Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Tök jól mennek vele a modok.
-
-
tzimash
őstag
szerintetek egy 4830-cal mennyivel lennék beljebb?
ez van 28-ért, vagy inkább 4850 38-ért? 10k-t megér plusz 15%? vagy +160sp
nézegettem teszteket, de... nem is tudom. -
MZsoltee
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
9kért tudok egy gotyot postával együtt bolti csomagolással?
Érdekel? 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Talán ügyesebb vagy mint én

Mellesleg sajnos virágbolt OS-k vannak a háznál, bár XP-ből OEM szóval azzal nem van gáz... Vistám még a hőskorból való, SP1-et már nem is bírja... ATT-től teljesen beszart, Crysis fel se ment rá...
XP-m meg tökéletes, mint mindig, rohadt ATi driverek basszák mindig el... És a jelek szerint túl loser-user vagyok hozzá, hogy megjavítsam... nV időmben nem volt ilyen bajom. Legalábbis nV driverekkel

-
parandroid
félisten
válasz
MZsoltee
üzenetére
Két ünnep között még láttam jszbazis.hu-n 3900-ért GOTY-t. Be is regisztráltam, de 1400 lett volna a psota, így nem vettem meg, mondva úgyis fent vagyok BP-n Szilveszter előtt. MM-ben találtam aztán egyedül, ott 3e az alap, és 11e összecsomagolva az alap + SI. GOTY nem is volt. Mire hazaértem a körút után, hogy akkor megrendelem neten, már nem volt nekik.

hoffman_: Te nem tudom, mit művelsz az oprendszereidel, nekem évek alatt nem volt velük ennyi gondom, mint neked az elmúlt pár hétben, pedig féltucatnyi számítgép van itthon már jó ideje.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
-
hoffman_
nagyúr
Vista egy hulladék szar fos. Behalt. No Obli.
Nincs elég bajom

Majd 2 hét múlva talán...
Addig is üdvm kellemest mindenkinek.
-
-
katt777
félisten
-
-
válasz
katt777
üzenetére
Ne csüggedjél már!!!! Találd fel magad, hiszen elég nagy agy vagy!!

Már annyi küldetésem van, azt sem tudom hol áll a fejem.....Van, amit meg sem tudok csinálni egyenlőre, mert még aranyam sincs, hogy rávegyem az embereket, hogy mondják el nekem, amit akarok.
Bementem egy "kvesztes" házikóba, halott az ágyon, meg két őr.Rákattintok a halottra, erre irány a börtön.....
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix
üzenetére
Jó nekem?

Megpróbáltam játszani. Nem megy. A RAM-hiba miatt nagy szürke csíkok és felületek takarják ki a látómezőt (pörgés és ugrálás olykor segít). Gondolom QTP3 miatt a katonák előtt csak sárga háromszög és kék felkiáltójel van, az eső rózsaszín (az ég nem!). Csak városi mentést tudok betölteni, és ha kilépek a városból, ua., mint kinti mentésnél: a játék kilép...

-
válasz
MZsoltee
üzenetére
A kiegészítők úgy jelentkeznek, mint egy-egy új küldetés, tehát, ha feltelepíted az alapjátékot, és a kiegészítőket, akkor azok beépülnek az alapjátékba, és természetesen kihatással is vannak arra bizonyos mértékben. Ergo, ha nem tudnád konkrétan, hogy mit tartalmaz a kiegészítő, akkor nem jönnél rá, hogy épp egy oan küldetést csinálsz, ami az alapjátékban nem szerepel. Ily módon természetesen ugyanazzal a karakterrel tudod végigvinni a kiegeket is.
-
MZsoltee
veterán
Akkor igen tetemes mennyiségű játékóra van a kiegekben. Ha elkezdek egy karaktert az alap játékban akkor azt tudom folytatni a kiegekben is, ha igen akkor nagy hátrányt jelent azt hogy az alapjátékkal kezdtem el játszani, vagy igazából semmit?
Bocsi, hogy nem olvastam vissza csak gondoltam jól elbeszélgetünk róla

Amúgy nem szokásom ez és nem kedvelem azokat a fórumozókat akik nem olvasnak vissza... -
válasz
MZsoltee
üzenetére
Idézet az 1.hsz-ból.

