Hirdetés
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sundesz
üzenetére
Mázlista! Csak az alapjáték, vagy legalább Gold-ot találtál?

Skacok, most pucolom le a Gears of War-t. Nekiálltam 3x is, hogy hátha tényleg jó a belső nézet hiányának ellenére, de mindannyiszor egy gagyi ócska szar dedós-szívatásnak találtam, agypörkölés konzolidiótáknak. Béna irányítás, ugrás/guggolás hiánya, szép, de kényszerített pályák, 4 tárat üríteni az ellenségbe, hogy megpusztuljon, én sokkal jobban sebződök, mint az (és mindez könnyű szinten), folyton lyukakból özönlenek (éljek az lqrt scriptelés), már fél óra után hihetetlenül unalmas az egész. És persze szívat is. Nekiállok AC-nek is +1x, de sztem az is így fog járni újra. Hű, de jó, amíg ilyen szarokat adnak ki, nem kell VGA-t újítanom. Csak ki ne jöjjön valami TES V!
-
Sundesz
addikt
Ma este sétálgattam a Tecsóban, és látom, hogy 75%-osan leértékelt DVD tokos valamik vannak egy kupacban. Kicsit turkáltam és jé, hát nem az Oblivionra akadtam. Meg is vettem potom 500 Ft-ért. Szegény Tecsó nem tudja mit értékelt le.
Boccs az OFF-ért, de még mindig nem hiszem el. -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
No, akkor azért fut neked még rendesen. CCC majd muszáj lesz, ha igazán szép képet akarsz (High Dynamic Range lighting with 8X AntiAliasing and 16X Anisotropic Filtering, ami játékból nem megy). No és persze a max árnyékok is sokat jelentenek. Különbségekről is vannak képek az oldalamon. De egyelőre csak óvatosan a 3850-nel, mert a végén még lesz egy olyan fixa ideád, hogy egy 4850 kell neked most rögtön.
Hú, asszem a Catalyst AI kikapcsolása miatt nem volt rendben az élelmosásom! -
TTomax
félisten
fuu baj van....Ez mitöl van? meg 10FPS közben...
Illetve gondolom ez az illumination.... de miért? -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Thx
Örülnék ha egyszer a winyózal is csak ennyi bajom lenne
Közben lövögetem el a képeket,sztem holnap fel is tudom majd dobni őket 
Viszont mára ennyi volt,lemerül a laptop és lusta vagyok felkelni a töltért. Inkább Oblizok
Szóval kellemes estét mindenkinek a továbbiakban! -
katt777
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
TDU: trainer. Én sem cheatelek, ha a játék nem teszi.
CoD4: Hát, tényleg nem veszünk össze rajta, de a kilőhetetlen géppuskafészkek, a semmiből a pályát teljesen ellepő, és egymáson is át-keresztül lövöldöző terroristák (miközben a megmentendő parancsnokom nem hal meg, hanem pisztollyal lövöldözik rájuk), és hasonlók, sztem ez mind nem túl reális. Mert én már csak önállóskodom, nem szeretem, ha vezetgetnek.
Végre sikerült egy tökéletes install?
De ha jön a sok FPS, vadászd ám le őket, hogy nőjenek a skilljeid!

TTomax: Az egész Oblivion könyvtárról csinálj egy másolatot, aztán tedd fel a QTP3-at (és a patchét). Ha nagyon belassulna, töröld ki, és tedd vissza a másolatot. Játékban milyen beállítást használsz? Én HDR-t, és AA-et, AF-et driverből tolom rá. Ez is durván lassít, viszont gyönyörű a játék képe. Ja, és arra figyelj, hogy IW-t BC előtt töltsd be, valamint NE Weathert ne használd NE Weather HDR-rel együtt. Ha IW-t az oldalamról töltötted le, akkor rendben van, ha máshonnan, akkor kell neki bugfix, különben a végső harc után eltűnik IC alja.
Jorus: Hogy sejtettem...
Persze nem biztos, de egy haveromnál a Stalker csinált ugyanilyen lefagyásokat, kilépéseket. Mondtam neki, hogy mielőtt tönkremenne a meghajtója és a gyári lemeze is, tegye föl a fixet, aztán szépen ment is minden. -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
A valóságtól 10x-20x magasabb árak,az vmi bug vagy hiba.. Egy barátom is panaszkodott,hogy a TDU-jában többmilliós kocsik vannak. Nálam tök okés. 80.000 egy Viper, 71.000egy Corvette. Bár egy Pagani vagy SLR persze 400.000. De ez reális és össze lehet vakarni,sztem elég könnyen
TDU-ban soha nem csítelek. De a zsarukat leállítani...azt hogy lehet? 
CoD2 király volt. CoD4 mégjobb,sztem elég reálisnak mondható,de ezen ne vesszünk össze

