Hirdetés
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Ah, azt hiszem meguntam a játékot. Nem olyan jó, hogy sok küldetés van benne.
Most már csak nyomom és nyomom, gyorsan átmegyek mindenen, hogy a küldetés véget érjen.Azt hiszem így a kiegészítők nem lesznek kijátszva.
-
katt777
félisten
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Amíg Nehrim fent van, nem lehet Oblizni.
-
Inv1sus
addikt
Én játszom megállás nélkül. Tökre tetszik a játék annak ellenére, hogy régebben bénának tituáltam a Morrowindhoz képest. Nem tudom mi változott azóta.

-
Bendőke
tag
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Én szimplán csak nem játszom mostanában. Nemcsak Obliviont, úgy általában semmit nem játszom. Ill. annyit, hogy néha elindítom, aztán 5 percen belül megunom, és kilépek, általában anélkül, hogy elmenteném a változásokat.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Végülis nem lett ujkártya. Majd lesz. Az eltett zsozsóból beszereztem pár érdekes cuccot egy leendő második, nagyon-nagyon elmebeteg géphez, igy kártyaügyben egy olcsó, de elegáns kerülőutat választottam, lőttem egy 9600GT-t mentőövként - ez legalább megy szépen, addig jó lesz.
Látom, itt meg kihalt minden, akárcsak Nexuson, vagy bárhol... nagyon várja a nép az ötöt, ugy látom

-
katt777
félisten
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Nem nagy a különbség, mindegyikből kifoghatsz jól tuningolhatót vagy kevésbé olyat, de ahogy néztem, a simák jobban húzatóak. Az árkülönbséggel nem jobb a ti. Én mindenesetre olyat ajánlok, mint az enyém, mert ez bevált.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
Inv1sus
üzenetére
Tudod mi a vicces? Ez második karakteremmel, Leanával volt. Amikor az elsővel nyomtam végig, szintén vanilla installal, ott simán ment minden, ráadásul ott már egy mod jelen is volt, az Ayleid race mod, igy lett volna oka bugzani valami miatt. Ugyanaz a hardver csavarról csavarra, ugyanaz a konnektor, ugyanaz a szoba, ugyanaz az univerzum

Unoff patchek nálam nem jöttek be mindig szétesett tőle az egész (holott milliárd embernél meg ezek a peccsek faxásak). Egyedül a 0416 peccs ami megvolt mindkettőnél. -
Inv1sus
addikt
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Érdekes. Patchcel ezeket nem javították? Mondjuk mindegy, mert most beraktam az óvodába a pengéknél.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
Inv1sus
üzenetére
Martinnal és a fast travelnél akadtak bugok nálam, ráadásul én anno ezt a részt full vanillával nyomtam végig, tehát nem lehetett szó valami 3rdparty mod conflictről. Ha fasttraveleztem valahová vele, volt hogy nem volt ott, hanem egyenesen a quest targethez vitte: Cloud Ruler volt a cél, mondom beugrok Wendirbe lootolni (ugyis essential char, jolesz segiteni
) erre odaérek sehol senki, majd kis idő mulva jött a köv quest entry, mintha vele lettem volna a Cloud Rulerben és lépett volna a quest (lépett is). Mikor odaértem ott sem volt, majd save/load, és utána jelent meg... -
Inv1sus
addikt
Nálatok nem jött elő olyan hiba, hogy amikor Martinnal együtt gyorsutazunk, akkor duplaarca lesz?

-
Mukorka
addikt
Hi!
Felraktam az alapjátékot de már rég nem játszottam vele és le vagyok maradva. Van valami ajánlott mod amivel szebbé varázsolhatom? Sok félét láttam de talán van valami összetett ami egyszerre változtat meg sok mindent és nem rontja el egy másik mod beállítását pl.
Köszi.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Nahát holnapra kiderül minden. Az is hogy az Ultrámat vissza tudták-e hozni Oblivion bugyraiból, s az is mi lesz az utódja; de mindkét esetben lesz uj kártya. Néztem teszteket is, de érdekelne a te véleményed is, mivel jártas vagy benne, és ilyet használsz: sima 560, vagy 560Ti? Nem tudom a különbözet -ami nem akkora nagy ugyan- többet takar performanceben is?
-
katt777
félisten
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Nem feltétlenül éri meg az árát egy 570. SLI-ben néztem, alig gyorsabb 560-párnál, de még 580 is (570 meg mégiscsak butított 580). Erős OC-t egy "mezei" 560-nal is kaphatsz, illetve voltak nem is erős OC kártyák, amelyek a gyári OC órajeleken nem voltak stabilak, viszont ha ilyet veszel, akkor legalább jogosan reklamálhatsz.
-
Varlaisaran
senior tag
-
katt777
félisten
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Legalább tudjuk a hiba okát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Inv1sus
addikt
Úgy tűnik, hogy így másodszorra játszva jobb az Oblivion már mint a Morrowind. Érdekesebbek a küldetések. Amikor kijött a játék, akkor fordítva gondoltam.