"Hivatalos kiegészítők:
-Knights of The Nine – komplett quest sorozat Cyrodiilon belül, és az official pluginek, a Fighter’s Stonghold kivételével.
-Shivering Isles – új világ (kb Cyrodiil területének 25%-a), teljes Main-quest sorozat, és mellék questek sokasága.Official pluginek: (Knights of The Nine kieg. cd tartalma)
Knights of The Nine
Horse Armor Pack
Mehrunes' Razor
Orrery
Spell Tomes
Thieves Den
Vile Lair
Wizard's Tower" -
-
válasz
MZsoltee
üzenetére
Igen, érdekes, hogy nem viszik nagyon le az árát. Mondjuk az is igaz, hogy néha felbukkan Tecsóban a turkálós rekeszben 900 Ft az alapjáték pl.
A géped elég lesz, bár látványjavító modokat nem nagyon tennék fel a 3850-nel.Úgy olvastam az aláírásod, hogy "...süketnéma, infomániás..."

-
MZsoltee
veterán
Hát ez elég kellemetlen, mármint hogy nem lehet megvásárolni. gondoltam nem mai játék 3k körül megkapom kiegekkel együtt osztjóvan. Lehet virágbolti lesz a vége...
Akkor modok tekintetében majd visszatérek ha meglesz a játék, hogy mit ajánlotok. Gondolom a gép elég lesz 2,66Ghz, c2d 4Gb ram, 3850 és 1280ban játszom...
Magyarosítás meg majd lesz ami lesz, nem vagyok olyan hülye az angolhoz, de lehet jobb lenne ha magyarul szövegelne a menü... -
válasz
MZsoltee
üzenetére
- Keresni kell erősen, mivel 3 éves játék. Apróban pl. fel szokott bukkani néhány példány. Boltban elég horror áron adják külön a kiegészítőket. GOTY verziót célszerű keresned.
- Egyjátékos only
- Modokról nehéz lenne összefoglalót írni, találni, mert a végtelenhez konvergál a számuk.
Itt mondjuk érdemes lehet elindulni. Az általunk használt látványjavító modokról persze bőségesen tudunk nyilatkozni.
- A magyarítás nem széria, le kell tölteni, telepíteni. A játékot magát nem magyaríjja, csak a menüket, beállításokat. Elvileg folyamatban van a játék fordítása, de tekintve a sok száz órás játékidőt, annak minden lehetséges párbeszéd-kombinációjával, én személy szerint esélytelennek tartom, hogy valaha is elkészül. Arról nem is beszélve, hogy, ha oan lesz, mint a Morrowind magyarítás, akkor jobb is, ha nem készül el.
-
MZsoltee
veterán
Hellosztok.
Gondolkodok a játék megvételén, de lenne két problémám:
A hülye azé' nem vagyokban nem volt az 576 listáján meg nem találom. Ergo hol és mennyiért lehet beszerezni?
Visszaolvasgattam egy kicsit és felmerült néhány kérdés:
Ennek ugye csak egyjátékos módja van?
Szeretnék egy összefoglalót a modokról de nem találtam.
Valamint a magyarosítás az széria (a játék magyarul települ), vagy le kell töltögetni? Amennyiben az utóbbi milyen szintű ez a hunosítás?Hirtelen asszem ennyi!

-
-
-
-
-
Na ezt elfelejtettem: szerettem volna képet kiPrintScreenelni, de nem tudtam.Pedig mutattam volna nektek szép lebegő sziklát....Mit csinálhattam rosszul, hogy nem jött össze.Probáltam simán a PrintS gombbal, ctrl-al megspékelve is és nem jött össze....

