Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendőke
tag
válasz
katt777
üzenetére
Nekem is vannak saját fegyvereim, amelyek sokkal jobbak, mint a gyáriak. Az egyikkel legyaktam a kapuőrt a SI-n, csak később tudtam meg, hogy erre külön küldetés van. Az Umbra viszont egy mitikus fegyver, gyakorlatilag egy legenda, és azért bánt, hogy elhanyagolták a varázslatait. Ha már annyira éhezi a lelkeket, akkor tehettek volna bele a lélekcsapda mellé olyan varázslatot, hogy az általa elpusztított ellenfél lelkével fel tudja tölteni magát, és számolja az elnyelt lelkeket. Ha ezek után még plusz sebzést is raktak volna bele, nem vagyok benne biztos, hogy bárki használna más kardot, mint az Umbrát. Egyébként meg a súlya miatt mindenképpen nagyon jó fegyver

(A Blade of Woe hamarabb merül le, mint Mehrunes pengéje, pedig sokkal nagyobb a töltése.) -
katt777
félisten
válasz
Bendőke
üzenetére
Azért, mert van egy ilyen beépített "csináld magad" játék. Pl. van egy daedra (az a legerősebb, még ha nem is könnyű) multikiller íjam villám-,1 tűz, fagysebzéssel, egészség- és manakárosítással, valamint lélekcsapdával. Hiába immúnis bárki bármire, garantáltan annyi neki.
De szabadon lehet variálni a fejlesztéseket. Az Umbra meg gáz, hogy elhasználja a manát, és esetleg nem is pusztul meg az ellen. Annál jobban már csak Merhunes "borotvája" merül le hamarabb, no de az legalább tényleg hatásos. -
Bendőke
tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Sosem értettem, hogy az Umbrába a lélekcsapdán kívül miért nem raktak bele valami jó kis pusztító varázst. Mondjuk damage health 20 pts. Ha ezt beleteszik, akkor messze az lenne a legjobb kard. Így viszont én jobban szeretem a Duskfang/Dawnfang-ot. Ráadásul az Umbra kifejezetten ki van éhezve a lelkekre, ugyanakkor a Duskfang/Dawnfang az, aki számolja az általa kioltott életeket, és vált át superior módba. Szerény nyomott véleményem szerint az Umbrába is tehettek volna valami ilyesmit.
-
Bendőke
tag
válasz
Borostás
üzenetére
Nem kell, hogy a csúcson legyen a skilled, az a lényeg, hogy melyik magasabb. Íj sajnos nincs ilyen, az íjászoknak sem. A Symbols of Office küldetés során jutsz hozzá egyébként, mikor egy nagyon ismerős figura ellen kell harcolnod, a poént nem lövöm le. Rá fogsz majd jönni, kiről beszélek, arra figyelj, hogy mindenképpen foszd ki, és ha az inventoryjában nem lesz benne a Shadowrend, akkor valahol ott lesz körülötte.
Az Umbra erősebb, ha csupán azt nézzük, hogy melyik üt nagyobbat, viszont a Duskfang/Dawnfang a mágikus sebzés miatt többet pusztít. Persze ez csak akkor igaz, ha a szinted legalább 30-as, mert a Duskfang/Dawnfang esetében számít, hogy milyen szinten szerzed meg, míg az Umbránál nem, az mindig ugyanolyan erős.
-
Borostás
tag
válasz
Bendőke
üzenetére
Nos, pár küldetést csináltam meg azóra ott tartok mikor (hát nehezen tudom elmagyarázni) az arany és a fekete hát ember szerüségek harcolnak és a tüzet le kell "szállítanom" a templomba, holnap majd folytatom. A Duskfang/Dawnfang kardot már megszereztem de ha úgy van ahogy mondod akkor se a kardot se a bárdot nem kapom meg mer eddig szinte csak Íjal harcoltam tehát se a penge se a bárd skillem sincs a csúcson, most átáltam az egy kezes kardra mer egyik ilyen "oltáros" küldetés végén kaptam 1 faszán kinéző egy kezes kardot és azzal szabdalgatok mostanába. Amúgy ha jól emlékszem akkor a játék legerősebb kardjának a Duskfang/Dawnfang-ot tartják.
-
katt777
félisten
válasz
Bendőke
üzenetére
Ez új nekem.
Sajna blunt-om (és nehéz páncél) messze a leggyengébb képességek között van, Duskfang meg pihen a sárkány málhájában valahol. High elf mágus/vadász/harcosom van, gyorsaságra és mágiára gyúrva, bár utóbbi még így is sok varázslathoz kevés. Talán majd fölchantolok egy komplett páncélzatot manával. -
Bendőke
tag
válasz
Borostás
üzenetére
Jól jársz, meglátod. Azt a két fegyvert csak kiragadtam a rengeteg tárgy közül, amit a SI főküldetés során szerezhetsz meg. Amúgy én sem használom a kétkezes kardot, csak azért mutattam, mert szerintem nagyon szép. Egyébként ha a blunt skilled magasabb, mikor a küldetést végzed, akkor kapod a kétkezes harci csatabárdot, ha egyforma, vagy a blade magasabb, akkor a kardot. A másik kard (Duskfang/Dawnfang) egykezes, nagyon hatékony szerszám, főleg Superior módban, ami akkor aktiválódik, ha fél napon belül (reggel 6 és este 6 között, illetve fordítva) 12 életet kioltasz a karddal (lehet bármi, patkány, goblin, vagy NPC, mindegy). Az Oblivion síkjain könnyű elérni a Superior módot. Azurát vidd magaddal, azzal könnyű feltölteni, mert nem szabad lemerülnie, különben elveszti a Superior módot.
-
Borostás
tag
válasz
Bendőke
üzenetére
Kösz Bendőke.
Sikerült továbbjutnom a kérdéses szakaszon. Visszajöttem ide ahol ugyebár a küldetést kell megcsinálni hogy a consollal valahogy megjavítsam a dolgokat de hála istennek nem volt rá szükség. Játékidőbe (meg rendesbe is) kb egy hete jártam utoljára az SI-n és most hogy újra itt vagyok már spawnoltak a lények és ledarálhattam őket újra, de most kivettem a quest itemet. Kösz a helpet jövök neked egyel. -
Borostás
tag
válasz
Bendőke
üzenetére
Hmm. asszem meggyőztél. valamit majd kidolgozok, ami azt illeti azt a küldetéssorozatot amúgyse csináltam még meg úgyhogy kell is az új élmény, a 2 kezes kard nagyon nem való a karakteremnek de ha annyira megteccik akkor talán használni is fogom.
Már volt 1-2 érdeklődő akinek van eladó A4 es kocsija de aztán nem kötöttük meg az üzletet mer kicsit gyűrött volt a papirom ami már nem kellett nekik
, de azóta kivasaltam úgyhogy bátran jöhetnek az újabb ajánlatok. -
Bendőke
tag
válasz
Borostás
üzenetére
Még egy adalék, miért érdemes megcsinálni: kapsz egy csomó nagyon jó fegyvert és egyéb tárgyat. Két kedvencem Shadowrend (ami nálam egy kétkezes penge, szerintem az egyik legszebb a játékban), és - természetesen - Duskfang/Dawnfang, akivel végig szoktam gyakni az Oblivion síkjait, természetesen Superior üzemmódban