-
Varlaisaran
senior tag
válasz
Inv1sus
üzenetére
Nem is annyira a mod miatt... hanem általánoságban, manapság sokunk "alapból" valami rejtélyes oknál fogva negativ "dispositionnel" közelít a másik felé, legyen szó bármiről is, általános dolgokban akár. Én is igy tettem. Lényeg, megdumáltuk, fátylat rá

A dolgot részleteztem asszem Kattnak szóló válaszban - igy képzeltem el milyen lehetett akkor, lévén Beth-ék sokat nem árultak el.De az "uj tulaj" nyilván áttervezi a lightinget ha óhajtja, mitöbb jelezte is hogy kissé fényesség van
Kiváncsi leszek az ő felfogására, hogy képzeli el, mivel küldi vissza majd a plugint ha kitalálta hogy legyen berendezve.Most én is minden nélkül tolom, 7500LE ült az ultra helyébe, azzal nagyon nem kell arcoskodni

-
Inv1sus
addikt
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Most vettem észre, hogy ezt a módot te csináltad, így megértem az indulataidat. Bocsánatot kérek a bunkó megnyilvánulás miatt.
Nekem csak tényleg a ragyogás nem tetszik, Obliviont is HDr meg Bloom nélkül játszom, a design viszont jó. Ez az én szubjektív véleményem.
-
Varlaisaran
senior tag
Basszus, pont hogy elküldtem a hsz-t vége lett szegény karinak

Katt: Hétfőn megy a G80 bga-zásra, de mellé lesz egy uj kari, az öreg enzo már csak tartalékos (és gyüjteményi darab) lesz

Köszi az segitséget, mérlegelés költségvetés, aztán jöhet a cucc - így hogy jó vélemény van róla, szimpatikusabb, mivel kissé huzodoztam a G80 utániaktól
Invisius: Nem. A véleménnyel semmi probléma, hanem "berúgom az ajtót és elóbégatom magam" stíluson kaptam fel a vizet. Másfél év moddolás óta gondolhatod, hogy sok negativ vélemény is jött a pozitívok mellett, amelyekből tanultam, és hasznomra voltak - sőt az észrevételed is helyénvaló, miszerint kissé "overbrightened" a hely, valóban. Így sikerült interpretálnom ezt a témát, így valósítottam meg - nem a tökéletest alkottam meg. Azt senki sem tudja. Részemről nincs harag, nem is jellemző rám, amíg az alapvető hozzállást kapom a másik féltől.
-
katt777
félisten
válasz
Varlaisaran
üzenetére
GTX560. Esetleg ti. Gigabyte hűtése sztem a legjobb (lásd: honlapom). Ár/értékben is GB a legjobb, 44k körül megkapod. Az enyém 1GHz/2300MHz-et visz mindenben stabilan (1,062V-on 1V helyett), ezzel HD6970-eket is ver, 6950-et biztosan, és furmark alatt sem melegszik 84°C fölé. 1Xűbb 560-akkal vigyázni kell (lásd: topic), mert az nV ajánlást nem követő (értsd: dolgokat lespóroló) kártyák hajlamosak hibajelenségeket produkálni igényesebb játékok alatt. Szóval nálam a GB bevált, ASUS-ok is jók (érdemesebb nem ref hűtőset venni), hogy ti megéri-e, azt döntsd el. Én azt rendeltem, simát kaptam, de úgy megy, hogy inkább nem kockáztatom meg, hogy kicseréljem, ha már 1x végre szerencsém volt valamiben.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Az az illető dolga lesz, ő a kész házikót kérte üresen