-
Elviekben nem harapott meg senki, mert mikor vámpírral találkoztam messziről lőttem le tűzzel.Volt egy ilyen "beddrím"-es küldetés, na akkor lettem vámpiroska.....Azóta szenvedek.
Tegnap mikor bementem a banyához, akihez kellett, persze alig volt életem, a nap sütött 1000rel, de hogy hogyan, mikor esett az eső......ráadásul zárva is volt az ajtaja.Na betörtem, a hülye felébredt, beszéltem vele, aztán lefeküdt, majd jól ki is szívtam, de erre meg eltűnt az erőm és túlterhelt lettem, a mami megint felkelt, és átváltozott valami finggá, aztán legyakott.....ennyit a vámpír létről......
-
Köszi mind2töknek a válaszokat.De a visszatöltés veszett ügy, az még tavaly volt....
Ilyen poiton of curem van, de nem tudtam, hogy az használ.....Na majd kipróbálom.
-
Na meg akarom szüntetni ezt a rohadt vámpíroskaságot, de a tököm, milyen dolog az, hogy ide-oda küldenek, a napon meg ,megaszalódok, mert nincs kitől szívni az erdőben.....ááááááááááááááááá
Az a hülye banya valami gemet kér, de honnan szerzek......
-
tzimash
őstag
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Á, valaki figyel!

-
katt777
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
Ha 8 diplomád lesz, akkor is összeomlik a világegyetem...
Inkább javítanák/cserélnék, de most a gyárban van. Állítólag.tzimash: Hát ezért kell olvasi a topicot.
Amúgy csak kijelölöd a reg. ágat, és exportálod, aztán az exportált fájlokat szövegszerkesztővel sorban össze is lehet fűzni (kivéve a címsort, azt értelemszerűen nem kell ismételgetni), aztán 1 db .reg fájlod lesz. HKCU/HKLM\Bethesda ágakon találsz, ill. uninstall ágból kell még kimásolni mindent, akkor már működik a Launcher. Ezért mondtam, hogy maguk az Inst. Sh. Inf. mappák nem szükségesek.
Nekem 7900GT-m van...
-
tzimash
őstag
válasz
katt777
üzenetére
nekem még egyszer sem írtad!
köszi az infókat.
amúgy hogy lehet a reg. adatbázisból másolni? (kulcsnév másolása, exportálás)
mert szerkesztgetni az ok, de másolni még nem másoltam, max backupoltam de akkor az egészet. C meghajtóra ifjú csenevész korom óta nem telepítek játékot, már az első 2,1 gigás Quantum vinyóm és ketté volt osztva 
a francba már, hogy nekem van a leggyengébb kártyám....

-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Ez igaz... Már visszakaphatnád 
Beállításokat majd megnézem, de sajna már nem ma lesz... Túl sokat kellett fizikázni... És még így sincs kész
Matek mégannyira se 
A proci meg esélytelen, ezzel a konfiggal... + 100-200mhz-ért nem fogok napokat tökölni... 400-nál(fsb) elég wall-os a dolog. Ez van

-
katt777
félisten
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére

Igen, akkor 4870-el fullos. Ezután vedd le azt a ~20-30%-ot amivel többet tud, és ott leszel, mint én most. BC és AA nélkül....
Valami itt nem kóser
Ezzel is jönni kell 20-22 fps minimumnak(és ~30 feletti átlagnak?
) azokkal a modokkal és beállításokkal, amikkel neked ment fullon. Az az érzésem nem fog...Lehet, hogy még ma fel tudom tenni ATT-t és akkor lesz AA is majd.... Meg Akkor már BC-t is feltsezem szerintem, úgyis kimentettem a Datát.
Nem ígérem mára, de talán

ui.: Ne is álmodj Obli peccsről
(
) -
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
Isten ments, hogy hülyének nézzelek!
Vista alatt x64 rendszernek is elég a 2GB, HA nem játszol. Néhány játék nem fog elindulni, csak hibaüzenetet kapsz, ha nincs virtuális memóriád, azzal meg szarul mennek.4870-em fullon vitte BC-moddal is a játékot 1680x1050-ben, 4850-nel max lejjebb veszel valamit.
SR: Akkor ideje volna egy újabb Oblivion-patchnek. Persze nem vsz, hogy megcsinálnák. De ahány játékhoz később adtak ki DX10 patchet, talán ennek is jót tenne, különösen az iszonytatóan randa vízpartokon.
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Obli azért nem engedi, mert amikor írták a játékot még nem létezett olyan technológia ami képes lett volna HDR+AA-ra. Falloutot már késöbb írták.
Amúgy a Bloom+HDR csak egy kijelzési bug, valójában hdr megy csak (nem tud egyszerre menni) nálam is gyakran kiírja hogy mind a kettő be van kapcsolva. -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Azért ne nézz hülyének
Tudom, hogy kell telepíteni egy winfost, és nem kell hozzá pednrive, csak ha paranoiás vagy, mint én... Ami a legutóbbi után nem csoda.Voltam olyan jóhiszemű, mint te, és elkezdtem tolni egy telepítést, és a C helyett a D-re rakta, az összes adat elszállt, így fuccs a telepítésnek.