-
Bendőke
tag
válasz
Borostás
üzenetére
Az a küldetéssorozat a SI fő küldetéssorozata, és a legelején akarod abbahagyni?
Én a helyedben konzolból visszaállítanám a küldetést egy korábbi állapotra, és onnan folytatnám. Itt találsz segítséget ahhoz, hogyan tudod visszaállítani (setstage parancs, valahol az oldal alján, az "Other Commands" között, a formulával együtt, ahogy használni kell). A küldetés oldalának tetején megtalálod a szükséges azonosítót, az alján pedig azt, hogy melyik fázisra van szükséged.Mindenképpen MENTS, mielőtt nekiállsz próbálkozni.
Alighanem azt kell beírnod, hogy setstage SE03 10, el kell menned Xedilianba, és rendezni a dolgokat, ahogy kell.
-
Borostás
tag
Nos, most vagyok gázba, az SI kieg egyik küldetésénél vagyok és leöltem minden ellenfelet azt is amelyikbe a kulcs volt ami kell a továbbjutáshoz és valami rejtélyes oknál fogva abbahagytam a küldetést, és most hogy utólag rájöttem kinél van a "kulcs" már nincsenek holtestek... (A Better Mousetrap küldi)
-
Borostás
tag
Amúgy nem kéne kivenni az 1. hsz ből az OblivionHQ-s linket? vagy tudtok valamit róla, hogy dolgoznak rajta vagy csak el lett felejtve?
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Volt már valakinek problémája a MorroHun Team csapat magyarosításával. Sikerült vennem egy eredeti Oblivion kiadást amihez mellékelve volt a kiegészítő is. Egyetlen egy problémám van a magyarosítással,hogy a kiegészítő ( Shivering Isles ) nem magyar.
pedig a magyar telepítő azt ajánlotta hogy legyen fent a kiegészítő is mert anélkül nem fog működni vagy nem lesz tökéletes.Van valakinek ötlete?
Üdv :