Szokatlan, ez tény, de tényleg igy nézhetett ki akkoriban, mindent a megmaradt "nyomokból" és a loréból merítettem Elvileg olyasminek kellene lennie egy élő ayleid valaminek, mint Angawey ahogy sikerült. Többet nem tudok kihámozni abból amit ránk hagyott a Beth
Más, és félOFF.
Tegnap éjjel betegeskedni kezdett az öreg király alighanem kevés van már neki hátra. Hétfőn VGA beszerzés indul. Nem igazán vagyok a G82 utáni cuccokkal tisztában nv vonalon... van ötleted egy jó utódra? Maradnék nvnél, de nincs fétisem, mindegy ugyis, csak menjen annyira mint ez ment. Jobb se kell de rosszabb se
-
katt777
félisten
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Érdekes, de nekem kicsit inkább szocreálnak tűnik, mint ősimódinak.
Elég hideg, hogy ilyenbe ne éljen senki, vmi életet kellene beletenni. -
Inv1sus
addikt
válasz
Varlaisaran
üzenetére
1. nem ugattam. elmondtam a véleményem. látom fájt.
2. "a csinálj jobbat" dumát a bölcsiben vagy az óvodában hangoztasd, ne itt -
Inv1sus
addikt
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Ez elég ocsmány szerintem. Legalábbis ragyogással.
-
Varlaisaran
senior tag
Ha valaki moddolni akar, kint van a kurrens projekt első része, az ABS (Ayleid Building System). Az Angawey testura-és meshkészletére alapuló teljes ayleid interior szett. Jövő hétre kész a teljes exterior is. Vanilla Obli az igénye, kajakul néz ki mindenféle über magic meg kutyafaxa nélkül.
Egy kérésre készült projekt, az illető modjában fog debütálni az ABS: Vilverin teljes renoválása.
-
katt777
félisten
válasz
Cucuska2
üzenetére
A honlapomról le is tölthető. Vigyázat, gyenge géphez nem ajánlott!!!
Inv1sus: Ini fájl mellett szükség van driveres kényszerítésekre is, hogy minden maximálisan működjön! No és persze hogy a legállatabb gépet is kifektesse.
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Másodszor futok neki az Oblivionnak és az lenne a kérdésem, hogy a kereskedőknek alapvetően sose fogyott el az aranya? Szóval látom, hogy meg van határozva mondjuk 500 gold és max annyiért tudok eladni valamit, Morrowindbe meg ugye lenullázódott a kereskedő.
Szóval ez valamelyik patchelés műve vagy így volt alapból?

Ez az ini tweak engem is érdekelne, hogy változott-e 2008 óta. Az is, hogy a most elkezdett játékomat újra tudnám-e textúráztatni hiba nélkül.
-
katt777
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
Hát, nálunk is drágább lenne, mert sikerült alkudnom, a boltos ugyanis belátta, hogy ha 1 emberen nincs 25% extraprofitja (ennyivel drágább nálunk minden BP-nél, ill. a netes rendelésnél), attól még nem éri nagy kár, ráadásul ő kapja a pénzt, nem valaki más. Így is többe van, mint BP-ről lenne, de helyben van a gar, és részletekben fizethetek (2 v. 3-ban), beszámítva a régi cuccot.
A proci/lap topicjában érdeklődj, mert biztos kapsz jó tanácsot, mit érdemes legjobban megvenni, ill. milyen lapba. De vinyót kapsz 15-20k-ért, házat kifoghatsz jót 11-13k körül (az én Signumom asszem 9600 volt, és nem kevés drága háznál jobb, DVD-írót 5k-ért, szóval ez messze nincs még 160k. Egyébként Revoltec Sixty-3 talán a legjobb ár/érték arányú kuckó. Harisnyákkal körbeporszigeteled, ventiket meg tehetsz bele tetszés szerint, ahogy idővel a pénztárcád engedi.
Amíg nyomják a válság-marketinget, azaz addig, amíg el nem vesznek mindenkitől mindent, amit csak lehet, addig nagyon nem lesz olcsóbb semmi, ezen a héten 15-20%-kal drágult egy rakás PC-cucc.Singularitynél nem tudom, jártál-e erre, az szuper gama, bemutató a honlapomon, Duke Forever elmegy, talán még a CoJ The Cartel jó lehet, azt elhozta egy haverom, de még nem nagyon volt időm játszani vele. Első blikkre nem egy nagy eresztés.
Barátom most váltott PhenomII955-ről i5-re, már azt mondja, hű de megérte, pedig jószerivel még csak rendszert telepített.
De nagyon érezni a különbséget, ugyanazok a DDR3 RAM-jai csaknem 2X olyan gyorsak, mint az AMD szintén nem elavult lapjában, stb. Mondjuk én is valahogy így voltam, amikor 6000+ból E8400 lett, azonos órajelen...Lassan letelik 3 hónap közmunka, utóbbi héten már piás romákkal... Rendes munka még mindig nincs, nem is lesz, netes bedolgozáshoz meg bp-i lakhely kell, ennyire balfaszok is csak magyarok lehetnek...