Vista alatt is elég kell, hogy legyen 2 giga, mert csak annyi van
A ram-pucolót majd meglátom még...És mi az, h ne halljon be a 4850? Még a 4870 is kevés, hova gondolsz?
BC ide vagy, oda... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
katt777
félisten
válasz
tzimash
üzenetére
Sej, de soxor írtam már ezt:
Másold ki a reg. bejegyzéseket a regisztrációs adatbázisból, illetve a user könyvtár alatt található Oblivion mappát (ez nem feltétlenül szükséges, mert lehet itt is hiba, de itt van a bs és az egyéb beállítások), aztán, ha másik partíción van az obli, elég csak visszatenni ezeket. Ha botor módon C:\-re pakolsz játékokat, akkor persze azt is vissza kell másolni, vagy a reg. bejegyzéseket és miegyebeket átírni. Elvileg az Installshield Installation Inf. könyvtárakból is át kéne másolni a telepítő által ide tett fájlokat (kb. 30GB tömörítve, ha mindent telepítettél), de ha ezeket törlöd, akkor csak eltávolítani nem fogod tudni a játékot, viszont úgy is minden rendben működik majd. Mindenesetre nálam nem foglalnak helyet.Ja, standard az alacsony. inni-t célszerű lépésenként tesztelve módosítani, hosszú távon az kifizetődőbb.
-
tzimash
őstag
válasz
katt777
üzenetére
kijött már a legújabb magellan bios?
alacsony AI az a standard, nem? mert azon van. ha el is barmoltam az ini-t, semmi gond, mert elmentettem az eredetit, sőt már vissza is másoltam párszor.
van olyan partícióm elmentve, lehet újrahúzom. bár arra még nincs feltelepítve az obli, vagy csak elég c meghajtóra másolni az odavaló dolgokat, meg lökni az asztalra egy parancsikont oszt kész?
-
katt777
félisten
válasz
tzimash
üzenetére
Ahogy Harry Crumb mondaná: Pontosan!
Csak P5Q topicban akkora RAM-teszteket csinálunk, hogy már aut. bios-t írok mindenre.
Lassan már a bringámat is ott akarom állítani.
Alacsony Cat AI-val megy a kényszerítés rendben, ha csak el nem barmol az ember valamit iniben, de nekem olyat nem sikerült; nálam mindig megvolt.
Ini-ből visszakapcsolhatod, de megint ki fogja kapcsolni. A hülye Oblivion-engine-t nem tudod átverni.
Egyébként az érdekes, hogy FO3-ban ugyanez a motor tudja a HDR-t és az AA-t együtt.
Lehet, hogy annak az ini fájlját kéne áttenni?
Vagy a programba van kódolva, SR mester?
A régi cuccomban 2x2x1GB RAM ment tuninggal, gond nélkül.
Hardver-változás esetén újra kell kalibrálni a tuningot. Egyébként az ilyen "fura" hibák ATI-specifikusak, legtöbbször akkor jönnek elő, ha egyik driver után installálsz egy másikat. Ilyen esetekre szoktam javasolni a VGA-drivertől mentes partíciómentés visszatöltését. -
tzimash
őstag
válasz
katt777
üzenetére
a hdr+bloom nem tudom hogy sikerült, játékindítást követően első utam az optionsbe vezetett, és már így volt, de ha hozzányúltam az egyikhez, utána már nem engedte visszakapcsolni
biosból AA? nem .iniből? azt én is próbáltam, hogy iniben adok neki 8x AA-t, plusz bekapcsolom a hdr-t, de az sem tetszett neki, ami mondjuk nem lepett meg. az annál inkább, hogy bloom mellett sem mindig hajlandó élsimítani, a driverből kényszerített aniztrópikus szűréssel egyetemben.
néha egész fura módon viselkedik, és már nem csak az oblivion.
néha úgy belassulnak a játékok, hogy na. lehet a ramjaim miatt van. tegnapelőtt beleraktam a 2x1gb ocz mellé a 2x1gb geil-t 950-en járnak cl 5-ben. tudom hogy a 4x1gb a lehető legrosszabb párosítás, különböző ramokkal meg pláne, de hát ez van
egyébként olyan 7-8 plusz fps-t jelentett a többlet ram. ugyanazt a mentést töltöttem be ua beállításokkal és 22-23 helyett 30-31 lett, de ha közben meg fagy, lassulgat, akkor cseszhetem... -
katt777
félisten
válasz
tzimash
üzenetére
Igen, a környezetedből eltűnik, csak messzebb látszik.
Jorus: Rosszul látsz.