-
-
Bendőke
tag
válasz
Pitterix
üzenetére
Ahogy mondod. Az idén szeretnék még egy nyelvvizsgát letenni, mert az még hiányzik a doktori fokozatszerzési eljárás elindításához (meg a disszertáció, sajnos az a nagyobb falat
). Időt még csak-csak tudnék szakítani rá, de pénzem egyáltalán nincs, örömünnep az a hónap, mikor kijövünk a fizetésemből. Olyankor max 3-5K Ft marad, az meg nem elég nyelviskolára. Ennyit az egyetemi fizetésekről. Ha annyi forintom lenne, ahány septimem van az Obliban...és főleg, ha olyan könnyű lenne szaporítani... Akkor azonnal nálam teremne az adóhivatal, és igen szigorúan kérdőre vonnának, hogy mindezt honnan? 
Ja, és a fokozatszerzési eljárás elindításához is q sok pénzre lesz szükségem

-
-
katt777
félisten
válasz
Borostás
üzenetére
Na, erre a törvényre is elég magasról szarnak. Múltkor nézegettem egy Nokia 3250-et, hát, a leírásnak szinte köze sem volt a valósághoz, más készülékeknél csak pár részlet tudható meg; a lényeg, hogy csak otthon derüljön ki, ha szart vettél, és már ne reklamálhass (vagy ne vegyél semmit). Játékoknál is pont ez van, meglátod az X. szinten, hogy totál szívatás, vagy már a 2.-on hogy szimplán szar, de ott van az EULA-ban, hogy kapd be, olyan, amilyen. És csodálkoznak a warezoláson...

Megyek a Fogyasztóvédelemhez (megint). Megint LG DVD, megint H&K szerviz. Hiba elismerve, csereutalvány meg semmi, max. visszaadják a rossz készüléket. Adjak mellé számlát, ami ugye nincs, mert már ez is cserekészülék, amit negyedjére adtak végül 3 szar után. Bakker, lehet, be kellene mennem, aztán megkérdezni, hogy mire megállítanának, vajon mekkora kárt tudnék okozni a berendezésben.
Vagy csak véletlenül leverném a 100.000 Ft-os reklámtv-jüket... 
-
Borostás
tag
válasz
katt777
üzenetére
Ezt így érdekességnek írom, (eléggé sajnálom hogy már nincs OblivionHQ, kedvenc oldalam volt, ott leírtak mindent amit csak kell) Ez nem tudom mikori adat de: "Oblivionhq.hu Becsült értéke Ft 1,43 Millió" - ehez képest hol van most?, sehol.
Törvény hogy Magyar országon csak magyar nyelvű kézikönyvel vagy leírással lehet árulni bármit is, úgyhogy egyetértek Katt-al
-
katt777
félisten
válasz
Bendőke
üzenetére
Kivéve az amerikaiaknak...
Az egyébként én sem érten, hogy hányan sírnak ilyen-olyan magyar támogatásért, de juszt sem tanulnak idegen nyelvet.
Az más tészta, hogy ha valaki árul itt Mo-on valamit, annak kutya kötelessége lenne magyar nyelven árulni egy programot, és magyar dokumentációt biztosítani hozzá (látott már valaki magyar nyelvű alaplap-kézikönyvet v. hasonlovat?). Ez sajna a legtöbb játéknál nincs meg, OHQ meg amúgy is rajongói oldal (volt), nem hivatalos. -
-
sunyi94
csendes tag
Mikor lesz már jó az oblivionhq? nem tudja valaki?

-
S.O.S.
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Rendicsek.