-
Antonius1978
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Nos legyen, megfogadom a tanacsod, akkor ilyet veszek, de minden kellekkel ellatva (proci, alaplap,vinyo,kartya,memoria,dvd iro,torony,tap) ez az altalad ajanlott gep itt nekem kb 160 ezerbe jon ki, az 4 havi fizum, azt nem engedhetem meg magamnak egyelore.Akkor talan varok majd tavaszig, addig gyujtogetem a penzt es remelem hogy kozben esik az ar is.
A Homefrontbol par reszletet lattam a Jutubon, ugy tunt nekem is tetszene, aztan majd egyszer kiprobalom.
Valami ujdonsag veled Attila ?
Meg ajanljal par jatekot ami figyelemre melto... -
katt777
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
Hát egy X3 totál bukta! 13k egy H67-es lap, Core i3 24k, 2x4GB DDR3 RAM CL9 12k, jó táp 15k, GTX560 44k. Ez 93k, és garantált, 955 PhenomII-t verő teljesítmény.

De, az a játék. Nekem tetszett.MasterMind: Mi történt volna? Ez egy rég kifutott, elavult játék!

-
Antonius1978
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Ne viccelj, nekem nincs annyi penzem i5-re, meg i3-ra sem

Az i3-as proci kb annyi mint egyhavi fizum
Egy Athlon II X3-at neztem ki, amugy most Intelt szerettem volna a valtozatossag kedveert, de a valasztott alaplapra epp az X3-as talal.
Forintban a gep kb olyan 100-110 kilo korul mozog, azt valahogy 3 honap alatt osszeszedem ha minden jol alakul.
Hoppa, a Homefront az nem az amcsi-koreai jatek ? A koreaiak lerohanjak az amcsikat, bingo ?
Azert kivancsi vagyok a Mass Effectre, a Crisist 2-t is vegigvinnem, es ott van meg a heroes 6 is, na meg varom a Sword of Justice nevu jatekot, magyarokkal lesz a 2 vilaghaboruban, a jutubon jelent meg rola par bemutato, meg a Feszbukon is lehet veluk csevegni. -
katt777
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
Ha játékra kell cucc, egy 13k körüli H67-es lap egy i3-mal a legjobb választás, ha kell a teljesítmény, akkor i5-2500K + ASUS P8Z68-V, ezek relatíve olcsón összerakhatóak. Játékra 560GTX alatt NE vegyél semmit hosszú távra ez éri meg.
Homefront egy le 50%-ozott FPS, nem túl hosszú, viszont szerintem nagyon jó, és ha én ezt mondom valamire, akkor az jelent valamit (vannak persze apró hibái).
Mass Effect sztem gagyi, C2 sehol nincs az 1. részhez, de nem rossz.MasterMind: Kész szerencse, hogy a topic címébe odaírattuk a dolgot...

-
Cucuska2
addikt
válasz
MasterMind
üzenetére
Kezdd ezzel.
-
MasterMind
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ahhoz, hogy hogyan hozhatnám ki az Oblivion grafikájából a legtöbbet. Találtam ugyan leírásokat ini fájl módosítgatásról, de mivel nem részletezik, hogy mi mit jelent, így ez kicsit visszatart. Erős gépem van, engem nem érdekel semmiféle optimalizáció, teljesítménynövelés, csak a grafika maximalizálása. Ehhez mérten szeretném módosítani az ini fájlokat, és modokkal megpakolni. (Természetesen nem utasítok el semmi olyan javaslatot, amitől gyorsabb lesz a játék, de csak akkor, ha ez a képi világra semilyen hatással sincs.) Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
"3 gigaherzest 8 giga rammal, 1-2 gigas monitorkartyaval stb."
Inkább jól válassz mint soksok gigát akarj, szerintem legalábbis.
Ahogy nézem az ujabb cuccok jó részénél hiába a soksok giga, mégse megy...
Kicsit kezd olyan érzésem lenni, amikor a Ti4200 mellől röhögtem ki azokat akik FX-re váltottak. Én is elgondolkodtam mi jöhetne a 88Ultra helyére, de kb olyan helyzetben vagyok, mintha mondjuk, egy régi Lambo Countach helyére keresnék az ujak közül utódot. Sokuk, amelyik tényleg lépés lenne, az tul drága, amik közelebb állnak a kerethez, azok meg alig mennek jobban vagy nem is. (erre jó példa a 88Ultra vs. GTX460 házitesztem - ahoz képest, mennyire hypeolták a Fermit anno, hát nem sokkal volt jobb az egészségügyi okból downclockolt Ultránál, magyarul egy gyári állapotu Ultra XXL elverte volna a 460at mint a répát)... Egyenlőre letettem a fejlesztésről, egyre inkább azt kell csalódnom hogy az öregszaron még mindig elmegy minden...
Ha már igy szóba került, kiváncsi lennék javaslatokra mit lehetne érdemes venni, engem elsősorban a vga érint.Amugy nem nyomod már az Oblit?

