Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
katt777
üzenetére
Ez nem bug, írják a küldi leírásánál is, hogy ha nem aludtál még az első gyilkosságod óta, akkor amint felébredsz henantier rémálmában, meg fog jelenni Lucien a Blade of Woe-t lobogtatva nagy vidoran. Tehát nem a bugok között írják, érted.
Meg egyébként is, Lucien elég dörzsölt ürge, a mágiához is konyít, miért ne léphetne be vkinek az álmába, ahogyan te is be tudtál lépni - a medál segítségével. Egyébként Henantier-nek hívják szegény csókát. 
-
katt777
félisten
Hát ezt elmondom! Akkora bugot találtam, hogy patriot rakétával kell levadászni!
Bementem Hernantier álmába, és ott megjelen a DB szóvivője, meg persze távozott is gond nélkül!

-
katt777
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
Ha elolvastad volna, amit írtam: 1.: Ugyanez ATI kártyával ment. 2.: Ugyanez csak az alapjátékkal szintén nem ment.
Máshol is van olyan hiba a játékban, hogy ha valami mást csinálsz, megsérül az aktuális küldi, hát alighanem ilyen volt, hogy Hernantier-re rávállaltam a Vapori-s küldit. Vagy a frantz tudja...
-
katt777
félisten
Ne vazze, találtam nVidia hibát.
Ahogy lementem Rufio-hoz a pincébe, már soha nem tudtam kimenni. Pedig ez ugyane modokkal ment ATI-n. Feltelepítettem újra csak a játékot, és megint nem tudtam kijönni!
De még küldetés-vége parancs sem ment, és másra sem tudtam átkapcsolni. Végül kiválasztottam egy másik küldetést, és konzolból odaküldtem magam, amikor végeztem vele.
Most meg Bravilban a csajszi nem adja oda Hernantier amulettjét, hogy utána menjek álmában. Úgyhogy elindultam úszva IC-be a Staff-ért, akkor meg IC előtt kifagyott a game. Igaz, ez a szar VRAm-nak is köszönhető.
Hát, ATI-val mindenesetre nem csinált ilyeneket.
Ja, Bravilban úgy mentem a mágusokhoz a küldikért, hogy előtte álmában kizsebeltem az összeset.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
Á, én utálom a szerepjátékokat.
Csak ez valahogy nem hagy békén...

Jorus: Télleg, ez is beugrott! Hiába, ha a Zembernek 1000 dolga van, ráadásul már 2 hete a jó kis VGA-ja nélkül senyved...
Nekem a képek akkor sem fexenek, nem szeretem ezt a stílust, és a "valóságtól" elrugaszkodott megjelenést. Nézd csak meg a 4 karú Dagon bácsit... Tényleg, nem azért veszít a végén, mert hiányzik az 'r' betű a nevéből? 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem tudom, ez mire jött, de ha a játékot díjazod, akkor csak óvatosan... Elég hard fan-topicba kerültél...
-
MasterMark
titán
kicsit unalmas
-
-
-
hoffman_
nagyúr
"amikoris átharapja a gigáját neki"
Derék megfogalmazás
De a ténytől eltekintve, hogy nem lehet megölni, mármint jómagunknak nem lehet... Érdekelne, hogy a Wabbajack-kel átváltozik-e. Hisz wikin azt írták, hogy meg lehet vele murdeltetni. Az megy csak úgy megy, ha valami gyengébb lénnyé átváltozik...(A képek, engedd meg, nagyon ott vannak a szeren)