-
katt777
félisten
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Na, ha majd összegyűjtöttétek a jókat, én is válogatok párat!
Úgyis uncsi a fúrópajzs előtt barlangászni és kapukat zárni (főleg, hogy a Sigil Chest-nek köszönhetően min 4. kavicsom amúgy is volt már mindenből).
Most úgy csinálok a fúrópajzzsal, mint a bp-i önkormányzat: jó darabig hagyom állni a túlparton.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Kb én is hasonlót írtam a #8132 hozzászólásomban. Ha a Tears of the Fiend bejött neked, akkor próbáld ki a Ruined Tail's Tale-t is az is hasonló minőségű. Az biztos, hogy ezek nem hentelést szerető játékosoknak készültek.
Katt javasolta, hogy össze kéne szedni a jó nem-grafikai modokat is, és be lehetne rakni az 1. hozzászólásba. Jó ötlet, és van is némi anyagom hozzá, csak sajnos a belem kilóg, és a hétvégéken jobbára csak a sok meló miatti jelentős alváshiányom pótolom. De egyszer talán...
Viszont ha neked kedved lenne ilyesmivel bütykölni... -
KilgoreTrout
senior tag
Üdv,
Nemrég megint játszottam egy kicsit, és felraktam két új quest modot is, amiket mindenképp érdemes kipróbálni.
Az egyik a Lost Spires, gondolom elég sokan ismeritek. Az archeology guild simán elfért volna az eredeti játékban, (sőt pl. a céh központja a leghangulatosabb főhadiszállás az összes guild-é közül), a küldetések jók, érdekesek. Van egy csomó új dolog, újratextúrázott barlangok, voiceover végig. Kb olyan hosszú, mint a harcosok céhének küldetéssorozata. Nekem nem akadt semmivel, unique landscape-hez, open cities-hez vannak kompatibilitási modok.A másik, amit csak véletlenül találtam a Tears Of A Fiend névre hallgat. Még nem játszottam teljesen végig, de elég álleejtős az egész. Állítólag több a szöveg benne, mint az egész vanilla obli-ban, ami angolul olvasni nem szeretőknek lehet kellemetlen, lévén csak egy kis része alatt van szinkron. Viszont maga a történet jobban fel van építve, érdekesebb, és jobban meg van írva, mint bármi az oblivionban. Hihetőek a szereplők, ráadásul itt tényleg számít, hogy mikor kinek mit mondunk (kit hagyunk életben), sokminden függ tőle, van vagy ötféle befejezése. Hentelés nincs benne olyan sok, de ezt tényleg a történet miatt érdemes játszani. Olyan, mint egy könyv, egyszerűen azért játszol vele, mert kíváncsi vagy, hogy mi fog történni (azaz történt, spoilerek nélkül kb arról szól, hogy kiderítsünk egy csomó mindent a saját és mások múltjából). Pár helyen igen nehéz, úgyhogy érdemes sokat menteni. Nagyon ajánlom mindenkinek. A tesnexuson van fent hozzá teljes walktrough, érdemes azt is leszedni, ha teljesen ki akarjuk játszani. Nekem nem konfliktolt semmilyen más moddal.
(Illetve volt egy érdekes dolog, a Longsword of the Dynamo-m elvesztette a solutrap képességét) -
00roli00
aktív tag
-
S.O.S.
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Szia !
Eredeti lemezem van a kiegészítőjével együtt .Azért vettem eredetit mert van hozzá fasza magyarosítás.
De én abba a várba nem találok semmit. De nem vészes majd próbálkozom máshol. Az viszont érdekes,hogy a fekete lélekkő is csak 1600 as értékű. Annyi meg van a sima hatalmas lélekkő ereje is.Üdv :

-
katt777
félisten
válasz
Borostás
üzenetére
Pedig de. Még az unoff patch-ek is fontosak! SI-ből van 1.40-es (ezt alig pár hónapja találtam), a többi régebbi, még 1.30 SI UO időkből való.
S.O.S.: Nem értem, hol keresgélsz. Egyáltalán Kvatch Aftermath fent van, és eljutottál az alkalmazhatóságáig, vagy ezen "apróságok" elkerülték a figyelmedet eddig?

-
Borostás
tag
Na naggyából végeztem a textúra "feljavításával", igen ütős lett (majd rakok fel képet) bár megítélésem szerint annyira nem lett jó mint az itt nemrégiben linkelt képek de ez van. Rendes monitorom sincs hozzá. Csak az a gáz hogy a sok .ini tweak miatt nem tudom patchelni, tehát valószínüleg újrakezdem az átírogatást.
-
katt777
félisten
A pincében. Azért nincs annyira eldugva!