-
Antonius1978
addikt
válasz
katt777
üzenetére
A Fallout New Vegast letoltottem volt, de nem sikerult elinditsam, mar nem emlekszem milyen okbol.
Nos, nekem a Borderlands nem tunik ipari hulladeknak, elsore igazan elvezetes, jopofa hogy millionyi fegyver van, olyan Diabloszeru a felepitese ilyen szempontbol.
Annyiban ver minden jatekot, hogy nem fagyott meg ki egyszer sem, a Fallout 3rol ezt nem mondhatom el, es a rajzfilmszeru grafika is jopofa, tetszik.
Amugy a haver feltette a Deux Ex 3-at, csak idegesitett hogy olyan lassan mozog a karakter vagy mi...de lehet hogy a geppel volt a baj, vagy az egerrel, mindenesetre egy ellent sem tudtam leloni, azonnal kicsinaltak, igy 5 perc kinlodas utan mergesen kileptem a jatekbol.
A Homefront ismerosnek tunik, de nem tudom hova tegyem, ez mifele jatek ?
Amugy nezegetem az egyik szamitogeparusito ceg honlapjat, kellene vegyek egy uj gepet, mondjuk egy 3 gigaherzest 8 giga rammal, 1-2 gigas monitorkartyaval stb.Csak azt nem tudom mikor lesz ra penzem, a mostani gepemet is el kellene adjam valahogy.
Ha sikerul hogy az angyal meghozza, akkor vigan tudok majd jatszani a Skyrimmel is, na meg a Deux Exxel es a Mass Efect nevu jatekot is ki akarom probalni, valamint a Crysis 2-t is. -
katt777
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
Arra van a kereső...

Fallout NV sem rossz, csak nem lehet modolni, mert steames cuccok kellenek hozzá. Feltettem rá az update-et a DLC-kkel, azóta nem tudom használni a régi mentéseimet, ergo játszhatom újra az egészet.
Mondjuk amikor az elején megjelent a semmiből egy deathclaw, elküldtem a jó anyjába az összes programozót, de szerencsére TGM segített.
Amúgy ebben is vannak olyan dolgok, hogy pl. deathclawk 1x csak sebezhetetlenné válnak, még könnyű módban is (TGM kiderül, hogy azért mégsem, csak egy csordára való lőszert kell beléjük pumpálni). Borderlands egy ipari hulladék, pedig engem is megfogott anno, többször is nekiálltam, 1x végig is toltam, de pl. a DLC-k már totál szívatásra vannak belőve (tehát már nem csak 5 fejlövéstől nem hal meg az ellen, hanem egy pofába rakétázástól sem), demigod módban meg nem az igazi a játékélmény. Deus Ex 3 viszont nagyon jó, vagy ha FPS-t kedveled, haveromtól kaptam egy Homefront-ot, nagyon király gama (szeretem ezeket a B-szériás "vackokat", ezeknél még van játékélmény). -
Antonius1978
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Na szevasztok, irto reg nem jartam a forumon, ujratettuk a gepem es torlodott az oldal hivatkozasa, egyszeruen nem tudtam merre keressem.
Hogy vagytok ? En a Fallout 3-at toltam, aztan raalltam a World of Tanks-ra, a tegnap pedig az egyik baratomnal megneztuk a Borderlands-ot es marhara tetszik, meg akkor is, ha picitt ismetlodoek a kuldetesek, azaz neha egyhangu.
-
Varlaisaran
senior tag
Nexus is tele van ezekkel a szemetekkel.
Dinnyecsöcsű japániskoláskislányfejű tüsarkas ribik hatméteres karddal.
Ez kell a népnek... -
J3richo
tag
Sziasztok!
Hol találok a játékhoz felnőtt módokat? Amitől véresebb lesz, a nők pedig szebbek
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
100 óra? Obliviont? Nemár. Nem krájzisz ez hanem egy élvezetes kalandjáték vazze

Nekem kb 100 óra?
Elkezdtem felfedezni a gémet, bemerészkedtem mindenhová, próbálgattam a dolgokat, és felejthetetlen volt az első végigjátszás Nara karakterével, teljesen vanilla Oblival.
Első cave-em asszem a Dzonot volt, első Ayleid városom pedig Wendir, első fortomra már nem emlékszem, talán Linchal - mivel utban voltam Weynon priory felé. A poén, hogy mire majdnem kész volt a main quest, addig azt sem tudtam hogy fast travel létezik
És igy utólag nem bánom, mert olyan játékélményt adott ezáltal, amit eddig talán az Eye of Beholder, vagy Ambermoon volt képes nyujtani. Talán még az Időrégész C64en. -
katt777
félisten
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Nem a megfelelő helyre, és nem a megfelelő smileyt tetted.