Am most pakoltam fel az Oblit,és végre futnak a modok is
És meglepően szép. És gyors! Erdőben jönnek ilyen 40-60fps-ek
És tényleg nem akad,és szép. Egyszerűen nem akarom elhinni...Ilyen nincs... -
katt777
félisten
QTP helyett inkább Illumination Within-t és Better Cities-t pakolj föl, no meg Natural Enhancement pack-ot. Ezektől lesz igazán szép a game, QTP3 csak 4X textúrákat tesz bele, ami megeszi a VGA memóriáját. Egyébiránt én még az alap 5-ről 9-re tettem a látótávolságot, hogy ne a semmiből pattanjanak elém az épületek még max beállítással is. Persze ez is igényes, szóval nem véletlenül van 17-22FPS-em a játék bizonyos részein.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
CoD4-en én dühöngtem 3 napig, annyira ratyi (a sok csalás és az elcseszett scriptelés miatt), aztán Airborne után rájöttem, hogy egész tűrhető, ha az emberben lakozik némi mazochizmus, és nem várja el a realitásnak legalább a látszatát egy programtól. De ha neked tetszett, akkor egészségedre!
Szerintem CoD2 klasszisokkal jobb volt, az 1. rész meg még inkább. Trackmania... hát, azt én egyszer kipróbáltam, és letöröltem. TDU és C sztem még elmegy, főleg, ha előzőben lekapcsolja az ember a rendőrautókat, nehogy már egy pici koccanásért minden zsaru engem üldözzön! A valóságtól elrugaszkodott 10-20X árak..., hát arra meg ott a money cheat. Ha a játék csal, illik visszavágni.
Én most még a Suffering TTB-t nyomom, hát, az nagyon durva. 
Nem beszélni kínai?
Pedig tök 1szerű. User-edben van egy Oblivion könyvtár, azt mented ki, registry-ből meg amit találsz Oblivion kif.-re rákeresve. Hidd el, jobb fél perc alatt használhatóvá tenni a játékot, mint újratelepítgetni. Ha megvagy, szerintem mentsd el a fentieket a későbbiekre tekintettel. -
TTomax
félisten
Ezek a patchek...ááááááááá..... újrakezdtem,kiértem a csatornából,és nyitva maradt a szám...ilyen nincs...és még jobban is fut...a QTP még majd csak ezután jön...pffff....

