portán beljebb helyezkedtek el. Bennem ekkor alakult ki, hogy 30 lm elég a sétára, magam előtt megvilágítani az utat, a házszám megvilágítására meg elég pár mp. Mivel össze vissza voltak a számok, gyalog kerestem. Akkoriban a Convoy 50, 400, 1000 lm fényárammal üzemelt, a XML2 leddel meg 5000 cd körül volt a fényerő. A Samsung akkuval kb 3 órára volt elég a 400 lm fokozat (többször 1000 lm -ra felkapcsolva). Egyik ilyen falusi házkeresésnél meghalt az akku, mert nem számítottam az össze - visszaságra. Szerencsére, 2015 óta megvan a Nitecore EA21 lámpám. Elejével a 100+ lm fokozaton használtam, majd a 38 lm fokozatán. Messzebb láttam vele, a Convoy 50 lm fokozata kb addig bírta mint a Nitecore 38 lm fokozata. A Nitecore 100+ lm fokozata meg tovább, mint a Convoy 400 lm fokozata (4 vs 5 óra). Ekkortól van az AA elemes fétisem is. Legalább lakott környezetben. Elcsépelt, de minden benzinkúton kapható AA elem, míg 18650, 21700 akku nem. A Nitecore MT2A PRO lámpám, szükségmegoldásként, elemekkel is tud 8000 cd fényerőt.
A másik meg az esti erdőjárás végett adódott. Itt alapból nincs közvilágítás, és ha a hold is eltűnik, nem marad sok fény. Tudom, csereakku. Na cseréld a lapos Samsung akkut ilyenkor a lámpában. A kupak véletlen kiesik a kezedből. Ráadásul fekete.
Írtam már a min 2 db lámpa fétisemet? De azért jobb, ha az az 1 db lámpa kibírja az egész utat, miközben néha a turbo is van használva.
-
FBLLMAG
senior tag
A Nitecore NU20 Classic is átesett a tűzkeresztségen. Egy kis pakolás a sötétben. A fejlámpa gond nélkül megbújt a kabát felső zsebében. Egész nap. A 38 lm fokozat elevendő fényt adott a pakoláshoz. Szerintem az esti sétára is elég. Ezen 7 órát kéne bírnia (az meg mindenre elég). A piros fénye 2 fokozatú + a villogás. És végre visszajött a CRI led (a NU25 UL -ből kimaradt). Láthatóan erősebb a NU25 UL -től a fő led.
-
FBLLMAG
senior tag
A NU31 lényegében a NU33 tesója. Csak diffúzort is kapott a csomagba. Meg kevesebb fényárammal világít távolabb. Ezért a picit gyengébb akkuval is elvan. Ez sem volt drága. Lényegében a NU30 + NU31 + NU33 árából kapsz 1 db HC65 UHE fejlámpát. Egyik lemerül, veszem elő a másikat. És ezek már tudják helyettesíteni a nagyot. Sőt, mivel 3 db, 3 féle, fajta, lehet kombinálni a célnak megfelően.
-
FBLLMAG
senior tag
A Nitecore NU20 Classic a régebbi NU25 -re hasonlít. Csak ez tir lencsét kapott. Így nyaldossa a 110 m hatótávot. 20 g!!! maga a fejlámpa, meg 10 g a madzag. Szivaccsal ül fel a homlokra. Piros és CRI -s led is van benne. A 4 db kék töltötség kijelzést is átvette. Oldalról tölthető USB - C -n keresztül. Oldalról tölthető, és töltés közben is működik, tehát az apróbb powerbank játszik. Végre, a holdfény visszakerült.
Apró is, könnyű is, világít is, jól is néz ki, olcsó is volt (kb 10 kenyér ára) - ez is persze, hogy bejön.
-
FBLLMAG
senior tag
Nagyon egyszerű a kezelése, miközben azonnali holdfény, azonnali turbó, pillanatnyi fény, stb benne van. Diffúzor is jár hozzá, és tényleg hozza a Nitecore MH10S / MH12S fényerő / hatótáv szintjét. SFT25 led van benne. Hasonlít az UHI20 ledre. Kb ugyanolyan szélesen világít mint a Fenix LD22 V2.0 vagy a Nitecore MT2A PRO. Csak élesebb a középső fényköre. Amolyan Acebeam -es. Nem melegszik túl gyorsan. A turbo fokozatát is jól tartja, nem csak pár mp -ig. Az, hogy pislogjon a kapcsolója, elég ha az oldalkapcsolóval kapcsolom ki. Nem kell X kapcsolás. Alapból az alacsony, közepes, magas fokozatok között kapcsolgat csak. Gyorsan lehet válltani a napi vagy taktikai mód között. 1600 mAh -ás a 14100P akkuja (megegyezik a Nitecore MT2A PRO akkujával), de szükség esetén 2 db AA alkáli / NiMh is mehet bele. Alacsony fokozaton 25 órát, míg közepesen kb 10 órát biztosít a lámpának. A klipsz áthelyezhető. Akár mély zseb, vagy zsebkímélő hordozást is lehetővé tesz. Kétoldalú a klipsz, a lámpa könnyű, akár a siltes sapkára is felpattintható. Gyertyaként is megáll (ott a 2 diffúzor). Töltöttség kijelzés is van rajta. A hátsó fizikai kapcsolóval való bekapcsolás után, az oldalsó kapcsoló világít. Nem kell keresni. Szép is.