-
katt777
félisten
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Gondoltam, ebben a topicban leesik, hogy az átgázolás az Oblivionra vonatkozik.

-
katt777
félisten
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Előbb fogom törölni.

Abu85: Kb. 200 óra játékkal már elmondhatod, hogy belekezdtél a kijátszásba. Véleményem szerint érdemes gonoszkodással kezdeni, ezeket végigcsinálni, aztán megjavulni, hogy a lehető legtöbb küldit tudd végrehajtani. Van pl, amit én nem kapok már meg, pedig a 3. végigjátszásnál vagyok.
-
Varlaisaran
senior tag
Open ended a gém, tehát amig jolesik addig krúzolhatsz végig cyrodon, ameddig akarsz

Sőt, ha elkezdesz modokat gyüjtögetni, kipróbálgatni, akkor jössz rá hogy az igazi feelinges oblizás a főszál után kezdődik csak igazán
Számos olyan mod született, ami egyenként vagy együtt is messze verik a main questet. Ha odakerül a sor, itt tudunk ajánlani néhány érdekességet. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Srácok nem röhögni, de én csak most kezdtem hozzá az Oblivion végigjátszásához. Na most megvettem a játékot, meg a kilenc lovagjai és a reszkető szigetek kiegészítőt. Annyi lenne a kérdésem, hogy a főszálat mindjárt végigviszem, illetve már nincs sok hátra. Ugyanakkor még a szigetes küldetésmódba bele sem kezdtem. Annyi lenne a kérdésem, hogy a főszál vége előtt csináljak meg mindent, vagy a dolog lényegtelen, mert a játék addig hagy játszani ameddig akarok. Szóval a főszál végével nem lesz vége a játéknak?
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Ja, kicsit buggás. Néhány quest épp elkezdődik, de kakukk... kis guglizással megtudtam hogy sokat nem fejeztek be, ilyen pl Nexus halls of Treomar. Bár valóban akadnak bugok, meg szrságok, de szvsz. igy is messze jobb mint az alapjáték, legalábbis én jobban éreztem magam Nehrimben mint Cyrodban

Ha még nehrimelsz, figyelmedbe ajánlanék egy érdekes modot.
A questline után player home-é alakitja a Sanctumot, ellentétben a vanilával, ahol idiota módon körbe collisionozták

-
katt777
félisten
Hát egyre kiábrándítóbb ez a Nehrim. Egyszer a mágusok meg sem mozdulnak, hiába nyilazom le a mellettük levőt (mondjuk, aki hülye, haljon meg), lenyomok mindenféle szörnyet, erre bemegyek egy barlangba (útban a tervrajzokért), és csak állandó öngyógyítással tudok lenyomni 3 farkast, a 700 aranyas bountyt letudva megkapom a pénzt a teljesítésért, felveszek egy újabbat, de nem jelenik meg semmi, ott a teljesítetlen küldiknél a már ki is fizetett, hát...

-
Varlaisaran
senior tag
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ha megint ugyanúgy felraknád, megint működne minden. Elméletileg a legbiztosabb módszer lementeni az egész játékot (az Apddata könyvtárból is), aztán baj esetén nem kell újra végiggyűrni a több órás telepítési macerát.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Kezdtem egy újat, és elvileg minden DLC-t beadott, az már megint egy más kérdés lenne, hogy ha letörölném mondjuk az Obliviont úgy komplettben és felraknám újra sikeresen tudnám-e aktiválni a kiegészítőket.
MOD: ez alapján a hozzászólás alapján megnéztem az Accomat és nekem is DeLuxe-om van (öröm boldogság). Ezért tudok mindennel játszani.

-
Cucuska2
addikt
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Csak szeretnék. Nem tudom miért, de szeretnék.

-
Cucuska2
addikt
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Szeretnék egy börtöncellát.
-
Varlaisaran
senior tag
Release pár napon belül.
Maradt még két kérdés, amit nem akarok egyedül eldönteni.
Mivel játékosok vagytok, ezért ötlezehetnétek az alábbiakra:1. - Egyszer volt már téma... a raktérben levő ládákat csoportositsam-e , és ha igen, mi szerint; avagy mi legyen a ládák címkéje, miféle rendszer szerint legyenek. Ez olyan kérdés, ahány játékos, annyi elképzelés. Megpróbálok azért valami normálisat csinálni, minél több 5let, annál jobb.
2. - Egy player home-ban zavaróak e a tul hangos ambient zajok, mint pl szélhang, csippcsiripp, miegymás. Ki hogy vélekedik erről, mi tetszik neki.
3. - MInden egyéb-bármi-akármi javaslat, ötlet, dejolennehalennebenne, stbstb.
Csoda scripteket, kapcsolható villanyt, fürödhető fürdőkádat, lehuzható vécét meg hasonló debilségeket nem vállalok