-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Hát azért telepítem újra,mert nem volt kóser
És fogalmam nincs arról,amit most leírtál. Ergó marad a reinstall
Turok? Egészségedre,remélem ízlett. Nem árt a változatosság
Én most szereztem meg origi CoD4-et és életem egyik legjobb 3 napját köszönhetem neki
Nameg TDU,Crysis párhuzamosan fut.... És a legújabb őrület a TrackMania
Ajánlom mindenkinek -
katt777
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
Pedig én közben egy Turok-ot is végignyomtam. Egyébként miért is telepíted újra? Nekem egyszer felkerült, aztán lementettem a User-ben tárolt beállításokat a gyökérmeghajtóról, illetve Registry-ből az install bejegyzéseket, azóta, ha netán új rendszer kell, csak reg import, fájlok meg Userbe, és voilá, minden flottul megy (fél perc), nem kell szarakodni telepítéssel, modokkal, betöltési sorrenddel, stb (több óra, kivéve Jorust, akinek ez külön game
). Ja, a játékaim persze nem a rendszermeghajtómon vannak. 
Jorus: Lemezről futtatod? Ha igen, akkor NoDVD fix. Másolásvédelem (gyári vírus) gyakran szívat.
-
hoffman_
nagyúr
Üdv Újra!!
Úgy terveztem a belépőt,hogy egy csokor képpel indítok
DE ehelyett épp Obli-reinstall megy
Úgyhogy türelem.Srácok,nem kicsit haladtok
Ezt lehetetlen behozni 
-
-
katt777
félisten
Attól függ, milyen verziód van. EU/UK alapjátékra UK patch kell (ha SI-t is telepítetted, akkor az a verzió), máskülönben nem fog telepedni. Magyarítás nem zavar be, az csak egy mod.
A Gold US verzió, és szerintem a Collector's is. Nekem szerencsére alapjáték van és kiegészítőkkel, azzal megy minden (mert ahhoz csinálták a patch-eket és a modokat, a későbbi kiadások már más bug-okat tartalmaznak, és mások is.Ha nem nézted még, vess egy pillantást a felhősökre. Én ott temettem a C-t és a DX10-et. Attól persze ezek a játékok még mindig jobbak, mint DX9-ben, de látható, amit Carmack atyánk is mondott: Mindent meg lehet csinálni DX9-ben.
-
katt777
félisten
Nincs rendben, mert nem tetted föl az 1.2.0416-os final patch-et (és az unoff. patch-eket sem). Ezeket is megtalálod az oldalamon a letöltéseknél.
Most pedig mindenkinek 2 kép a full grafika szépségeivel (Hoffman, Kareszovics, hol maradnak a képek?):
Csak mert amíg várnom kell a tolvaj-munkaadómra, leharcolok egy napot az arénában. Ja, a két pihenő öklöző mellett kipakoltam nagyon nehéz záras ládáját a nemtomkinek.
Felvettem videóra a sárkány hazaküldését, majd linkelem.
Vazz, most nézem, hogy távolabb az arénában nem csinálja meg az élsimítást! De mé'? Na, majd megpróbálom levenni a 24xEdge Detect beállítást meg a Temporal AA-t, hátha az zavar be, de eddig még nem csinált ilyet... Vagy a perspektivikus mód zavarja be? Bosszant...
-
TTomax
félisten
válasz
katt777
üzenetére
a csere az már régóta érik,(azért is vmodolok ilyen bátran) csak legyen HD4870 olcsóért,addig gyúrhatok a procimra...tápomra...
A QTP3-at egyszer felraktam,de csak a majd 2G-at.Szép nagyon csak ehhez a VGA-hoz nagyon sok..most valami érdekes verzióm van mert az indítópultja is más... valami 1,15XXX-ös..alul vannak gombok medim,high,very high... az előzőben nem voltak...ez igy rendben van? -
katt777
félisten
És még fel sem tetted a QTP3-at, Illumination Winthin-t, BC mdot, stb. VGA csere lesz nálad, az biztos (láttunk már ilyet
).
Sárkány. az Mod, igen, bár, gondolom, nem erre írtad a Mod-ot. Csak ha már...
Oldalamat ismered, Programok/Oblivionban találsz sok-sok képet, meg itt is, ha kicsit visszalapozol (Crysis DX10-et alázandó), milyen grafikád lenne full extrásan. Hát, ha valamiért, ezért megérte bevállalnom anno a 3870-et, és mivel maxon HDR-rel + driverből mindent maxra kényszerítve játszom, a 8800GT sem volt gyorsabb. -
TTomax
félisten
Szint 5 megvan

