Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• biga

őstag

válasz Shadowbull #15450 üzenetére

En meghallgattam. (szerintem azért érdemes, az összefoglalo nem igazan mondta el a mondanivalot, nagyon zanzasitotta) A VW-vel kapcsolatos dolgokhoz nem tudok és nem is akarok hozzaszolni (lehet, hogy pont te tudnal hozzaszolni). Viszont volt nem egy olyan megjegyzés (közel sem mind), amiben sok, nagyon sok igazsag van:
    - amikor arrol beszéltek, hogy nem azt gyartja az eu autoipara, amire a vevöknek szüksége van, hanem azt, amire a vevök vagynak. (ez mondjuk nem autoipari kérdés)
    - az, hogy a hajtalslancokat mennyire rosszul hasznaljuk ugy altalaban, ide értve az autonomiaparat is
    - a talan tuldiverzifikalt modellpalettat a gyartasban (itt ugyan kifejezetten a VW csoportrol beszéltek, de én szerintem ez atfordithato ugy altalaban az eu autoiparra)
    -Sokat leragadtak a dieselbotranyon és a következményein, de a következtetésekben volt némi igazsag szerintem.
    - A mostanaban megjelent uj koncepciok az autoiparban (itt föleg a Tesla hatasrol beszéltek) tekintetében is érzek némi racionalitast. Arra nem tudok valszolni, hogy valoban igazuk van-e abban, hogy erre lassan, és talan nem is megfelelöen reagalt az eu autoipara.
    - az allami tamogatosok okai és következményei is teljesen elgogadhatoak voltak
    stb
    Igazabol Hanula a korabbi megszolalasaihoz képest inkabb visszafogottan nyilatkozott, és meglepöen objektivnek és korrektnek itéltem a valszait
    Szerintem érdemes meghallgatni. Nem kell minden pontjaval egyet érteni, és biztos, hogy volt olyan megjegyzés ami talan nem volt alaposan alatamasztva, de ez is egy vélemény, ami böviti az atlag ember hozzalasat a témahoz.

''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'

Új hozzászólás Aktív témák