tzimash: Ez már valami Fallout 3 beütés, ott alapból ilyen szar a fák grafikája. Egyébként hogyan lehet Bloom-ot és HDR-t egyszerre rátenni?
Én bios-ból próbáltam anno (AA-t is), de hiába írta ki a setupban, nem alkalmazta, és következő futtatáskor ki is vette.hoffman_: Nehogy már behaljon a 4850!
Felbontást visszavételével sokat nem nyersz, mert a grafikai részletesség viszi el a VGA erejét. RAM-pucoló progi csak szívatni fog. 2GB fölött XP-n fölösleges. Nem értem, minek a Vista telepítéséhez pendrive, vagy miért nem lehetnek az adatok eközben más partíciókon...
Keresned kéne egy Windows-telepítés oktatót valahol IC környékén.

Tényleg, valaki csinálhatna egy Oblivion-modot, hogy elmész mondjuk X helyre, ahol egy mágus ad egy küldetést, amellyel megtalálhatod az összes rejtett programbeállítást, és ahogy végigjárjod Cyrodiilt, megtalálod a modokat, betöltési sorrendet, ini-tweak-eket, hasonlovakat...

-
válasz
SystemRoot
üzenetére
Miféle akadgatások?
Egyébként ien szempontból nem túl jó helyen készült a kép, mert a látótávban pont nincs sok fa egyébként sem. Na, majd ha egyszer hazaérek, készítek képeket erdőségekkel borított bércekről.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Vista fent, progik fent, net van, meg minden ami kell...
Sőt már Oblivion is van
Sőt NE, IW, QTP3 is van, yuhee 
Csak sajna élvezni nem tudom még... Csak egy szingli display driver van fent, szóval még egy alapos ATT konfigurálás hátravan, és az .ini tweak. De alakul ez, lassan jönnek a képek

De egy kicsit félek... Mivel a mostani modokkal van meg a még játszható fps... az .ini buherálás után kb ugyanerre számítok, viszont akkor még nem volt meg az AA
De remélem a legjobbakat
(és még így is jobban állok, mint katt
) -
hoffman_
nagyúr
Lejárt a limit

Csak egy UP-ot akartam tolni magamnak
Mert voltam olyan bátor és ügyes (
) hogy nekiálltam felrakni a Pistát a gépre pendrive és programok nélkül... Bízva abban, hogy telepítésnél nem b@ssza szét a partíciókat, és nem tűnik el a 60 gigányi adatom a "raktár-ból" mint legutóbb... Kicsit akadós volt, de örömmel jelentem, hogy a gép áll, eddig semmi gáz.Bár még nincs húzva a prockó, ami pedig szükséges, és egy játék sincs fent. De ezen kívül minden OK, szóval jövő hét végén már túrni fogom Cyrodilt
(és az .ini-t
) -
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére
Bmeeeeeeeeeg
Elhiszed, ha azt mondom, hogy ez nem jutott eszembe?
Egyesével nekiálltam keresgetni a sorokat 
1000 Köszönet

-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
az sem fog sokat segíteni. Egyébként iniben van egy beállítás ami azt csinálja hogy a fölöslges cellákat üríti a memóriából. Mondjuk 2gb ramnak elégnek kell lennie.
egyébként nem értem iniben miért tartana sokáig ezeket beírni.