katt777
Aham csak az megy egyfeszt meg az ugra-bugra közben olyan Quake stilusban
Lovat is kaptam,de az egyik az összeszakadt amikor ugrattam egy szikláról lefelé egy domboldalon (franc se látta hogy ott hirtelen meredek) a másikat meg letámasztottam valahol Kvatcban...jobban tetszik gyalog mert mindent össze tudok szedni,nem kell le-fel szállni -
katt777
félisten
Hát, nekem nem fagy, nem színeződik, egyáltalán: semmi baja. De bogarat tettél a fülejembe, vazze, most muszáj lesz megnéznem!
Én sehol nem tapasztaltam, hogy visszavenne 3D terhelés alatt, ezt az AMD-m csinálta, többek között ezért is ment. C2D szépen felkapcsol, és úgy marad, amíg szükséges. -
Nos, hát jah.
Kíváncsi vagyok hány szintet lépsz így helyből.
Amikor ott a nyilashold vagymiapék, akkor mehetsz szunyálni. Egy alvás, egy szintlépés, ezt játszhatod addig, amíg világít a holdacska, de vigyázz, mert az ellenfelek is erősödnek a szintlépéseddel, és jönnak az egyre morcosabb muksók, szal 10 fölé ne nagyon menj így nagy hirtelenjében, olyan 15 körül már elkezdheted a főküldit. -
TTomax
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Alvás kell hozzá???Jézusom köszönöm...azért irogatja ez nekem hogy meditálnom kellene
Már megyek is vissza 
Rögtön ez történt.
Köszönöm
-
Kareszovics
addikt
Látsz e kis napocska/holdacska félét lent a monitor alján középen; ha igen akkor azt jelenti szintet léptél, csak éppen nem aludtál (alvás kell a szintlépéshez).
Nagyon figyelj oda alvás előtt, hogy van e porfirik hemofíliád (bocs a fonetikusért
), mert akkor alvás után még faszán belegabalyodhatsz a vámpírizmus rejtelmeibe. 
-
válasz
katt777
üzenetére
Tartok tőle, hogy fullra rakott en.gazd. funkciókkal (aktív C1E, Thermal Monitoring, EIST, win alatt min. en.gazd.) Obli alatt, ha nincs nagy CPU terhelés, visszaveszi a procit 2GHz-re, aztán, amikor hirtelen betámad 3 bandita, és rakná vissza a szorzót meg a VCore-t, szétfagy szegény. Cheydinhalban is akkor fagy BC-vel, ha a házakat bambulom, és sokan vannak az utcán. Szal, ha lehajtott fejjel rohanok át a városon DB HQ-ra, akkor nem fagy, de ha bambulom a házakat, meg az embereket, akkor hajlamos csontra fagyni. Ugyanígy fagy, ha hirtelen változik a CPU terhelés. Ezért gyanakszom az en.gazd funkciókra. Holnap lesz időm kipróbálni, hogy akkor is előáll-e ha mindent ien funciót disabled-re teszem.
-
TTomax
félisten
Sziasztok!
Én most találtam meg ezt a játékot,és beleszerettem.A legelső probléma ami felmerült,hogy nem tud a karakterem szintjét emelni.Látom,hogy a fő tulajdonságokra kell gyúrni,de ennyi idő lenne egy szint ugrása? -
Katt neked a wolfi aktív en.gazddal hajtódik? Obli alatt visszapakolja a szorzót?
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem tudom, még Túrok.
De pl. tegnap néztem az új Majmok bolygóját, és amikor visszament a főhős az időben oda, ahonnan jött, modern világ volt majmokkal, a gonosz majomtábornokot alapítóként tisztelve, akit évszázadokkal később legyőztek. Na, ha egy ekkora baromság elmegy egy "komoly" amerikai filmben, akkor nehogy már kiakadjunk ilyen apróságokon...
Egyébiránt amióta dramaturgok vannak (hogy lőnék őket a Mississippibe, a Dunába, vagy akárhová, környezetvédőktől elnézést), azóta az értelem és a logika elhagyta a filmeket és a játékokat is, tisztelet a kevés kivételnek.
Nem Invincible lettél?
Amúgy még nem jutottam addig (lásd fent a túrásról), de majd lenyilazom őket, ha lehet, azt aztán hallhatják. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Hozzászólásomat SystemRoot paradoxon-monológjai ihlették. Mindig is tetszettek okfejtései az ügyben mi-hol hibádzik.