Bendőke: Felteszed, megcsinálod a köveket, aztán kikapcsolod. Elméletileg a játék nem tudja, hogy a fekete kövek abból a modból valók, így megmaradnak. Persze ne a kastélyban ments! Vagy nem kockáztatsz, hanem vársz, esetleg vadászol nekromantákra, hátha van náluk.
-
Bendőke
tag
válasz
katt777
üzenetére
Nekem ezért nincs föltelepítve. Az új karakteremmel még nem kezdtem el a főküldetést. Egyelőre a tolvaj céh küldetéseit csinálom, meg a Daedra küldetéseket, aztán, ha meglesz a Gray Cowl of Nocturnal, akkor összeszedem a Greater Power-eket a kövekből, stb.
Lehet, hogy majd kipróbálom a régi karakteremmel, de most nem tervezem, hogy megint azzal játsszak.
-
Bendőke
tag
8 naponta működnek. A játékod 1., 9., 17., 25. stb. napján. Tehát a statisztikákban megnézed, hányadik napja játszol, levonsz 1-et, és ha az osztható nyolccal maradék nélkül, akkor aznap működnek az oltárok. Az a fehér fény szerintem inkább rózsaszín. Látod a fényt, beleteszed az oltárba az üres, nagy lélekköveket, és annyiszor bocsátasz rá lélekcsapda varázst, ahány lélekkövet beletettél. Utána csak kiveszed az immár fekete lélekköveket, és - remélhetőleg - az összes eléd kerülő nekromanta lelkét elteszed bennük.
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Nem sikerül fekete lélekkövet csinálnom.

Ez valóban igaz lenne,hogy csak hetente 1 szer működnek az oltárok?
Idézek egy végigjátszás leírásból.

"Nekromanta oltárok csak hetente egyszer működnek, ilyenkor az égből fehér fénysugár világít rájuk. Az oltárba beteszi az ember a lélekkövet, majd elsüt egy lélekcsapdát. Eredményül egy fekete színű lélekkövet kap "Van valakinek ezzel kapcsolatba tapasztalata.?
Üdv :

-
Bendőke
tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Hehehe... Megnézném Padre Quasimodot egy filozófiai irányba elszállt beszélgetés közben...
-
sirdond
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
köszönöm szépen ezt a kis összefoglalót

