Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SystemRoot

őstag

válasz Jorus #3247 üzenetére

Hát jah. Egyetérek.
    Meg mondjuk azért vannak hülyén elgondolt dolgok benne. PL a Thieves Guildet tiszta RobinHood-os jófiús-ra csinálták meg. Semmi gonosz nincs benne az ég egy adta világon. És mégis ha visszalopod a szegényeknek a pénzét a waterfronton kapsz infamy-t... azért ez eléggé nevetséges. Ráadásul ha Ko9-et megcsináltad, akkor innentől kezdve valami hihetetlen elképesztően irritáló módon hirtelen mindenki tudnifogja hogy bűnt követtél el. 1. Már honnan a bánatból tudják? 2. Miért kell mindenkinek megjegyeznie ezt hogy "csalódtak benned, bűnös vagy". Hát én idegbajt kaptam ettől, szal ha valaki ilyet tapasztal nyugodtan használjon konzolt és "setpcinfamy 0" parancsal törölje az infamyjét.

De a legdurvább hogy a Thives Guild-ben összesen 29 Infamy-t lehet összeszedni, namost ez kérlekszépen több mint amit a Dark Brotherhood-ban szedsz össze... ...
    Hát azért ez eléggé vicces.

Szal jah ilyesmin lehetne javítani, TESV-ben. Mondjuk amit én igazándiból szeretnék az az hogy a spell-rendszert csinálják komplexebbre és sokkalta látványosabbra.

ok mingyárt meglesem mit írtál.

Üdv: SystemRoot

Új hozzászólás Aktív témák