ctrl+f és becopyzod az első felét egy sornak, máris megtalálja és átírod az értékeket. Pár perc az egész. -
hoffman_
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, ettől féltem.... Sebaj, akkor bízom a béta memória-pucoló progiban és a felülmúlhatatlan Catalystokban, amik majd jól megduplázzák a karim erejét
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenesetre köszönöm

-
parandroid
félisten
-
hoffman_
nagyúr
válasz
tzimash
üzenetére
a fák meg a készülő téli modnak köszönhetően ilyenek

Ejj, srácok, tököm tele van mán
Arra várok, h kapjak végre egy pendrive-ot(amin minden programom van...), és el tudjam kezdeni a telepítést... Jövőhét végére lesz op.rendszerem, ha minden klappol...
És csak aztán jön még a szopás, .ini-ben megkeresni azt a rohadt sok módosítani-való sort... Mekkora cumi, múltkor fel se ötlött bennem, csak miután elkezdtem
És azt hiszem lemondok az 1680x1050-ről, és 1440ben tolom. hátha jelent valamit

Jah, és szereztem egy progit, amit még nem próbáltam, de elvileg akár + 5-6fps is kapható a használatával, mert menet közben pucolja (asszem a fizikiai) memóriát.
Ha lesz gépem( Vista rulz!) és Oblim, akkor lecsekkolom
-
válasz
katt777
üzenetére
Ezek módosultak az ini-ben:
Ini:
uGridDistantTreeRange=15-ről 60-ra
uGridDistantCount=25-ről 100-ra
uGridsToLoad=5-ről 11-re
bAllowScreenShot=0-ról 1-re
fLodDistance=500.0000-ről 800.0000-re
fLODFadeOutMultObjects=5.0000-ről 15.000-re
iMinGrassSize=80-ról 60-ra
fGrassEndDistance=3000.0000-ről 9000.0000-re
fGrassStartFadeDistance=2000.0000-ről 8000.0000-re60 fölé nem rakom a fákat, mert bután néz ki, hogy a legmesszibb hegyek tetején is fák virítanak furcsa arányokkal.

Azért köszi!

-
katt777
félisten
Na, te sem raktad a fákat max látótávolságra!
De azért szépek. A héten még megérdeklődöm, hogy tekintettel a 30 napos határidő rég elmúlására, esetleg számíthatok valamire, vagy kevésbé civilizált módszert kell választanom.Pitterix: Hát te aztán ügyi vagy!
Nem én tehetek amúgy arról, hogy kiherélték az Oblivion motort FO3-ban...
-
-
-
-
-
Visszatértem Tamrielre. Nyomi Fallout-tal 5 percet lehet játszani, aztán kirak az asztalra, vagy csak simán megfagy, és kilép. Ehh...
-
-
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix
üzenetére
Majd meglátjuk, ki nevet a végén. Nekem mindenesetre dec. 18-ától jár egy zsír új HD4870 VGA...
Mi ezzel a gond? Ha a doki vért vesz tőled, te is szóba állsz még vele, pedig vsz. az is a nagy részét megissza (vagy eladja), mert egy teszthez elég 1-2 ml is. Vámpírbank is régóta létezik, úgy hívják: Vérellátó. Nem értem a problémádat.

-
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Héhéhéé, ne olyan gyorsan azzal e!!!

Nem olyan rossz dolog vérszívónak lenni
Bár magasabb szinten szvsz sokkal élvezetesebb 
SR kedvenc vámpíros videóit lesd meg első hsz-ben

Jorus: áá, megnéztem a Headbanged... evvan a gyerek ha jáccik

ui for all: Menjetek moziba!!! Rock'n'rolla kötelező!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez van 28-ért, vagy inkább 4850 38-ért? 10k-t megér plusz 15%? vagy +160sp
nézegettem teszteket, de... nem is tudom.
Érdekel? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

6990.- De én sokallom ezt érte, egy 3-4 éves játék tudom kiegészítőkkel, de egy gotic 3 már 5k egy TDU meg 2k...
köszi az infókat.
Elhiszed, ha azt mondom, hogy ez nem jutott eszembe?
Nem én tehetek amúgy arról, hogy kiherélték az Oblivion motort FO3-ban...