katt: Jók a rajzok

A Wabbajack az egyik Daedra-szentélyből szerezhető meg, és nagyon ügyes kis trükköt tud varázsolni...
-
-
-
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Dehogynem, csak mindenkit legyaktam, nem kérdeztem neveket.
Úgy fest, fel sem tűnt. Vagy simán elmentem volna mellette? A fúrópajzsra emléxem.
A végén meg sárkány volt. Na mindegy, majd figyelek, ha eljutok addig. 
-
"Hol kellett küzdeni ezzel a Dagonnal?
" Ez is mehetne az első hsz-ba.
Ki az a Dagon?
Végülis róla szól a játék nagyjából. 
Heteken át szenvedtem, hogy GSG-be Grand lelket tölthessek, és azzal enchantolhassam rommá a Daedric Bow-om. Erre bemegyek - életemben először - a Mysteric Emporumba, ami ugye egy boltocska a lötyis ribi mellett IC-ben. Szal bemegyek, eladni pár tekercset, erre nézem, hogy ott virít nála egy GSG-be zárt Grand lélek, potom 800 aranyért.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére
Jahogy a random pick csupán ennyi... A beépített csít
Csak a fogalommal nem voltam tisztában...A mod-os kezdés meg azért túlzás. Az úgy már nem is játék a játék, ha lvl15-ön kezdem el...
katt: Jól jöttél ki belőle, te zsivány
De ki az a hülye(vagy éppenséggel épelméjű) aki nem mondana igent? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Kivéve, ha telepíted a Sigil Stone Selector-t, mert akkor megspórolod az 50 visszatöltést, mire 1 normális kavicsot ad.
Hol kellett küzdeni ezzel a Dagonnal?
Nekem nem rémlik, hogy bármi megölésével különösebb nehézségem lett volna, leszámítva az anvili ház kísértetét, mert arra aztán eregethettem mindent, én is majdnem megpusztultam, mire vége lett (nem hamar). -
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére
Akkor azt én nem találtam meg... Nem tudom, már olyan rég csináltam ,hogy össze-vissua keverek mindent. Csak új karival eljutni lvl 30-ig meg gamelni... Túl kevés az időm
De Dagon-t legyakni vicces lehetett

"Továbbá a random pick dolog is működik vele."
Ezt bővebben picit
Kit,mit,hogyan?... -
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Amúgy ezekszerint nem teljes a wiki, mert a régebbi patchekben meg lehetett ölni sima fegyverekkel is Dagon-t. Ez több embernek is sikerült, pl nekem is. Elkezded gyakni, és ha hirtelen nagyon nagy damageet kap akkor szétesik darabokra...

Ezt sajna már kijavították az új patchekkel...Amúgy meg nem jól emlékszel. Az egy saját felhasználású sigil kő, és ott van a földön valahol, amikor visszajössz. Néha nehéz észrevenni. Amúgy ha nem vagy még lvl17 akkor várj és vedd fel késöbb mert veled nő és transcendent lesz belőle. Továbbá a random pick dolog is működik vele.
Üdv.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Nálad az 1 napra eső amortizáció mértéke nem emberi ilyen igénybevételek mellett...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy uesp.wiki- tök furát találtam, ki kéne próbálnom, de nincs odavágó mentésem...
"Mehrunes Dagon
Mehrunes Dagon
Mehrunes DagonMehrunes Dagon is the Daedric Prince of Destruction and the main obstacle in the final events of the Main Quest. He is a large humanoid with four arms.
* Mehrunes Dagon is considered by the game to be a creature, although he otherwise appears to be an NPC.
* He can not be killed by mortals; the most that can be achieved by attacking him is to stagger him.
* If the 'kill' console command is used on him, Mehrunes Dagon seems to fall apart and "melt."
* It is possible to kill him with Wabbajack.
* It is also possible to kill him with a Damage Fatigue or Absorb Fatigue spell, or a weapon enchanted with them.
A vastag betűs a finomság. Tényleg jó lenne egy próbára. Még megnézem a párezer dugi mentésemben, de ha nem találok, akkor hozzunk már össze, egy vég-közeli mentést valakitől. Nagyon érdekel, hogy mit csinál a Wabbajack-el.A másik meg, van az utolsó nagy csatánál, Bruma mellett... Az óriás kapuból mászik elő az a hatalmas "walking Daedric tank"... És a a wiki azt írja, hogy az Drop-pol és van benne Sigil Stone...
Erre én nem emlékszem? Vagy hülye vagyok? Vagy az nem saját felhasználású Sigil-kő? Jaj, asszem kezd előjönni. Az ebből való kell Martinnak, ugye?
Ezesteben nincs több kérdésem
-
katt777
félisten
KFT-t modoltam:
Ha jön a péntek
Iszod a kólát
Teszed a gépbe
Az új VGA-t....