Egy pár napja én is találta egyet ezt szeretném megosztani Veletek (aki nem játszotta még Tolvaj Céhes küldiket annak SPOILER):
Tehát: Temple of the Ancestor Moths ---> a vak szerzeteses küldetés Savilla Stone-t kell megszerezni. Mivel vakok, ezért értelemszerűen Illusion/Light tíousú varázslatot nyugodtan tudsz használni.
És itt jön a csavar. Minden más érzékszervük vsizont qrvára ki van élesedve, erősen javasolt a Sneak (65 körül tuti kell, ha alaposanm szét akarsz nézni. Viszont ha varázsolsz Invit nem vesznek észre.
De miért is; attól, hogy Invizel simán kellenne, hogy halljanak és ugyanúgy megkéne, hogy fingassanak mint a büdössz@rt.
Így gondolom, várom a hozzászólásokat.
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Mé', gyalog biztosan újdonság lenne utána...
Mondjuk az emberek legalább megrémülhetnének tőle, de vagy ilyen nyugisak Cyrodiil-ben (bár Oblivion szörnyeitől eléggé paráznak), vagy simán kimaradt ez a modból, mert túl bonyolult lett volna. Na mindegy, azért hasznos a kicsike. -
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Hát én flare el tudtam őket sebezni, de mire kifeküdne, leszedi a tulajdonságaimat, ami fogalmam sincs, hogy tartós e...
amúgy Drake használatával remekül lehet edzeni az alterationt...már már csalásnak érzem...de nem baj, mert legalább már nem vagyok ebben novice
A másik meg, hogy ellenállhatatlan vágyat érzek , hogy körberepüljem az egész birodalmat, (mivel még csak é-ény területeit láttam eddig) de lekűzdöm, mert nem akarom kinyírni ezzel a játékélményt, és az újdonság varázsát
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Hát, én varázskarddal szoktam szétvagdalni őket (odacsapsz-elugrasz kombó), de tényleg durvák, mert spell-ekre, ahogy néztem, nem igazán reagálnak. Ott van még esetleg a nehézség-csúszka.
Megj.: Nem árt modok txt-fájljait megnézni, főleg, ha valami bonyolultabbat telepítesz majd, különben lazán elszáll a játékod. -
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Eddig nem használtam mod-ot (ami van az alap játékba, az egyelőre bőven elég
) Drake is csak azért kellett, mert sok volt a jó cucc, hely meg kevés...Amúgy nincs konkrét választottam, mert ugye bármiet hívok, mindig nála lesz a cuccos...de shadow lesz a favorit úgy érzem