-
katt777
félisten
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Lehet később is módosítani.
Amikor anno csináltuk az 1. hszt, már külön szóltak a modik, mennyire szeretnek.
Asszem 2 napon keresztül kb. 15 módosítást kértünk... 
-
katt777
félisten
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Sztem ezt tedd valami normálisan rendezett formába, használható linkekkel(!), és tétesd be 1. hsz-ba.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
sirdond
üzenetére
Hát nálam fut vagy 70 db kisebb-nagyobb mod, de csak holnap megyek haza, akkor tudom a mod listát megnézni. Addig emlékezetből:
Van egy harcrendszert alaposan flturbózó, sokkal élvezetesebbé és összetettebbé tévő mod, a neve Deadly Reflex. Viszont kell hozzá OBSE (Oblivion Script Extender) segédprogram. A TESNEXUS-on ez is megvan, tökéletesen együttműködik az OMM-el.
Játékmenet, fejlődésrendszert megváltoztató további modokra lásd Katt válaszát feljebb.Quest/ új terület/új város modok:
Nekem a legjobban egy Simyaz nevű modder munkái tetszettek. Ezek hosszú és összetett történetek, nagy mennyiségű párbeszéddel, amelyek gyakran "lelkizős" típúsúak, és VALÓBAN befolyásolják a történet menetét. Többféle (pl. akár 6 különböző) végük is van. Ezek a modok nem hentelést kedvelőknek valók, sokal inkább hasonlítanak pl. a Planescape Torment stílusára.
-The Legacy:
http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=8356
Ebben tulajdonképpen két történetet gyúrt egybe. Ne telepítsd föl kb 20-as szint alatt, mert automatikusan elkezdődik ha alszol, és az öreg a legelején lever, mint vak a poharat, ha túl gyenge vagy.
-Ruined Tail's Tale:
http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=3027
Imperial City-ben kezdődik, az arborétumban. A többi adja magát. Egy filozófikus beállítottságú Argonian-t kapsz társul, ha végigcsinálod.
Malevolent:
http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=17781
Ezt még nem volt időm végigtolni.Más modderek kiemelkedő minőségű munkái:
Blood and Mud:
http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=12016
Bravilt teljesen átalakítja, ha van fenn már más mod-od erre figyelj. A szerző filozófiája az, hogy csak minimális segítséget ad a questek (mert több is van benne) megtalálásához és megoldásához. Elfelejtheted a térképen vezérlő nyilakat. Gondolkodni kell!
The Lost Spires:
http://www.lostspires.com/
Talán a legnagyobb szabású mod amit ismerek.Továbbiak, immár link nélkül. Kvatch Aftermath - Kvatch újjáépítése. Csak azután telepítsd fel, hogy a főküldetésben elértél odáig, ahol a Brumai védelemhez kell sgítséget kunyerálni a városok vezetőitől. Ha az megvan mehet, utána már nem konfliktol.
Mannimarco Resurrection - Mágusék küldetését módosítja. Csatlakozhatsz Mannimarcohoz, vagy egy általad vezetett új mágus alrend, a birodalmi csatamágusok vezetőjeként szembeszállhatsz vele. Az Arcane University-n lesz utóbbiak szállása. Utóbbi esetben lemondasz a főmágusi rangról.
Bartholm City- alighanem a legjobban kidolgozot új város mod.
Liberate of Cibiades- Daggerfallba hajózol el. Ne számíts tökéletes grafikai kivitelezésre- egyetlen ember által írt új terület mod-ban ez aligha lehetséges, de azért hangulatos hentelős mod. Ehhez hasonló a Silgrad Tower - ezzel Morrowindbe látogathatsz el.
Van még pár élvezetes darab, pl amikor egy orgazdát telepít Imperial City-be, és te leszel az ellátója, vagy az, amiben a fő történetszálat viszik tovább, és csatlakozhatsz a "sötét oldal" újabb támadási hullámához. Ezek pontos neve most nem jut ezembe. Majd holnap megnézem. -
sirdond
őstag
-
sirdond
őstag
Sziasztok!
Én is oblivion fannak mondanám magam, elég sok órám van benne (meg sem tudom számolni,hogy mennyi
),de már nagyon rég játszottam vele utoljára (egész pontosan mikor megjelent a shivering isles) és akkor is csak modok nélkül
De, mivel jelenleg úgy is pangás van rpg téren, gondoltam előveszem. Tehát szerintetek milyen modot/modokat érdemes felrakni, amivel új játékélményben lenne részem a korábbiakhoz képest? -
katt777
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
A gépelésbe is.
Persze, hogy hagyjuk. De ha pl. egy trainer-t nem talál az ember, megteheti, hogy trainel magának vmiből 5-öt, és levonja a pénzéből. Én megtettem már max. szinteken, ahol sehol nem képez már senki, a szintlépéshez meg mégis kéne. Most mondjuk nincs ilyen gondom, mert egyetlen fő képességem sem igazán fejlődik, ami még nincs 100-on, hiába használom őket.
Hát ritka uncsi pl. 44. szinten szintlépésnyi self-varázst végigcsinálni, így inkább sz.rok rá, osz't irtom, aki szembe jön. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
icons
addikt
Mixeld a kettő hsz-edet.
Ha varászló kasztot választtottál az elején, akkor az elsődleges tulajdonságaid között ott vannak a különböző kategóriáú varázslatok (pl Pusztítás (ide tartoznak a támadó varázslatok), Idézés (ide az idéző, milyen érdekes
), stbstsbstb)Ha az elsődleges tulajdonságaid 10zel nőnek (összesen, tehát lehet, hogy egy nő 10et, vagy 2 5öt, vagy 10 1et stbstb), akkor szinten lépsz. Ilyenkor kell fejlesztened az Intelligenciát, amitől több lesz a varázserőd.
Kapísi?
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszi a választ.
Azt mondod minél többet varázsolok annál nagyobb lesz a kék csíkom?
Aminek az értéke most pontosan 196.Én eddik úgy tudtam,hogy csak szintlépésnél van rá lehetőség ha jól tudom az inteligencia emelésével .Üdv :

-
icons
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
204 - A mana-ra, vagy mágiapontra (avagy magicka) gondol szerintem. Ami meghatározza, hogy hány tűzgolyót tudsz kilőni (amit az IQval lehet fejleszteni).
A villám mágiát én sem értem