Remélem, tényleg ideér. Megyek pihenni.
hoffman_: Hát, ha már 3870 marad, ráérek várni, amíg lesz olcsó HIS4870IceQ3turbo. Csak kijön előbb utóbb az 58xx széria... Vagy veszek bagóért 280GTX-et... Bár az meg nem vörös, és nem is drusza... Végül is minél tovább használom a 3870-et, annál kisebb lesz rajta a veszteség (értsd: 1 napra eső amortizáció).
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
A 4870 még jobb
-
katt777
félisten
Kapok egy HIS3870-et, nem lesz 4870.

Jorus: Grííííívz!

-
Vávává, megvan a Daedric Bow!
Megyek enchantolni!
Kifosztok egy várat, tele banditákkal, erre a góréjukon egy potom 12k-s enchantolt Daedric greaves volt.
A greavest hogy fordítanátok? Lábvédő? Páncél gatya? -
válasz
katt777
üzenetére
24 vámpírt henteltél szét.

A én új karim 20-as szinten nyomja, és még menne feljebb, mint a talajvíz az ártérben, de egyelőre még hozzá kell erősödnöm a szintemhez. Ja, és lassan elkészül a 3.000. potionom.
Érdekes ellenfelek jönnek, mivel a 300 órás karimmal csak 9. szintig jutottam, így olyan, mintha egy új játékkal játszanék. Mondjuk azért az muris, amikor jön egy csóri útonálló egy akkora 5.000 Septimet érő Daedric Warhammerrel, hogy eltakarja az utat. 
-
katt777
félisten
Ja, mire leszámoltam Seridurral, annyi instant vampire-t (vámpírpor) szedtem össze, hogy 6000 aranyat kaptam értük.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
Hát, nyomtam egyet én is, elértem a 9. szintet az új karival, és megvan az 50-es kovácsolás. Most némi idézésre fogok gyúrni 3 szinten keresztül, aztán jöhetnek a familiárisok. Hogy aztán mit oktatózok, még nem tudom. Mellék képességeket kéne, de az íjászatom nagyon lassan megyeget felfelé. Ez most 38, penge meg 43.
Alkímia és Átváltoztatás viszont már 64-65.
Úgy látszik, sokat varázsolgatok... 
A netem megint olyan szar, hogy alig használható, ráadásul a kölcsönkarit is visszakérték, ugye...
Mindenkinek a maga keresztje -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Nem, még nem. Előbb beszélek vele, és megpróbálom rendezni, úgy, hogy jól jöjjek ki belőle. Természetesen nem lehet elérni, mert most nincs itthon. Szeptember 1-én jön haza, vagy vmi ilyesmi. Of course, most nem érem el. Nem tudom, de szarok is bele. Amint lehet beszélek vele, és ha valami nem teszik neki, akkor csúnyán ráb@szott. Alaplapot visszük kermi-be, Logout-ra megy föl az egész sztori, és jónapot. Nem fogok itt szívni, meg idegeskedni. Nem akarok. Én egy jólelkű emberke vagyok, sokkal jobban örültem volna, ha ez egy hónapja véget ér. De most már én is ideges vagyok, méghozzá nagyon, mert az egész nyaramon végigkísért a f@szsága. Sok jóra ne számítson.
Nahde, ez már über-über-OFF, szóval vissza a témánkhoz... Megyek is Oblizom...A hanghibás alaplapomon... De legalább a kép, az nagyon szép...(szedtem le 8.8b-t,azt is felrakom mindjárt)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Kezdek belejönni, már egész gyorsan megy. Kétszer összeraktam és szétszedtem a gépet. És nagyon, de nagyon mérges vagyok. Mindjárt szétrobbanok. Az új P35-ös lappal természetesen megint nem indult el. gianni szerint: "ááá, ez már fix, hogy jó. Nem lesz vele gondod ígérem" ... Nem lesz gondom, való igaz, agyvérzésben ittpusztulok.
Vagy 3x-4x megnéztem, hogy én basztam-e el. Nem találtam bibit. Aztán összeraktam a mostani hanghibás lapommal és láss csodát, működik!!! WoW, tehát legalább nem az egész gép szar. Örvendetes.Most van az, hogy nagyon