...
nemrég belefutottam egy kemény kriptába, ahol Will-o-the-Wisp-ek vannak.
ezeket az izéket mien módszerrel lehet a legkönnyebben izolálni.csökkentsem a magicájukat és lőjjem őket agyon spellekkel?
(ezzel a módszerrel nekem kemény dió, főleg, hogy közbe leszedik a képességeimet)
-
katt777
félisten
Bocsi, ha ritkábban leszek, de ez a Turok valami besz@rás.
Egyre parább, jó, hogy úgy szoktatja bele az embert. Ma kivégeztem egy T-Rexet. Képek majd mennek az oldalamra a Programok/Turok szekcióba erről is, talán még ma este.
Komolyan mondom, már nem gondoltam sem az időre, sem az EB-meccsre, csak arra, hogy túléljek (főleg, hogy nincs mentés, ami miatt nem kaphat 10-est tőlem, de még 9-et sem).
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Először nem is hittem, hogy nem tudod, hogyan kell modot integrálni a játékba, azért írtam simán a kezelését. De legalább már ezt is tudod. Jó sárkánylovaglást! (Csak vigyázz, hogy városba be, és városból ki ne tedd.)
Végül is melyik gyíkot használod? Nekem asszem most Storm Drake-em van. Hű, a rákokat a tópartokon gyorsan legyakja!
(El kell küldenem, mert különben nem tudok Destruction-t fejleszteni.
) -
katt777
félisten
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Persze, hogy 1 sec, annyiba sem kerül, hogy kiválaszd, melyik sárkányt akarod. Aztán meg a Command shadow drake varázslattal nyugodtan vezérelheted. Ja, ha követésre állítod, ált. egy idő után láthatatlanná válik (ha valami akadályt nem tud leküzdeni). Ilyenkor lehet, hogy többször meg kell idézni. Ha persze repülsz rajta, akkor nem tűnik el.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Egy ideje...
Én legföljebb majd lapot cserélek, procit majd ha QX9750 40k lesz. Amilyen árban jön majd az új Intel, nem sűrűn fog érdekelni. Aztán ki tudja, AM3-ban AMD nem hoz-e ki valami jót? (Remélem, nem, mert nem akarok megint platformot váltani, az túl sokba kerül 1szerre). -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Ja.
Nálam aztán vastagon nincs CPU limit, ettől gyakorlatilag még 3 VGA generációig nem kell tartanom.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Ja, és azt láttad a képeken, hogy 9-es a látótávolságom? És AI nélkül már tényleg egész jó, csak BC-s részeknél esik 20 FPS körülire.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Köszönöm! Ugye, milyen királyul programozok 3D-ben?
HÁT, AW-rel voltak sötét éjszakáim, az orromig sem láttam. Az nekem nem tetszik.
A sárkányok néha eltűnnek, csak a hangjuk követ, amikor meg úszom, "kiakad". Szegényke ott toporog a tó partján, mert mindig gyalog akar követni. Nem tudom, miért nem repül, mint amikor hazaküldöm. Egyébként csak addig áll a vízen, amíg le nem merülök, akkor ő is bezuhan a víz alá. De sebaj, azért hasznos, és majd nem nézek a hátam mögé.
Egyébként érdekes a víz dolog, nálam most fentről is átlátszik, meg alatta sincs olyan, hogy hol átláthatatlan, hol meg nem.
Különben kikapcsoltam az AI-t, és gyorsabb lett a megjelenítés. -
SystemRoot
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Jók a képek szép munka!
amúgy sztem is eléggé aláz.
btw: ha jól látom nem használsz "darker nights"-ot. Sztem érdemes, realisztikusabbak tőle az esték. NE-be bele van építve ilyen verzió, lehet azt választani.
De amúgy van ilyen mod is külön ami még az NE-s nél is sötétebb, nekem az jött be igazán. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Persze, némi túlzással írtam, de Jorus mester tényleg nem tudom, mit csinál, illetve melyik változattal bűvészkedik. Mindenesetre itt van pár DX10-alázó szépség (a többi friss kép az oldalamon a full grafos képek végén). Remélem, mindenkinek kellemes felüdülés:
És végül a gyíkbőrbe bújt Jézus, amint jár a vízen:
Amúgy én is próbáltam a városonkénti BC-ket, hogy Bank of Cyrodiil működjön, de rengeteg volt a bug, főleg Brumában, ahol egész darabok hiányoztak a városfalból, és simán besétálhatsz a béna grafikás városba. Szóval ez sem jó.
-
SystemRoot
őstag
Hmm, azért az csúnya. Általában csak ki kéne dobnia a gaméból.
Amúgy ha ez megnyugtat én gond nélkül sétálgattam BCmodos cheydinhalban.

A konfliktok útja kifürkészhetetlen.
Kapcsold ki a Cheydinhali részét a BC modnak, asszem van ilyen opció hogy le lehet kapcsolni egyes városokat.
Úgyis sztem ott kicsit túlzás az a plusz sziget a koncentrációs tábor maradványaival. -
SystemRoot
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Ezt ne nekem mond, én más modokat használok, szal nálam már csak ezért sem lennének jók a beállításaid, másrészt meg már jó rég volt hogy beállítottam, sztem akkor még nem is volt meg a honlapodon.

"Főleg, ha javítócsomagok fent vannak, minden konfliktol mindennel, mert a javítások felülírják az eredeti fájlokat"
igen de látod hogy melyik konfliktol és az unoff p conflictokat nem veszed figyelembe, de ettől még sokat elárulnak a conflictok, legalábbis én mindig megnézem hogy mi hogy fest.
De egyébként igazad van, tényleg a tapasztalás az első, pl én egyszer kiszenvedtem sok modal , még OOOval együtt egy "alig confliktos" állapotot, és jónak is tűnt... egy ideig. Aztán leyawinnbe utazgatva egyszercsak egy hídnál kiestem a pályáról