Jó ötlet esetén creditet adok a readmeben

-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Ez már igaz. De dobozolva 6k alatt nem úszom meg, így meg csak 1,8 volt, sőt azt is ajándékba kaptam

Karesz:
Na ez tényleg fura. Viszont ebből én azt szűrtem le, hogy hajlamosak cserélgetni a kulcsokat, és ha nem figyelsz, akkor így jársz mint én. Te jól jöttél ki belőle, GOTY helyett Deluxe, én pont fordítva...
De már rajta vagyok, vámpíros topicban írtam is. -
hoffman_
nagyúr
Közben kiderült, hogy a steam baxta el nekem. Már egy hete levelezek velük, most beindult, és kibújt a szög a zsákból. Mondták, hogy miként deríthetem ki, hogy GOTY vagy GOTY Deluxe az enyém. Az alapján sima GOTY. De akitől kaptam állítja, hogy Deluxe-ot vett, illetve van egy ilyen képem is, úgy hogy most elég komolyan tudtukra adtam, hogy kérem szépen a nekem járó serail, és egy standard GOTY kulccsal ne akarják kiszúrni a szemem.
Egy éve nem beszélek/írok angolul, mondjuk csodálom hogy képesek voltunk ezt lekommunikálni

-
katt777
félisten
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
+ Elydan
A modokat is célszerű a kiadás sorrendjébe tenni, az unoff patcheket semmiképpen nem kihagyni, ezeket MINDIG a javított után közvetlenül, végül a fordítást. Úgy nem lehet hiba. Nekem az összes problémám annyi volt a honosítással, hogy a karaktereket telepítve szétqrta az összes szöveget a játékban. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Elydan
üzenetére
Sajnos magyarítással kapcsolatban semmi tapasztalatom nincsen, sosem használtam. Azt tudom, hogy többeknek okozott grafiakai glitch-eket. A telepítési sorrend megfelelő volt? Itt ellenrizheted Van fent más mod? Ha igen, akkor a betöltési sorrenddel lehetnek gondok. Ha nincsenek, akkor feltételezem, hogy a magyarításnak a hivatalos patch-ek és az unofficial patch-ek utn kell betöltődnie. A betöltési sorrendet pl az Oblivion Mod Managerrel tudod állítani. Az 1 hsz elolvasása erősen javallott, esetedben különösen a "telepítés, grafikai beállítások..." link.
-
Elydan
aktív tag
Sziasztok,
az alábbi problémával találkoztam:
feltettem az obliviont, meg shiverig isles + knights of the nine-t. Emellé pedig a magyar morrowindos "patchet".
Vmit elronthattam mert nem lett az egész játék magyar nyelvű,és elromlott a knights of the nine kiegészítő

Lópáncélt tudok venni, de nem látszik semmi a lovamon belőle. A fagyszirt orom látszik a térképen,de ha odamegyek nincs ott semmi, csak ilyen sárga csillag benne vmi hibaüzenettel.
Találkozott vki már ilyen hibával?
-
katt777
félisten
Múkod!
Azért nem kicsit durva (ezért nem különösebben szeretem az efféle modokat), hogy amikor kiszabadítottam a csajt, hirtelen megjelent egy kupac vörös gatyás szürke mókus, hogy egymástól lépni sem tudtak, a segéderőként érkezett emberek meg egyszerűen beléjük folytak. Ütöttem-vágtam, akit értem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
katt777
félisten
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Szóltam, kösz.
-
katt777
félisten
válasz
Varlaisaran
üzenetére
A ZOLDAL nem gyün!
Most gyün, de a nagy ződ dónlód gomb nem múkod.
A files gomb sem múkod. 
-
katt777
félisten
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Hát, ez nem jön be.

-
Varlaisaran
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Nexuson fellelhető egy ilyen mod, müködik is, próbáltam. Vagy megpróbálhatod kitotózni a Teleport Rune FormID-jét, ami lehet akár a Varla Stone-é, ha azt nem változtatták meg, és akkor additemmel mindig lesz teleport póvered

-
katt777
félisten
Van a Nehrimben valami gyors mód az utazásra? (nem az idióta teleportálás-varázsra gondolok) Nem kicsit unalmas folyton oda-vissza gyalogolni.
Egyelőre TCL-lel rövidítem le az utakat, de ez is időbe kerül, még ha kevesebbe is, mint fel-le kígyózni a hegyekre. -
katt777
félisten
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Mi, öregek...