Ha nem látok giannitól egy új alaplapot(ami működik!), plussz ~10k pénzt(ugyanis 2 rossz lapom van tőle), akkor kő kövön nem marad. És az, hogy PH!-n mást nem fog eladni soha többé, az is fix, ha rajtam múlik. Ugyanis ez már nem az első, nem a második, és nem is a harmadik selejt, ami tőle van....
Senki nem vásároljon giannitól! -
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Ugye, hogy ugye? Az a pár ezer is számít. Ezért nem 4870 van a gépemben
Amúgy most elvonulok... Összerakom a gépet. Miután szétszedtem. Berakok egy új lapot. Ajda az ég h MUKODJ legyen, mert különben gianni ráfázik
Szal lehet szurkolni a szereléshez. Egyedül még sosem kaptam szét
Nagybátyám mindig segített. De mivel már kívülről vágom csukott szemmel ezt a gépet, csak nem rontom el... -
katt777
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
Na jó, én "szó" szerint fordítottam.
Azért a shipmaker sem hajógyár... De mondjuk az "if good factory"...
Én az Esőembert is lefordítottam angoltanaramnak "Falling man"-re, a hagymát meg németre: "Lass mich heute!". Talán neki kéne állnom egy ilyesféle magyarításnak...
Jaj, halódik ez a csrekártya is (hibásan kaptam már), meg kérik vissza, szal lehet nem fárasztok senkit most pár napig...
-
hoffman_
nagyúr
Megjötteeeeeeeeeeem, remélem hiányoztam!
Látom akadt problematika szépen. Bár csak mosolygok azon, hogy katt-nak még mindig van elmélete, hogy melyik márka(piros/zöld,Intel/AMD) a jó, a rossz, vagy épp a csúf
Vegyetek példát --Disztroj-- ról! Ő játszik is
Nameg az Obli 9550-en is elmegy, szóval sírásra azért nincs ok...
(Croatia nagyon szuper volt, jól jött már egy kis pihi. Daedrákat sajna nem találtam, de a halacskáknak meséltem Cyrodilról)

-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Van itt valaki? Mert major life detection-nel sem látok még egy apró rózsaszín foltot sem...