éppenséggel valami átírt egy cell-t és eltűnt némi részlet... (de nem volt confilct) -
Hehe, BC-vel Cheydinhalban kékre fagy a gép.
Ha leveszem, no problemo. De csak ott. Sehol máshol. Tudom, biztosan a sorrend. Oké
De a sorrend jó. Na.
Próbáltam egyesévek kikapcsolni őket, és egyesével vissza, több variációban. Ha csak BC van fent, és semmi más, akkor is kékre fagy a gép Cheydinhalban. Mármint a gép persze a szobámban fagy kékre, de akkor, amikor a karakterem Cheydinhalban grasszál. 
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Van a játékban óra, térképnél is mutatja.
Készítettem Crysis DX10-verő képeket az égről, majd küldöm. -
Kareszovics
addikt
A poén az, hogy ez a stat vastagon elavult lesz, mert este beleakarok tolni a játékba egy 3-4 órát.

-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ja, a vámpíros.
Így már tudom. 
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Temple District, a többi stimmel.

-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Az a Virtious Blood Rendje micsoda?
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Tudok valakit, akinek van egy honlapja, és feltette rá a megfelelő betöltési sorrendet. Ha azzal nem jó, akkor olyan modot kell eltávolítani (vagy áthelyezni), amely nincs a listájában. Szegény több mint egy hétig vacakolt vele, hogy másokon (is) segítsen, de úgy fest, hiába.

Nálam AW NE-vel együtt is ment NE. A konfliktokat amúgy cseszheted, mert semmit nem jelentenek. Főleg, ha javítócsomagok fent vannak, minden konfliktol mindennel, mert a javítások felülírják az eredeti fájlokat (objektumokat, textúrákat, stb), éppen ezért viszont gond nélkül megy minden, míg nálam Illumination Within konfliktolt BC moddal (elvágott víz Leyawiinben), miközben Mod Manager szerint minden rendben volt. Szóval marad a személyes tapasztalás.
Disztroj: Ugyanazt kell csinálni, mint a többi moddal. Data mappába kicsomagolod, aztán launcher-ben kipipálod, és máris műxik.
-
Kareszovics
addikt
válasz
SystemRoot
üzenetére
Minotaur horn gyűjtés nem olyan vészes szerintem (főleg ha jól emlékszem boltba is lehet venni).
Ellenben asszonykámat kibaszták egyszer Mage Guildből és valami köcsög növényt kellett gyűjteni és véletlenül se találtunk olyat. 
-
SystemRoot
őstag
válasz
Skorbut
üzenetére
Hát a DB-s kicsapatós quest az vicces, álmodban megtámad egy szellem: Wrath of Sithis néven. Ha még1szer kicsapatod magad akkor még erősebb verzió jön.
A többi kicsapatós buli eléggé unalamas és szivatós sztem, általában gyűjtögetni kell valamit, pl 30 minotaur horn-t, meg hasonló apró feladatok.

-
SystemRoot
őstag
"a NE helyett AWS aktív weather-ét használom, akkor is a cékla égbolt mosolyog rám lefelé. Ha NE-ben aktív a habitát, amik talán állatok lehetnek, akkor megintcsak sárga felkiáltójeles testekkel telnek meg a fák."
Ugyan, mi ezzel a gond?

najó, sztem próbáld variálgatni a sorrendet még randomra, amúgy meg lesd meg hogy mi mivel konfliktol. Asszem NE nekem is érdekes dolgokat csinált eleinte, de aztán össze vissza rakosgattam a sorrendet és egyszercsak jó lett.