-
-
katt777
félisten
válasz
Bendőke
üzenetére
Zárásul: Nyugodtan feszegesd a kérdést, de előtte kérdezz meg ügyvédet, aztán, ha nem adnak fizut kp, meg még ki is rúgnak, perelheted őket 1000-rel kártérítésért. Csak legyen miből megélned addig.
Ennyit az állampolgár jogainak védelméről. Fogyasztó vagy, azaz rabszolga (azt teszed, amit mások akarnak), ez a lényeg. Utoljára szabad az "átkosban" voltam. 
Az egyház, a vallás nem más, mint a legundorítóbb szélhámosság (főleg, hogy 1 bővített mondatban megcáfoltam bármiféle isten létezését már megboldogult ifjúkoromban). Honnan veszed, hogy nem vagy köteles fizetni az egyháznak?
A te adódból (is) kapják a horribilis támogatást az ingyenélésükhöz!
(Nem a felajánlható 1%-ra gondolok.) Nem gondoltam, hogy ilyen könnyen át lehet verni valakit ebben a topicban.
1X próbáld meg nem befizetni az adódat... 
hoffman_: Fenét! Akkor vagy a leggyorsabb, ha reflexből csinálsz mindent, mert nem kell megjárnia az információnak a hosszú utat a kéz és az agy között (lásd még: harcművészetek). H begyakorolsz egy elcseszett irányítást, utána újra meg kell tanulni a normális játékokat használni. Haverom ugyanígy volt, amikor NFS6-hoz átszokott a motorháztető nézetre, aztán minden más játékban folyton-folyvást falnak ment, mert belső nézetben, ugye, nem a kocsi középvonalához kell leprogramozni az útvonalat, ezért is hanyagolják ezt az igénytelenebb játékokban. Amúgy a külső nézet véleményem szerint nem más, mint durva cheat.
(Leszámítva Lara popsiját és cicijeit.
) -
Bendőke
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Ha 150 emberből (de akár csak 20-ból) te vagy az egyetlen, aki kp-ért kapálózik, akkor könnyedén el tudom képzelni, hogy a munkáltatónak megéri egyszerűen keresni egy munkatársat, aki kibékül az utalással is.
Igen, erre is gondoltam, mikor nem nagyon feszegettem a kérdést, hátha egyszerűen keresnek helyettem másikat. Bár - szerintem - elég jó vagyok abban, amit csinálok, de azt azért nem hiszem, hogy csak ezért megtartanának, ha nagyon fölrúgnám a bilit. Sőt...
A bank az egyház mellett az egyik legmocsokabb intézmény véleményem szerint.
Bár nem vagyok vallásos, de az egyház nyújt is valamit (lelki támaszt, közösséget) annak, akinek szüksége van rá, a pénzéért cserébe, amit ráadásul (most már) nem köteles odaadni. Egyszer próbálj meg nem fizetni a banknak...
Téma/Témák részemről OFF.
-
Bendőke
tag
válasz
katt777
üzenetére
Ezt már egyszer letisztáztuk, szeretek vele játszani, egyedül az irritál, hogy nem lehet first person nézetben irányítani. Nekem a célzással nem volt ilyen gondom.
Kösz a tippet, utánanézek, bár van egy olyan érzésem, hogy nem fogom tudni kivitelezni. Nálunk nem volt választási lehetőség (legalábbis nem mondták), de egy közel 4000 főt foglalkoztató intézménynél nem is csoda. Mindenesetre, ha sikerül is, nagy harc lesz a bürokráciával, akik még nem döntötték el, hogy ők vannak-e értünk, vagy mi őértük - bár ez utóbbi szinte tipikus magyarországi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szinte Új Logitech ASTRO A50 Wireless Gen 4. Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- ASUS RX 6600 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nero okozta. Hogy szakadna rá egy hegyi troll...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De nagyon érezni a különbséget, ugyanazok a DDR3 RAM-jai csaknem 2X olyan gyorsak, mint az AMD szintén nem elavult lapjában, stb. Mondjuk én is valahogy így voltam, amikor 6000+ból E8400 lett, azonos órajelen...

Mondjuk amikor az elején megjelent a semmiből egy deathclaw, elküldtem a jó anyjába az összes programozót, de szerencsére TGM segített.

Manapság kb. 5 db játék tesz ki 100 órra játékidőt, jó esetben.
Aki megelégszik a vanillával, és átgázol mindenen, az gyorsan végig tudja csinálni.

)