-
katt777
félisten
válasz
tzimash
üzenetére
BC mod mellé ne tegyél már Anvil bay-t, vazze!
persze, hogy kiakad. Külön városok veszélyesek, mert Brumában pl. 1-2 komplett darab hiányzik a városfalból, és ez még csak egy hiba.core2: De nem ám, elég melót és pénzt fecceltem bele! És a 4870 még nincs is meg.
Ha 3870-et kapok vissza garból, akkor sajna nem is lesz. 
-
tzimash
őstag
válasz
katt777
üzenetére
[OFF]"Azért igen baba, hogy egy lassan 3 éves játék miatt nyűglődünk a gépfejlesztésen... "
ezen filóztam én is valamelyik nap. őrület... előző gen. vga-m van, legújabb gen. procim, és még mindig megfogja az obli. még mindig ki lehet akasztani ezzel a játékkal akármilyen konfigot
[/OFF]próbáltam a BC modot, (2.1.3 )nem rossz na
a gépet sem terheli annyira, mint vártam. csak az első fél-egy perc a gáz, amíg be nem töltődik teljesen az adott map.ja, és először a BC additions-t is meg az anvil bay-t is használni akartam, de akkor már a bethesda logónál hirtelen az asztalon találtam magam
(load order az általad javasoltak, és a mod doksija szerint) ezeket kikapcsolva megy a gém.tetszik a városok új kinézete, kivéve talán Leyawiin-t. árvíz sújtotta terület lett belőle
tudom egyenként is felrakhatnám az egyes városok modjait, de macerásabb
a brumai katedrális szőrén-szálán eltűnt, az ablakai ugyan megvannak, talán az illumination within-nek köszönhetően. majd lefényképezem, ha arra járok. -
katt777
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
És a MONITOR? Mert felbontástól és összetettségtől függ, meddig kell húzni a procit a VGA kihajtásához (kb. 3.3GHz). Ja, és az E8xxx-ek nem kicsit gyorsabbak azonos órajelen a 6-os szériánál. De sebességben Skizz infói alapján a VGA-nak már jónak kell lennie. De akkor már P43-as lapot is vehetsz a P35-ös árából, az korszerűbb.
Sztem a legjobb kombó az én konfigom egy 4870-nel.
Azért igen baba, hogy egy lassan 3 éves játék miatt nyűglődünk a gépfejlesztésen...
-
katt777
félisten
válasz
tzimash
üzenetére
Van a honlapomon videó is a modokkal (Land of Oblivion sorozat, ide is belinkeltem anno), érdemes megnézned. Sajna a 3870 hirtelen elhalálozása miatt elakadtam a további filmek készítésével, de majd, ha 1x jön egy cserekari, esetleg szerencsés esetben már 4870...
Megmarad minden, csak IC-ben nem lehet bejutni a bankba, mert azt felülírja egy házzal. De vagy nem használod a bankmodot, vagy a bankolás idejére kikapcsolod.
Egyébként kicsit majd eltévedsz, mert sok új utcácska lesz, vagy éppen dupla magasságú házak, sok kirakodott cucc, egyebek, szóval tényleg jó. Izmos VGA ajánlott.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
katt777
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Na, ez egy logikus megközelítés. Procinak mehet 3GHz, aztán OK lesz, de a 20"-os moncsihoz az sem feltétlenül szükséges (na de ha már). Aztán nálad is elmegy szépen fullban, legföljebb BC-s városokban leesik olykor 16-19FPS-re. Na de kit izgat, ott csak a végén lesz harc, és IC-ben csak 2 kerület van rendesen átmodolva.
-
tzimash
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Most már mindegy, Tong halott, ruha nincs. majd legközelebb...
szemezgetek ezzel a BC moddal, te nagyon dicséred. képekből ítélve eléggé felforgatja a városokat. az összes üzlet és az npc-k kérója megmarad? csak éppen máshol lesz, vagy hogy van ez?core2 #4422
az már jó lesz
procit megrántod 3,2-re aztán mehet is fel a QTP3
meg enable HDR+AA+HQAF
-
katt777
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nem, ez a Payne őrnagy, a filmből (Kőagy őrnagy), aki minden ellenséget megölt, így munka nélkül maradt, és kénytelen volt patkányra vadászni, amikor már 1 hete nem ölt meg senkit.
Nézd meg, ha még nem láttad volna.
Egy jó konfigon még jobban élveznéd a játékot, főleg a graf modokkal, ami jelenleg felérne számodra (ill. a géped számára) egy öngyilokkal.
Jut eszembe: a gyakran használt varázslatokat is tedd a számokra, mert könnyebb előhívni így, mint harc közben a menübe lépegetni, meg vissza.
A honlapomon amúgy találsz videókat, ajánlom pl. az arénát, harc-oktatásra (és egyszerre 5-6 képesség fejlesztésére). -
katt777
félisten
válasz
tzimash
üzenetére
Hát, vazze, én már az első karakteremmel is ezt csináltam, a 2.-at meg még csak most indítottam, és a 7900GT-vel valahogy nehéz folytatnom a 3870 után.
De nem kell megölni a Tongost, megölik úgyis harc közben. Vagy Merhunes után már nem követ (élet-érzékelés)?
Én ezt ugye nem tudom, mert hagytam a saját képességei szerint küzdeni, ezáltal meghalni, ami abban a ruciban külön művészet lehet, bizonyára ezért bérgyilkos-klán, vagy mi.
Kódokat SR mestertől, mert én szeretek "rendesen" játszani. -
Neil Watts
veterán
Háát ebből nem lesz 4850...