-
--Disztroj--
senior tag
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj--
üzenetére
A varázslataid között lesz egy lila bombával jelezve. Ezt használva kiválasztod, hogy milyen sárkányt akarsz idézni. Aztán megidézed/elküldöd/követésre állítod/megpakolod stb. Command ... drake (amilyet idéztél) varázslattal, vagy odamész, és ráülsz, aztán röpülhetsz vele.
-
--Disztroj--
senior tag
sziasztok!
Megelégeltem, hogy sok fasza cuccot kell folyamatosan lepakolnom a helyhiány miatt, ezért letöltöttem az Akatosh mount-ot, viszont fogalmam sincs, hogy ezt hogy kell aktiválni/felrakni.
Help!
-
katt777
félisten
Nekem UK/EU alapverzió van, külön küldetéslemezekkel, arra jók a patchek, az tuti. Én Játék + Ko9 + SI + si patch 1.2.0416 + unoff Ob. + unoff miss. + unoff SI sorrendben telepítem az alapjátékot (unoffokhoz értelemszerűen a hotfixeket utánuk). Aztán jönnek a modok, és a sorrend beállítása. Úgy menniük kell. Ment nálam 3870-en és 8800GT-n is.
-
válasz
katt777
üzenetére
Azt én is tudom, de mi lehet az oka? BS rendben van ugye, HW-t meg kompletten cseréltem nagyjából, win is új. Lehet, hogy a CE verzió nem komálja a pecseket? De a GOTY meg bugos. Lehet felteszem az alapot, de az meg elvileg ugye ugyanaz, mint a CE, szal nemtom. De most inkább csak játszom
- amint hazaérek persze. -
katt777
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Mert jó. 8800GT-ből 25% tuning? Egy kategóriával jobb VGA.
3870-ből jó esetben 13%, de most, hogy a RAM is ment föl 100-at, több száz 3D pont. Talán Oblivion rendesen menni fog. -
-
Skorbut
tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Sziasztok!!
Kemény ez a gray cowl of Nocturnal, (nézhetne ki jobban is...
) de csak ha rajtam van akkor leszek Gray Fox? Ha nincs rajtam, akkor elméletileg nem csukhatnak le? Am ha végigvitted az uccsó tolvajos küldit is, akkor már nem lesz több tolvajos küldi ezzel kapcsolatban a játék további részében?
Meg annyit szeretnék még kérdezni, hogy érdemes-e kicsapatnod magad akármelyik céhből, mert ugye elméletileg az 1 + küldi lenne mindegyiknél, h visszakerülhess.. Ezekben a küldikben szerezhetsz-e vmi spéci cuccot, vagy csak h visszakerülsz a bandába, és érdemes-e 1általán megcsinálni ezeket??
Nagyon köszönöm!!

-
Tegnap már sikerült végre játszanom az új vason. Jól megy.

Persze a problémák változatlan formában fennállnak.
A betöltési sorrend maradéktalan betartása mellett természetesen, mielőtt Katt a szememre hány.
Szal:
- alapgáma
- SI, KoTN
- off pecsek, fixek
- unoff pecsek, fixek
- BC
- Illu
- NE
- QTPHa az unoff mod akármit felrakom, a játék el sem indul. De az mindegy is. Illu ugyanúgy sárga kockákat rajzol az ablakokba kívülről, ha NE-ben aktív bármelyik weather, akkor cékla színű az ég. Ha NE helyett AWS aktív weather-ét használom, akkor is a cékla égbolt mosolyog rám lefelé. Ha NE-ben aktív a habitát, amik talán állatok lehetnek, akkor megintcsak sárga felkiáltójeles testekkel telnek meg a fák. Más gondom nincs a modokkal.
A vas cseréjével persze új win lett feltéve, full szűz, VGA driver szintén cserélve lett, de többet is kipróbáltam - eredménytelenül. Ettől eltekintve nagyon jó volt visszatérni Tamriel-re.
BC, QTP és weather nélküli NE van tehát fönt, és szép. 
-
Kareszovics
addikt
válasz
SystemRoot
üzenetére
"Hú, punnyad a topik...."
Pedig tegnap játszottam Oblit csak b@szt@m képeket meg statot felrakni. Lusta vok üssetek.

OFF: GRID-et meg óvottan toljátok (ha toljátok), kishíján szívgörcsöt kapok tőle annyira idegesít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Sorozatok
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Hegesztés topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Örülnék ha egyszer a winyózal is csak ennyi bajom lenne
Közben lövögetem el a képeket,sztem holnap fel is tudom majd dobni őket 
És meglepően szép. És gyors! Erdőben jönnek ilyen 40-60fps-ek 

Kíváncsi vagyok hány szintet lépsz így helyből.

), mert akkor alvás után még faszán belegabalyodhatsz a vámpírizmus rejtelmeibe.

_resize.jpg)
_resize.jpg)
_resize.jpg)
_resize.jpg)
_resize.jpg)