És ugye amit mondtál, az fontos, hogy nem az számít, mennyi varázspontért varászolsz, hanem, hogy megteszed, tehát a leggyengébb varázslat is ugyanannyival növeli az értékeidet, mint az erősebbek (pl sebgyógyítás: van ami 5öt 25öt 100at gyógyít, mindegy melyiket használod, nő a képességed, tehát célszerű a legkevesebbe kerülőt)! Remélem érthető!
-
Bendőke
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Tudtommal a rombolás skill csak akkor nő, ha valamilyen élőlényre lősz. Én dread zombie-kat (ha azok nevezhetők egyáltalán élőlénynek) szoktam ilyen célra használni, ha a legkisebb tűzgolyóval lövöd, akkor alig sérül, és pillanatok alatt meggyógyítja magát, ha az embernek van türelme egy-egy zombie segítségével akár 10 szintet is léphet.
-
Psychonaut
veterán
204-es érték - WTF?
Villám mágia - WTF?
Aludni bármikor tudsz, de szintet lépni akkor, ha a fő képességeid összesen 10 pontot fejlődtek. Varázslatot meg úgy egyszerű fejleszteni, hogy ész nélkül nyomod az adott képességet fejlesztő legalapabb spellt. Pl. idézésnél csontvázidézés, rombolásnál tűzgolyó, miszticizmusnál életmutató, stb, stb.
-
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Nem olvasgattam visszafelé mert nem nagyon van rá időm.

Hogy az ördögbe lehet gyorsan megnövelni a mágia szintet? Nem varázslásra gondolok vagy valami ilyesmi.Én vagyok a főmágus de csak 204-es értékem van. Már ami a mágiát illeti. Tudom ,hogy egy bizonyos idő után lehet aludni és akkor tudok rajta emelni. De már a 30-as szintnél járok és nagyon lassan lehet haladni. Nincs valami gyorsabb mód ???
Mivel megörököltem a főmágus szobáját ott van rá mód saját cuccot készíteni ,de ahoz ,hogy valami ütőképes cuccot rakjak össze rengeteg (villám mágia szint ) kell.
Van valakinek ötlete???
Üdv :

-
Bendőke
tag
-
katt777
félisten
válasz
Bendőke
üzenetére
Ezt mi, IGAZI Oblivionosok
anno úgy csináltuk, hogy a szép jelenetnél (tájkép, akármi) gyorsmentettük a játékot, aztán kiléptünk, feltoltunk minden grafikát maxra, vissza a játékba, és tojtunk a 2 FPS-re, gyorsan mentettük a képet.
Persze macerás a dolog, de azért büszkélkedtünk, mit hoztunk össze (vissza lehet nézni). Egyébként 8800GT-n sem volt még kényszerített mód, úgyhogy nV kártyával nem sok esély volt igazán szép képet csinálni. -
Bendőke
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Ez ugyanaz a kártya, megvettem tőle, mikor újat vett... de van köztünk egy nagy különbség, az, hogy neki van türelme addig vackolni a beállításokkal, míg kihozza belőle a maximumot, én meg alig várom, hogy játszhassak, ezért aztán gyorsan beállítok valamit, ami jól megy, és hajrá!
-
Bendőke
tag
válasz
katt777
üzenetére
Hát, azon a konfigon, amin én játszom, nemigen érdemes képeket csinálni. Ráadásul nekem nincs türelmem optimalizálni a beállításokat, általában beállítok valamit, aztán, ha nem szaggat, akkor jó az... Én a játék miatt játszom, bár azt nem bánom, ha szép
Majd esetleg utánanézek a neten, - ha valahol van ilyen - hogy mik azok a beállítások, amiket még elbír a kártya, aztán azt beállítom. De nem egy új kártyáról van szó, egy 7900 GTO-ról. -
katt777
félisten
Lusta bagázs!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De szabadon lehet variálni a fejlesztéseket. Az Umbra meg gáz, hogy elhasználja a manát, és esetleg nem is pusztul meg az ellen. Annál jobban már csak Merhunes "borotvája" merül le hamarabb, no de az legalább tényleg hatásos.
Sajna blunt-om (és nehéz páncél) messze a leggyengébb képességek között van, Duskfang meg pihen a sárkány málhájában valahol. High elf mágus/vadász/harcosom van, gyorsaságra és mágiára gyúrva, bár utóbbi még így is sok varázslathoz kevés. Talán majd fölchantolok egy komplett páncélzatot manával.
, de azóta kivasaltam úgyhogy bátran jöhetnek az újabb ajánlatok.

Vagy nem