-
Neil Watts
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
MOD: Naggyono yóóó, ez a játék!
Marha jó az M.I is -
Neil Watts
veterán
válasz
katt777
üzenetére
"Hát, a kézikönyv sokat segíthetne!"
heh...

"Ez nem úgy megy, mint egy FPS, hogy nosza, irány hentelni."
Példa erre a Crysis... 1 lövés 1 halál...
Egyébként játszottam a WoW-tal, hát ez egy teljesen más világ... 
"A patkányokat meg kell ölni, Payne őrnagy!"
Payne őrnagy? Ez miben volt? Payne=Max Payne?
"Inventory-ból tedd a "kezedbe", azaz valamelyik számgombra, aztán "fegyver elővétel"."
Köszi!

-
tzimash
őstag
válasz
katt777
üzenetére
nem tudtam, hogy ott gubbaszt a sitten. most először jártam erre, nem úgy mint egyesek, akik 7x vitték végig a játékot a tizen x-edik karijukkal

na de térjünk vissza additem-re, valami ötlet?
az object ID az ugyanaz, mint a Base ID?
olyan console parancs van, ami "leteszi" elém, vagy adott helyre Tong bácsit?
akkor aztán jól legyakom megint. infamy ide vagy oda
-
tzimash
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
együtt a kettő kb18-20k.
-
tzimash
őstag
válasz
katt777
üzenetére
ja, el. ott a börtönben volt egy láda, oda raktam a gúnyáját, mikor visszamentem érte már csak ócska ingek voltak benne...
én öltem meg, talán ha hagyom megszökni, elkapták volna a kintiek helyettem, de ők akkor már hátukban nyílvesszővel feküdtek a barlang dohos porában.
-
katt777
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Hát, a kézikönyv sokat segíthetne!
Ez nem úgy megy, mint egy FPS, hogy nosza, irány hentelni.
A patkányokat meg kell ölni, Payne őrnagy!
Inventory-ból tedd a "kezedbe", azaz valamelyik számgombra, aztán "fegyver elővétel". -
katt777
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
8k
Nagyon jó esetben. Én K9AP-ért kaptam 16k-t 2 hónapja... -
tzimash
őstag
válasz
katt777
üzenetére
már megöltem egyszer, csak a cuccai odalettek... spawnolós ládába raktam őket
ezért kéne az additem, mert nekem az a gönc jár!
megdolgoztam érte, megkaptam érte az 1 infamy-t.
core2:
am2-t passzold el procival együtt
úgy van ahogy katt mondja, amd-t el kell felejteni
legalábbis amíg nem hoznak ki egy épkézláb procit. -
katt777
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Mit keresnél TE egy AM2-es lapban?
AMD-t el kell felejteni. -
katt777
félisten
válasz
tzimash
üzenetére
Nem kell elővarázsolni, egyszerűen hagyni kell a bérgyilkost meghalni Mehrunes barlangjaiban. Vagy megölni, de az meg rossz pont, szóval jobb az előbbi. A rucija nálam is bevált anno az 1. karakteremmel, amelynek a mentése sok mással elveszett a köcsög vinyómon, amikor meghalt.

-
katt777
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ha 3.2GHz-re felhúzod a procit, akkor 3870 alá jó lesz. 4850-hez nem, de vsz. azért annyira meghajtja, hogy gyorsabb legyen a 3870-nél. Mindenesetre jó, ha tudod, hogy AMD-vel a VGA kihajtás értéke jóval alacsonyabb, mint C2D-vel.
Bocs, ha ritkán vagyok, de a netem, ha működik is, max 2-5kbps sebességgel, lehet, hogy ez is a rohadt nVidia miatt van!
(Legalábbis azóta nem megy, hogy 7900GT van a gépemben.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg egyébként is, Lucien elég dörzsölt ürge, a mágiához is konyít, miért ne léphetne be vkinek az álmába, ahogyan te is be tudtál lépni - a medál segítségével. Egyébként Henantier-nek hívják szegény csókát. 

Én nem raktam semmi patchet, csak a 2 gyárit. És semmi bajom nem volt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sebaj, az új karakterrel úgyis igyexem mindent fejleszteni, összegyűjteni, stb.