Persze, hogy tetszik.
-
csibe1
addikt
Pár napja, 11-én délután 2 körül jött email: [link] akciós, 10 dollár.
Okés, csak ránéztem, majd este rendelek vagy hármat.
Este már 20 dollár volt, de akkor még volt 25%-os kupon.
Utána olvasom alaposabban: max 800 darab van, és csak két darabot rendelhet belőle mindenki. AffeneHa nem kapkodok akkor lett volna 2 db, és még három fejlámpa 25%-os kedvezménnyel.
Aztán inkább nem rendeltem semmit. -
FBLLMAG
senior tag
Nekem a tükör körül körben, mögötte, ledszallag van, és fűtőszál, nehogy bepárásodjon a tükör (és lássak is). Reggelente a sötétben a plafonban elrejtve a ledszallagok adják az alapfényt (ablakok felett, mosdó felett, bútorban a WC mögött). És kellemes 4000 K színhőmérsékletű mind. Engem az erős jéghideg fehér fény zavar.
A plafonban is van pár led fényforrás, de ezt nem szoktam használni. Szintén 4000 K.
-
-
Gargouille
őstag
Igen, ez a színhőmérséklet nagyon szubjektív preferencia. Én szeretem mikor sárgás a fény, 4000K körül kellemes a szememnek. A legutóbb vett Sofirn IF24 lámpámban is egyedül ez zavar, hogy hideg fehér (legalábbis nekem) a fő fénye. (Erről a lámpáról majd amúgy akarok írni bővebben, ha lesz rá időm.)
-
dik
őstag
Kapcsoló a gond!
Valaki nem akar küldeni nekem egyet(nem ingyen)? Vagy adjon egy linket honnan tudnám vagy kitől itthon megrendelni! De az is hihetetlen nem foglalkozik javítással már senki. Vagy mindenki addig használja lámpáját még jó és kidobja és veszi a másikat nem javítja? -
Jack72
aktív tag
Ha már előjött a kapcsolóprobléma, a Wuben E7-es fejlámpám is kezd érdekesen működni, pedig még csak kéthónapos.
Eddig egyszer nyomtad be és bekapcsolt, aztán két nyomásra kapcsolt be, most meg csak villog a kék fény és be sem kapcsol....
Mi a fene lehet vele?
Esetleg a driver szarakodik?
Négy gombomnyomásra stroboszkópnak kellene feljönni, aztán vagy az jön fel vagy simán bekapcsol... -
csibe1
addikt
"Így 14,98 , de két külön országból rendelünk , lehet az is számít !!"
Lehet, passzolom, nem vészes a különbség.
Nálam angol nyelvű az oldal.Most jót röhögtem, kiírta a böngésző, hogy nincs elég memória az oldal megnyitásához.
Azért 32GB-nál ez elég érdekes.Nézegettem a Convoy H2-est, de van már Wurkkos HD20-as meg egy Sofirn HS41-es is ami rajtam maradt, szóval ezt most kihagyom.
A Technik toll lámpa jó cucc, köszi az ajánlást!
A végén levő lámpának jó a fénye, bőven elég sötétbe körbenézni.
Néztem elemes verziókat is, de azok nem jöttek be.
A töltőnyílás gumi kupakja tényleg idegesítő. -
-
iatti
aktív tag
ne foglalkozz vele
a világháló kinevelte a lemmingeket. legtöbbje egy vajaskenyeret se tud önállóan megkenni. a konteó is onnét indult pár éve, a kínyai piacról kiszabadult a vírus. aztán bebaszott az infláció, és minő véletlen, a puskaport is úgy hozza felénk a szél, mint a 86-os anyagot. aztán mostanra egyre jobban zizeg a nép, a végén még balhé lesz./ Totya mondta/ én meg az utóbbi hetekben vettem észre, hogy nem tudok beleolvasni a kedvenc faszbokos pizzás, sörös oldalamba. engem már figyelnek. persze ez is konteó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest